Drzava Srbija dala radne dozvole za 1500 stranaca

koje bre nenormalne pare amerika placa nasima da rade kod njih?

za tvoju informaciju, ja sam bio u americi pa znam, 99% nasih fakultetski obrazovanih koji tamo dodje rade kao peraci, cistaci, posluga u meku i slicno jedno 1-2-3 godine dok ne nostrifikuju diplome tj dok ne zavrse NOVU SKOLU za to cim hoce da se bave jer im ta skola koju su zavrsili u Srbiji ne vredi prakticno nista.

Jedini izuzetak iz cele price su ljudi iz IT sveta recimo programeri. Svi ostali idu opet u skolu. To ti je najbolji dokaz koliko nase diplome vrede, tj koliko NISTA NE VREDE

sto samo za moju informaciju? btw, placali su ameri debelo i nase druge strucnjake ranije, dok nam se drzava nije raspala pa sa njom i fakulteti... mada da budem posten ja uglavnom razmisljam o tehnickim fakultetima, prilicno sam orijentisan na to licno, tako da mi uopste nije palo na pamet da su im nasi ekonomisti iz komunizam vremena potpuno beskorisni... hmm... ali od dramljenja generalno nema leba.. neko lepo rece gore da srbi nece da rade, svi smo ocekivali da ce magijski da se promene plate posle "revolucije"

Back