Drvece na Marsu?

Od tebe se ocekuje da ponudis nesto vise od teksta iz obicnih novina - svi znamo kakve su novine kada su u pitanju senzacije.
Dakle, pitanje ostaje - sta tacno ocekujes od analize koju si trazila?

ocekujem jos neciju procenu...a ne samo pagankovu....a i bilo je malo vise od isecka iz novina, ali ti svakako mozes da mislis sta god hoces....sto se mene tice.

Poslednja izmena:
zar su novine toliko bitne?
uostalom, momak je samo preveo tekst sa jednog sajta i potpisao se kao da je teskt njegov...

Naravno da su bitne, tj. bitno je koje novine su u pitanju.
Da je to doslo od nekog izvora koji se uopste bavi naukom i astronomijom, to bi imalo neku tezinu, ovako je tekst najobicnija senzacija koja se zasniva na nicemu. Da, na nicemu.

Druga stvar bi bila da je autor teme napisao tekst o krecnjackim naslagama koje su nedavno pronadjene na Marsu.
Ali, na zalost, tako nesto nije zanimljivo siroj publici, a ni onima sto se o takvim stvarima informisu iz novina kao sto je Blic.

................................

Na Krstarica forumu postoji poseban podforum koji se bavi astrologijom pa vas molim da sve što je vezano za tu oblast pišete tamo.
Master Yoda

Poslednja izmena od moderatora:
Ja bih samo dodao svoje licno misljenje kao preporuku svima, da niko nece objaviti u javnost bilo kakvu fotografiju, video, tekst ili bilo sta drugo sto je apsolutno istinito a da se to odnosi na bilo kakve kosmicke fenomene koje bi kod ljude izazvale zacudjenost ili podstakle ljude na razmisljanje o tome, da ne nabrajam razloge. Jedna mala slicica marsa na kome izgleda da ima drveca stvorila je raspravu pa cak i svadju na forumu a istinu o toj slici niko ne moze znati ma koliko tvrdio da je informisan. Bilo kakva nova informacija u ovom slucaju sa kosmickih fenomena da se tako izrazim, stize tamo gde joj je i mesto. Odatle biva prosledjena javnoscu (ako mora) sa delimicno iskrivljenom istinom u smislu da izgleda tako da ne moze biti istinito i ako jeste. Verujte samo u to da istinu ne mozete znati cak ni ako "oni tamo" proslede u javnost radi interesa gde je njihov interes novac. Postoje samo odredjeni ljudi u svetu koji imaju tacne informacije a jedan od njihovih zadataka je cutanje. "Oni" znaju tacno kada, sta i kako treba objaviti u javnost da bi odrzali i manipulisali ljudima na nivou kojem njima odgovara. Samo informacije o takvim stvarima koje ne mogu na ljude uticati uznemireno mogu biti delimicno prosledjene. Drugim recima ukljucite zdrave razume i izadjite iz zabluda. Mnogo ce godina proci kada ce se u ovom svetu razotkriti mnoge svakojake tajne, ali sve to ide lagano sa nekim svojim ciljem, a cilj ce mozda uvideti oni koji to dozive.

NAJNOVIJA INFORMACIJA!!!
ZIVOT PRONADJEN NA MARSU !
life_on_mars.gif

*** na fotografiji su videli nesto sto lici ALI SAMO LICI na komad drveta i oni se raspisali SHUME PO MARSU kakvi debili ***... blic je puko skroz!!! to sto lici na drvo moze da bude i neki kamen... moze da bude bilo sta... deo od sonde... a mozda i moja tastatura koju sam prosle godine bacio u nebo i jos se nije vratila... rip A4tech

*** na fotografiji su videli nesto sto lici ALI SAMO LICI na komad drveta i oni se raspisali SHUME PO MARSU kakvi debili ***... blic je puko skroz!!! to sto lici na drvo moze da bude i neki kamen... moze da bude bilo sta... deo od sonde... a mozda i moja tastatura koju sam prosle godine bacio u nebo i jos se nije vratila... rip A4tech[/QUOTE]

z:D ja bi pre rekla da je to to!
A otkud ti Dulle ovde? mislim na ovim nerealnim fotkamaz:p

Back