ДРЖАВА ЦГ..РОБОВИ СРБИ

• Začetnik teme Začetnik teme L.1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kohen:
[/B]

Poznajem dobro jednog doktora u KBC. Covek je profesor, kardiolog, akademik, svetski priznat strucnjak, zovu ga stalno da predaje po celom svetu...........

Kada je u Srbiji, operise po 10 sati dnevno, satire se spasavajuci zivote ljudima.......

I neces verovati, nikada nikoga nije istukao u zivotu , i nikada batine nije popio........ :roll:
Mislis da bi trebalo hitno da prestanem da se druzim s njim ?.........Mislim, ipak..........
yebi ga, Yebes coveka.........nije tukao i nije bio pretucen............ :roll:

Citat, Slobodan Milosevic: " Mi mozda ne znamo da radimo , ali znamo da se bijemo..."
Satro..............

Kohen, previse filozofiras. Kao prvo, od kud ti znas da on u mladjim godinama nije nikoga istukao? Kao drugo, ovo sam vise rekao u sali. Svi mi, dok smo mladji, prodjemo kroz takve stvari. Siguran sam da se i taj akademik, bar jednom pomlatio sa nekim. To je jednostavnu u ljudskoj naravi. Uvjek ima takvih kao ovaj spomenuti djetic i prije ili poslje naletis na njih i...

UofC:
Kohen, previse filozofiras. Kao prvo, od kud ti znas da on u mladjim godinama nije nikoga istukao? Kao drugo, ovo sam vise rekao u sali. Svi mi, dok smo mladji, prodjemo kroz takve stvari. Siguran sam da se i taj akademik, bar jednom pomlatio sa nekim. To je jednostavnu u ljudskoj naravi. Uvjek ima takvih kao ovaj spomenuti djetic i prije ili poslje naletis na njih i...

Sorry...........nisam znao da je sala.......

Evo malo isecaka sa nekog crnogorskog foruma.Citam ovo i smuci mi se zivot.

-BOZE KOJI BRAVI HAHAHAHAHHAHAHHA NIJESU NOS IZVADILI IZ STALE A VEC DONOSE IZUZETNO BISTE ODLUKE JELI KO IZASA VAN CRNE GORE HAHAHAHAHAHAHHAHAAHAH ! BRAVI NEMA DRZAVE U SVIJET DJE NEMA CRNOGORACA I SVUDJE SU DIKA I PONOS DOK JE SVJECKA ORGANIZACIJA I EU UDARILI EMBARGO NA SVE I SVASTA STO NE PAMTI EVROPA HAHHAHAHAHAH .............TO MORA DA JE ZBOG KULTURE I FINOCE ...........ILI VE MOZDA MRZE NASTAVNICI HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA !
POSEREBICE KAD SE VEC NATEZES DA ZBORIS SERBSKI ONDA PREVEDI TO GASTARBAJTER DALJE NEMA LJESE ZEMLJE OD CRNE GORE ,A ZA NJENO UNISTENJE JE DIREKTNO KRIVA IMPERIJALISTICKA POLITIKA ZEMLJE SEREBIJE ! 20 I KUSUR GODINA EMBARGA SU VISE NO DOVOLJNO DA SE RASPANE EKONOMIJA JEDNE DRZAVE KOJA JE BILA POTCINJENA POD SEREBIJOM ! UNISTENA NI JE FLOTA PREKOOKEANSKIJEH BRODOVA ,UNISTENE SU NI FABRIKE ,UNISTENI SU NI HOTELI KOJIH SMO IMALI KASTIG BOZJI , SVA BAK KONTA SU NI ZAMRZNUTA DVIJE DECENIJE I TD ITD ITD ! ZA TVOJU INFO ZVANICNA CRNA GORA NIKAD NIJE ISLA U OKUPACIJU NITI JEDNE TUDJE TRZAVE IZ OKRIUZENJA !

torrente_bg:
Pa kako!
Tu nam kuka umesto da razbije tu pi-cketinu crnogorsku.Oni su inace teske pi-cketine kada su sami.Samo hvataju na buku i svoje iz plemena.
Gucanin ako ga ne razbijes onda bezi kuci i trubu u ruke.

Ево `оћу.
Пошто ради ипсред "Драме" као обезбеђење следећи викенд ћу да им сместим бомбу. :lol:

Gucanin:
Ево `оћу.
Пошто ради ипсред "Драме" као обезбеђење следећи викенд ћу да им сместим бомбу. :lol:

Pa.ako radi bas tamo kao obezbedjenje, nemoj mnogo da se goozis...........da ne bude....

p030dz0.gif
:wink: :wink:

Znas kako kaze Grunf...........
treym8.gif

BOLJE CASNO POBECI NEGO NECASNO POGINUTI !!!!!!!!

Gucanin:
Ја баш то и покушавам да им обајним. Лако је бити храбар испред монитора.

Guco, posteno.............ti si jedan od retkih , koji se ne busaju u grudi junacke, preko tastature.............

Cool.............svidja mi se to........
Lako je gooziti se kako ces nekome da ***** kevu, iz sobe, inkognito......
Hrabrije je ovo sto si ti uradio..........svaka cast

Gucanin:
Ја баш то и покушавам да им обајним. Лако је бити храбар испред монитора.

Ej'...Mojne tako. Ja i sad imam par oziljaka iz "ljutjeh bojeva" i prema tome ne mozes mi po tom pitanju nista reci.

Inace ima i ona Sekspirova iz Julija Cezara...Kukavica umrije hiljadu puta prije smrti; Hrabar nikad ne okusi smrt, osim jednom.

Ne kazem da si ti kukavica vec na izreku odgovaram izrekom. ;-)

Ето....сад гледам на дневнику.......
Црногорски судови фалсификују документа и на тај начин помажу шиптарима да продају српску имовину на Косову.
И после ми нешто причајте о братском односу са ЦГ.
.......Багра!

UofC:
Ej'...Mojne tako. Ja i sad imam par oziljaka iz "ljutjeh bojeva" i prema tome ne mozes mi po tom pitanju nista reci.

Inace ima i ona Sekspirova iz Julija Cezara...Kukavica umrije hiljadu puta prije smrti; Hrabar nikad ne okusi smrt, osim jednom.

Ne kazem da si ti kukavica vec na izreku odgovaram izrekom. ;-)
Hoce covek da ti kaze da ne ubija ni svaki metak ;)

L.1:
Слика дана;

Браће Југовића око 13h...Црна "мечка" црногорске таблице изнад којих огромним словима пише ДРЖАВА ЦРНА ГОРА.Излази тип и креће ка једном од локала у близини........са врата урла ..вам матер србијанску нико ништа не ради,дај тај пазар немам ти ја времена чекат' .......
Питам раднике-рекеташ?
Не,власник је-кажу.
Докле бре земљо Србијо?

Dok ne daju otkaz!

Imas takvih sefova - citaj gamadi u Srbiji koliko hoces!

Back