Groucho Marx
Primećen član
- Poruka
- 645
Mmmmm, pionirske uniforme...
Stari fetish... Jel gledao neko jutarnji na Pinketu pre neki dan? Bila je simpaticna pionirka iz Banjaluke...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od sve priče uočih ovo što si napisao. Ista sam ti takva. Samo bih ja dodala slovo "j" - sjedam.0077:...sedam na jednoga.
-Eva-:Samo da znaš, čitav dan tražim Titinu sliku gdje mu se predaje štafeta a on umjesto za štafetu 'fata pionirku za mliječnu žlijezdu! Nema slike, pa nema! Mora da si mi je ti hakeru jedan drpio?!
Ministre,predlog ti je dobar,mislim ideja.Ali nisam za kombinaciju da to bude pionirka Eva.Nju moramo čuvati kao zjenicu oka svoga,što bi najvoljeniji sin naših naroda i narodnosti kazao.Vlast je vlast a taj dotični gospodin je ključar te vlasti,tj.ima čovek ključ,i šta ako nam pionirku Evu Zaključa???Kako će mo naći opravdanje pred ovim trulim imperijalističkim zapadom kada nas pitaju -a Eva?Gde je pionirka Eva?Zato imam predlog da štafetu uruči neki PIONIR.Nemoj samo da bude iz Subotice,Madzarski mi slabo ide.(nemoj drugi put da istrčavaš sa pionirkama,si lood čoveče.Što kući treba crkvi se ne nosi :wink:Dlakava_Strvina:Ej ljudi!
Ajde da 29. Novembra organizujemo Forumsku Štafetu, koju ćemo pokloniti RASTAMANU! Možda shvati koliko je to divan osećaj kad mu neko pokloni, onako iz srca, celu dršku, pardon, palicu...
Evo pionirka Eva će se pentra po stepeništu i zadihano će mu je uručiti... :wink:
-Eva-:Dlakavi, koliko arlaučeš s ovim pjesmama pade ti, da prostiš, ovo tvoje štivo na potonje (posljednje)mjesto. :wink: