Дрво Живота

Промлем је што ми себе доживљавамо као тело па је с те стране гледано смрт крај живота, Али ми нисмо тело да би себе тако мерили, ми смо ум који вечно траје, И то трајање није живот већ је живот како ми доживљавамо то трајање, Ако је наше трајање испуњено задовољством живљења онда је то живот а ако је испуњено, гневом, бесом, љутњом, незадовољством, онда је то вечна смрт. Христос је васкрсао телом да би показао какав је духовни ускрс, Прелазак из смрти у живот, А људи неспособни да разумеју духовне ствари то изокрећу
to o besmrtnosti duse imamo u drugim religijama a vasrkrsenje cele tvorevine samo u hriscanstvu..jedino je jevrejstvo verovalo u istinsko vaskrsenje mrtvih..secas li se jovinih reci iako se ova koza moja raspadne opet cu u telu svom videti boga...ja isti videcu ga i moje oci gledace ga a ne drugi

ako smo bili dovoljni kao duhovi zasto je stvorio materiju...cemu peripetija bola...sve nesto govorimo o dusevnom.bolu ali telesno kad zaboli nema obmane..stvorio je telo zato jer hoce da sve i materijalno i duhovno udje u punoci u zivot vecni...:hvala:
Постоји материјално тело и постоји духовно тело, Овај свет не постзоји стварно, он постоји само у Божијој машти, Тело које имаш је ту само да би смо кроз телесне болове разумели душевне болове, А душевни болови су Гнев, бес , патња...Овај свет постоји да би смо ми кроз телесно разумели шта радимо себи на душевном плану, Нећемоп у овом телу васкрснути него у духовном телу, Павле каже да ћемо се у тренутку преобразити, А који устану из гробова неће устати у оном телу које је већ иструлило веч у духовном телу. Лазар је враћен у живот у пропадљивом телу, он није васкрснут како неко кажу, Јер да је васкрснут васкрсао би у духовном телу. :hvala:

Матрикс Сале
Ми живимо у Божијем уму и сав Космос и живот у њему је симулација у Божијем Уму са тачно постављеним законитостима што се тиче материје и Живота. Овај свет у коме живимо је свет поскледица а свет узрока је духовни свет, свет наших мисли и идеја, Библија то открива јасно ко дан али људи не желе да прихате одговорност за свој живот и своје поступке: лакше им је да у другима траже кривце и онда ће да прихвате сваку науку која на њих не меће бреме одговорности, па затварају очи свога ума да не виде истину заволевши заблуду.
Творац матрикса је чак сишао међу људе да им каже шта да раде да не би страдали пркосећи законима али не вреди.

Poslednja izmena:

Back