"DRVOSJECHA DA SAM JA........

Iz ove teme se da zakjljučiti da su drvoseče i svi manuelni radnici u stvari teški zabušanti i probisveti, koji samo piju pivo i gledaju fudbal, dok se drva sama seku, stoka kolje, a džakovi sve jedan po jedan marširaju pravo u šlepere... Ma kažem ja da ovakve treba pobiti, a vi uživajte, tako sposobni i samodovoljni...

Dok se vi zekite, da se malo vratimo na temu. A gde bi ste vi to da sretnete drvoseče (-sečice, mada još ne sretoh takve). Pa ne vise oni baš po ekskluzivnim (a ni onim prizemnijim) kafićima, a nešto sumnjam da ćete krenuti u šume tražeći ih.
Gledajući po likovima sa kojima radim, ni one sa mnogo manje razloga za samozadovoljstvo (čitaj bez profesionalne ili lične satisfakcije, blejačice i takvi likovi) nisu baš zainteresovane za neke duže veze, jer neće likove koji provode po pola dana (i više, uz malo sreće) radeći, i tako većim delom godine, subotom i nedeljom, državnim i verskim praznicima itd. Ovo bi se moglo nadovezati na uspešne žene koje neće nekoga koga će morati da izdržavaju: gledam par primera gde se tako završilo, jer su u početku bile presrećne što ti likovi imaju na petek slobodnog vremena koje mogu da posvete samo njima. A ljudska sujeta je čudo. U takvoj situaciji slabe su šanse i uspešnim muškarima, profesionalno afirmisanim, jer džaba mu obrazovanje, prefinjenost i sve drugo, kad mora da se posveti poslu, plus rokovi, prekovremeno... Ne kažem da nema onih koji će poštovati integritet svojih partnera i naći zadovoljstvo u trenucima provedenim zajedno, kada su isti retki, samo ističem drugu krajnost, gde se previđaju neke stvari radi zadovoljstva koje nam druge pružaju.

Meni je bivši bio obrazovani ,intelektualac,koji nije hteo ništa da radi u kući i oko deteta jer je gospodin.Pa posle 8 sati , finog posla , dođe kući, ruča i uključi televizor,stavi noge na sto i uz pivce prati program.Pa u koju to kategoriju spada?Bez obzira na njegov završen fakultet nije bio zainteresovan nizašta u životu, kultura je za njega bila aktuelna samo kad se treba predstaviti u najboljem svetlu. Tako da bih ja sad jednog drvoseču , radnika , ali vrednog , poštenog, i ambicioznog da mu porodica bude srećna, a ne da drugi kažu kako je ambiciozan, ali samo po pitanju sopstvenih profesionalnih potreba.I da.Znam nekoliko radnika, sa srednjom školom, koji mnogo rade, vode svoje male firme, u kojima obavljaju obične poslove, a pri tom kad dođu kući imaju vremena za porodicu..

hazard:
Meni je bivši bio obrazovani ,intelektualac,koji nije hteo ništa da radi u kući i oko deteta jer je gospodin.Pa posle 8 sati , finog posla , dođe kući, ruča i uključi televizor,stavi noge na sto i uz pivce prati program.Pa u koju to kategoriju spada?Bez obzira na njegov završen fakultet nije bio zainteresovan nizašta u životu, kultura je za njega bila aktuelna samo kad se treba predstaviti u najboljem svetlu. Tako da bih ja sad jednog drvoseču , radnika , ali vrednog , poštenog, i ambicioznog da mu porodica bude srećna, a ne da drugi kažu kako je ambiciozan, ali samo po pitanju sopstvenih profesionalnih potreba.I da.Znam nekoliko radnika, sa srednjom školom, koji mnogo rade, vode svoje male firme, u kojima obavljaju obične poslove, a pri tom kad dođu kući imaju vremena za porodicu..
Ma sve je to OK,ali "drvoseca" je na ceni i veca je potraznja za njim tek kad te razocara jedan intelektualac,ali dok te ne razocara,ti i dalje verujes,sanjas i nadas se jednom intelektualcu. :wink: :)

Cekam kuma:
A TI DA SI DAMA, DA LI TADA BI ZELJELA LJUBAV MEDJU NAMA..."
Setih se ove pesme(originala i prevedene domace obrade), pa bih da vas pitam.
Koliko vam je bitno sta vam partner(sadasnji ili buduci)ima od skole, kojom profesijom se bavi, kakav status ima u drustvu i da li je za vas to presudno za jednu dobru i dugotrajnu vezu.
Ne pricamo o ekstremnim slucajevima tipa:olos, dzabalebaros, beskucnik.
Da li ste spremni da predjete preko nekih stvari(razlika) zarad ljubavi ili ste ipak vise materijalista u dusi?
Hocu iskrene odgovore, bez foliranja i filozofiranja.
Vasa iskustva?

