Drvo,staklo,dijamant.....

Nosim srebro od kraja srednje shkole. Srebrno prstenje, nanoznica, i imam jedan srebrni lanchic sa priveskom u obliku srca. Mindjushe su srebrne boje, ali bizuterija. Volim neobichne i nestandardne oblike....
Drveni nakin sam nosila u osnovnoj i sredjoj bash bash...DAvno sam prestala da ga nosim.
Zlato ne volim, i nisam ga nikada nosila...
Shto se tiche svarovskog...i slichnih stvarchica...lep je to nakit ali nekako se uopshte ne slaze sa mojom lichnoscu...Nikad nisam nosila cirkone ili bilo kakve vrste shljashtecih kamenchica...ali ko zna mozda mi se u nekoj drugoj fazi zivota i svidi...

Ja sam na žalost alergična na sve vrste metala osim na zlato. Obožavam prstenje, i godinama kupujem ili dobijam samo ono koje je ručno rađeno, pa nema onu negativnu konotaciju žutog zlata. Za većinu njih sam emotivno vezana i nikada ih ne skidam.

Pa srebro, najvise... Zatrpavaju me srebrnim mindjusama, ogrlicama, prstenjem, pa i ja sebi isto kupujem.
Pre godinu dana kupila sam prelepu zlatnu narukvicu, ali ne mogu da je u parim ni sa cim, sve same srebrne mindjuse i ogrlice...
Imam i jednu crnu ogrlicu, ne znam od kog je materijala, ali je prilicno teska...

:) Дрвене перле, 200 динџи на уличној тезги:

49380806di1.jpg

Баш си лепа.
И перле ти лепо стоје. :)

helen, ti prosto zracis :D

najlepse su mi ove crvene mindjuse i ovaj crveni petin komplet
ja imam nekog zlata koje je totalno bezveze...neku izlomljenu ogrlicu i jos svasta nesto...e, sve cu to jednog dana da pretopim i napravim nesto lepo...ne smeta mi zlato, kada je lep komad i primeren garederobi...zaljubila sam se jednom u neki komplet sa plavim kamencicima koji je stajao u izlogu na terazijama...smrc :(
cak ni biseri, koji su no way vecini danas, su mi bas lepi za neku svecanu prigodu
volim da se oblacim romanticno, a to se nekako uklapa
uvek kupujem i obicno nosim samo mindjuse...to obozavam
prstenje mi izgleda katastrofa na svojim rukama...nesto oko vrata obicno kao suvisno ili neuklopivo (mada ponekad divno istice dekolte! :D)...a narukvice nemam, mada cesto mislim kako super izgledaju na nekom drugom i kako cu morati i ja da pocnem da ih kupujem

ne nosim.. ne bih volela da sam za neshto posebno vezana.. ali ima lepog nakita. ne znam mozhda ce to nekad biti deo mene.. kad vidim onu sharoliku bizuteriju kao lepo je to ali shta bih ja s tim... nemam ni bushne ushi a mindjuse su mi se uvek svidjale ali svidjaju mi se i cele ushi.. i tako... ali nekad postoji neki poseban tip ruku koji me malo nervira mada ne bi smeo da me nervira.. neke shiroke ruke i lanchic zlatni i neki kulturni prsten ili deblji.. ali onako nedemokratski me nervira.. to su neke mirne zhene.. kao necu da me nervira i ne bih bila zla ali sve malo malo pa pogledam... nekad me i nervira previse lakiranih noktiju ali to nije tema.. u stvari ne znam tahcno.. zene vole da neguju ruke

imam neke metalne cvetice, ali to je kao unikatni nakit - shto sam faca: ) - dobila sam na poklon - onako obichni savijeni cvetici i obicno se svidja ljudima i neutralno je a simpatichno.. eto to je shto sam zadnje nosila.. dobila sam od mame

Poslednja izmena:
e..i ja pre neko dan kupila iste,samo zelene :-D
Nosim ili diskretan nakit ili drecav.Imam od svega po nesto...najdraza mi je srebrna narukvica sa printovanim pcelama i osama,,,jedva cekam leto da je opet nosim.

a kako razlikujesh tu pchelu od ose mada ne znam shta je printovana narukvica. kao neka metalska. a sam glupa .
mozhda su trutovi ili bumbari

Od zlata-samo burma.I to ne bih- al,ko velim, ajde-udata sam...:roll:
Nekad nosila samo srebro.Prešla na bizuteriju. U poslednjih par godina- samo čelik ( Breil, Morelato, Swach, Zopini, Manuel.zed...).I odabrani staklići od Swarovskog...

Back