Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 80.965
Kakav si tebi će i dlake da smetaju.A da ti naučiš da kuvaš pa da te svi punimo?
Bolje ne započinji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav si tebi će i dlake da smetaju.A da ti naučiš da kuvaš pa da te svi punimo?
brt večeras i sutra se gleda fudbal..poslaćemo te u bioskop u subotuPitaj moju mamu večeras
Jel bosansko dupe?Ovaj tvoj gey se samo oko dupeta vrti.
Turi prst pa proveri.Jel bosansko dupe?
imaju plate za 50 posto vece a zivotni troskovi 100 posto veci nego u unutrasnjost......................sve u svemu NEDAJ BOZE DA SAM BEOGRADJANIN.Ala vas Beogradjane deru....
Kupus je 50 dindzi ukiselis i imas
Meso je 300 din kilo zive vage.
Odimis pa imas.
imaju plate za 50 posto vece a zivotni troskovi 100 posto veci nego u unutrasnjost......................sve u svemu NEDAJ BOZE DA SAM BEOGRADJANIN.
Srbijanci svi se prijavite,makar da im zagorcate zivot i da moraju da vas razdvoje po godinama.A to je veliki posao.Barem da se ima za cigare![]()
Naravno. Ne pamtim kad sam sarmu pojeo a kamoli ovo što nabroja pahahahahaPreterujem li?!??
Srednjacima srednjak vidim jaNego, dokle vise samo mladi i penzioneri da dobijaju.
Nek daju malo i nama srednjacima.
Moze i poklon cestitka 5k vaucer za kanister dizela.
A neeeee ..... srednjaci će da plate ovo što se daje penzosima i mladima,nedaje država ništa od sebe ..... tako da ćemo dobiti i više od srednjaka.Srednjacima srednjak vidim ja
Ti ga redovno pljuješ, sve sam poslao SNS centraliNego, dokle vise samo mladi i penzioneri da dobijaju.
Nek daju malo i nama srednjacima.
Moze i poklon cestitka 5k vaucer za kanister dizela.
On jede punjene lignjeNista AV nije dao dao a da vec nije uzeo.Pojeo je on vec pet lonaca sarme
Tamo sve moji.Ti ga redovno pljuješ, sve sam poslao SNS centrali
cigare za 4000 din pusis dva meseca, ako pusis tri kutije dnevno, i ostane ti 1000 dinBarem da se ima za cigare![]()
Racuna da je 5000din dovoljno... penzosi idu, ali mladi generalno, piju SNS pricu...Kupuje podršku, pošto penzosa ima sve manje onda ipak računa na mlade.
A jok i nisi naprednjakTamo sve moji.
Ja sam provokator.
Da nisi poslao bio bi sumnjiv
Prvo što je uzeo bile su penzije...Nista AV nije dao dao a da vec nije uzeo.Pojeo je on vec pet lonaca sarme
Javite se ondaTamo sve moji.
Ja sam provokator.
Da nisi poslao bio bi sumnjiv
Ja sam Kurti&Vucic stavio na Kurtija.Uvek pobedjuje Vucica.Bar 10:0 je za Kurtija do sada.![]()
Stavio sam Muzičara na Maroko - Portugal GG&4+
Kog Muzičara?
Pa onog što delio Vučić, žvalja, hahaha