Stvarno su mi sexy oni tipovi koji idinpo sastancima, yredno obucemi u odela, kravate. A kad dodju kuci da ih zena skroz razbarusi i naravno sve se zavrsi sexom. Ne svidjaju mi se oni koji rade fizicke poslove jer smrde-fuj. Ali volim one uredne :)

Danitza:
Stvarno su mi sexy oni tipovi koji idinpo sastancima, yredno obucemi u odela, kravate. A kad dodju kuci da ih zena skroz razbarusi i naravno sve se zavrsi sexom. Ne svidjaju mi se oni koji rade fizicke poslove jer smrde-fuj. Ali volim one uredne :)

o moj Boze.... :shock: :x :x

izvini, a jesi li ti cula za kupatilo??? :?

i sta si uopste htela da kazes....da oni koji rade fizicke poslove nisu uredni?????? ne mogu da verujem!!!!!!! e pa radije bih bila sa nekim tipom koji me postuje, razume i voli i radi fizicki posao(onda dodje kuci, okupa se, pricamo,veceramo i zavucemo se u krevet), nego sa nekim snobom koji spava sa kravatom koju mu je kupila mama.....

JOVANA77:
Danitza:

i sta si uopste htela da kazes....da oni koji rade fizicke poslove nisu uredni?????? ne mogu da verujem!!!!!!! e pa radije bih bila sa nekim tipom koji me postuje, razume i voli i radi fizicki posao(onda dodje kuci, okupa se, pricamo,veceramo i zavucemo se u krevet), nego sa nekim snobom koji spava sa kravatom koju mu je kupila mama.....

To je moje misljenje. Svako ima pravo na svoje misljenje.... meni se svidjaju oni u odelima i sa kravatama, a ne fizicki radnici. to je mopje misljenje- a ti imaS svoje i to je ok...

Danitza:
JOVANA77:
Danitza:

To je moje misljenje. Svako ima pravo na svoje misljenje.... meni se svidjaju oni u odelima i sa kravatama, a ne fizicki radnici. to je mopje misljenje- a ti imaS svoje i to je ok...

Ljudi, nije sve crno belo, Danice mozda nisi cula, ovi u odelima takodje imaju znojne zlezde, a ovi fizikalci imaju kupatila, parfeme, dezodoranse, musku kozmetiku, ukusno se oblace kad uvece izadju u provod.
Pitam se zasto je kod tebe sve ili ili. Tebe ocigledno muce neke predrasude.

Danitza:
Cekam kuma:
Koliko vam je bitno sta vam partner(sadasnji ili buduci)ima od skole, kojom profesijom se bavi, kakav status ima u drustvu i da li je za vas to presudno za jednu dobru i dugotrajnu vezu.
Da li ste spremni da predjete preko nekih stvari(razlika) zarad ljubavi ili ste ipak vise materijalista u dusi?
Vasa iskustva?

Ovim postom nisam zelela da uvredim nikoga, ponajmanje ljude koji zaradjuju posteno za zivot fizickim poslom, jer svaki je posao pravi , koji se posteno obavlja. To sam napisala jer sam imala loseg iskustva sa jednim fizikalnim radnikom. Izvinjavam se svima koji su se nasli u neprijatnoj situaciji zbog mog posta. Sorry.

Danitza:
Danitza:
Cekam kuma:
Vasa iskustva?

Ovim postom nisam zelela da uvredim nikoga, ponajmanje ljude koji zaradjuju posteno za zivot fizickim poslom, jer svaki je posao pravi , koji se posteno obavlja. To sam napisala jer sam imala loseg iskustva sa jednim fizikalnim radnikom. Izvinjavam se svima koji su se nasli u neprijatnoj situaciji zbog mog posta. Sorry.

Kakvo je to lose iskustvo sa fizikalcem? Pokidao te ko mace muskatlu? Pa to i nije lose iskustvo...

JOVANA77:
e pa radije bih bila sa nekim tipom koji me postuje, razume i voli i radi fizicki posao(onda dodje kuci, okupa se, pricamo,veceramo i zavucemo se u krevet), nego sa nekim snobom koji spava sa kravatom koju mu je kupila mama.....
E slazem se sa tobom.
A sta tek mislis koliko li je devojaka koje spavaju na zrnu graska, kojima je ispod casti da uzmu krpu u ruke, koje nikad u zivotu nisu oprale ni jedan sud, skuvale ni jedno jelo, a spavaju u najsvilenijoj pidzmi naravno tatica ili mozda cak i neki bivsi kupio. Puna su im usta maminih sinova, neradnika - a ogledalo nemaju ili ga koriste samo za sminkanje najINN svinjskim preparatima. A u realnosti cak ni vrata za sobom nisu sposobne da zatvore.

Back