Друштвене промене које режим мора да прихвати

Ne znam za Boga, ali čovjeku je definitivno ugodnija.
И једно и друго су проституција, у оба случаја продаје се достојанство за новац, по замишљеном сценарију.
Веома је гледано, не само у балканским патулјцима, запрепастио сам се кад се један Шпанац исчуђавао мом непознавању задругарске тематике.

U Bosni. Neka se nje i drži.
Prvo živim u Republici Srpskoj. Drugo bukvalno 50 metara vazdušne linije od Srbije. Sa mog balkona je gledam. Treće ovde svi gledaju, slušaju i čitaju medije iz Srbije.
Pa, pričaju stare stvari. Izlizane.
Ja pišem šta doživljavam iz mesta u mesto sam išla, obišla skoro celu Srbiju, i onda ti neko dođe tamo odnekud, ko i ne živi tu, i kaže nisi u pravu.
Većinska srbija itd.. Ta Srbija SNS koju on misli da je većinska to je prepadnuta srbija koja se zadovoljava mrvicama koju im daju, ili zbog posla ili su jako siromašni, ili su kriminalci. Ljudi po manjim mestima sve to znaju, nisu ćoravi. Svi su jedva čekali da dođe neko i kaže Car je go.
Gdje sam ja rekao da je SNS većinska Srbija?

To je apsolutno tačno. I gurate dobar dio Srbije u naručju Vučiću.
Upravo ih mafijaska Vuciceva diktatura ujedinjuje.

Ljudi dozivljavaju emotivne katarze sa ljudima koji su POTPUNO razliciti od njih, jer im je zajednicka stvar- I njihovim drustvom vlada Vuciceva diktatorska mafija. I u najsiromasnijem selu, i na Dedinju i Senjaku. SNS mafijasi, batinasi, reketasi i ubice su tako ujedinili celu Srbiju protiv sebe.

Zapravo, taj njihov nacin vladanja, osim sto je ono iskonsko zlo za onog ko je religiozan, i najogavnija moralno ljudsko dno, je zapravo- izrazito glup.

Oni zaista misle da to moze tako vecno.

1. Укидање Информера и санционисање разних Вучићевића, сличних примитиваца, лопова и наркомана који су добили медијски простор.
2. Укидање Пинка и хапшење Митровића, Јоване и сличних.
3. Укидање ријалити програма и осталих бајденовских глобалистичких Содома и Гомора које режим годинама форсира кроз њихову тзв. Елиту.
4.da spale zvučni top, koji nemaju, sa ostalim nelegalnim oružjem.

1. Укидање Информера и санционисање разних Вучићевића, сличних примитиваца, лопова и наркомана који су добили медијски простор.
3. Укидање ријалити програма и осталих бајденовских глобалистичких Содома и Гомора које режим годинама форсира кроз њихову тзв. Елиту.

Amin

Mislim ako to đubre i te trovačnice slučajno prežive i neke nove promene onda definitivno nema nam više spasa.

Немам, јер ТВ је превазиђен још пре 15 година.

Istina , ali treba imati u vidu da dobar deo penzionera ne koristi internet i da su im kanali sa nacionalnom frenkvencijom i dalje glavni i "najpouzdaniji" izvor informacija (kao reko Vučić u Dnevniku ili na pinku pa onda mora da je istina.......) a oni su njegovo glavno biračko telo, tako da to je već na neki način i generacijski jaz i sukob, mislim hipotetički kada bi na izborima glasali recimo samo mlade i relativno mlađe osobe koje ne gledaju kanale sa nacionalnom frenkvencijom (i te trovačnice) pa SNS bi bio tu negde oko cenzusa i mogli bi samo da sanjaju o dvocifrenom procentu glasova.

Uostalom sve te laži i sranja koje Vučić servira preko tih svojih propagandnih glasova (koje služe samo da truju narod i veličaju njegov lik i delo do nivoa imbecilnosti) su i namenjene za unutrašnju upotrebu i njegovim simpatizerima koji konzumiraju takav sadržaj a koje očigledno ni on sam ne smatra za nešto mnogo bistre niti informisane.
Sad naravno da je nekom mlađem ili nekom relativno obrazovanom, informisanom, kultivisanom i informatički pismenom čoveku to ono iritantno,debilno, nebulozno, krindž, ponižavajuće, itd ali on se ni ne obraća takvima (i jasno je i njemu da kod takvih nema prođu) već se obraća svojoj ciljnoj grupi, isto kao što ne znam Vesna Vukelić Vendi ne snima muziku za one što slušaju ne znam Run DMC, Public Enemy, Rage Against The Machine ili ne znam The Doors-e, Led Zepelin, Pink Floyd, Tinu Tarner, Aretu Frenklin ili šta ja znam već peva za one pijane, zamazane i zadrigle matorce pod šatorom i za svoju ciljnu grupu.

Upravo ih mafijaska Vuciceva diktatura ujedinjuje.

Ljudi dozivljavaju emotivne katarze sa ljudima koji su POTPUNO razliciti od njih, jer im je zajednicka stvar- I njihovim drustvom vlada Vuciceva diktatorska mafija. I u najsiromasnijem selu, i na Dedinju i Senjaku. SNS mafijasi, batinasi, reketasi i ubice su tako ujedinili celu Srbiju protiv sebe.

Zapravo, taj njihov nacin vladanja, osim sto je ono iskonsko zlo za onog ko je religiozan, i najogavnija moralno ljudsko dno, je zapravo- izrazito glup.

Oni zaista misle da to moze tako vecno.
:rida::rida::rida::rida:

Istina , ali treba imati u vidu da dobar deo penzionera ne koristi internet i da su im kanali sa nacionalnom frenkvencijom i dalje glavni i "najpouzdaniji" izvor informacija (kao reko Vučić u Dnevniku ili na pinku pa onda mora da je istina.......) a oni su njegovo glavno biračko telo, tako da to je već na neki način i generacijski jaz i sukob, mislim hipotetički kada bi na izborima glasali recimo samo mlade i relativno mlađe osobe koje ne gledaju kanale sa nacionalnom frenkvencijom (i te trovačnice) pa SNS bi bio tu negde oko cenzusa i mogli bi samo da sanjaju o dvocifrenom procentu glasova.

Uostalom sve te laži i sranja koje Vučić servira preko tih svojih propagandnih glasova (koje služe samo da truju narod i veličaju njegov lik i delo do nivoa imbecilnosti) su i namenjene za unutrašnju upotrebu i njegovim simpatizerima koji konzumiraju takav sadržaj a koje očigledno ni on sam ne smatra za nešto mnogo bistre niti informisane.
Sad naravno da je nekom mlađem ili nekom relativno obrazovanom, informisanom, kultivisanom i informatički pismenom čoveku to ono iritantno,debilno, nebulozno, krindž, ponižavajuće, itd ali on se ni ne obraća takvima (i jasno je i njemu da kod takvih nema prođu) već se obraća svojoj ciljnoj grupi, isto kao što ne znam Vesna Vukelić Vendi ne snima muziku za one što slušaju ne znam Run DMC, Public Enemy, Rage Against The Machine ili ne znam The Doors-e, Led Zepelin, Pink Floyd, Tinu Tarner, Aretu Frenklin ili šta ja znam već peva za one pijane, zamazane i zadrigle matorce pod šatorom i za svoju ciljnu grupu.
Glasači Aleksandra Vučića jednim delim jesu nekadašnji glasači DS i Borisa Tadića.U vreme kad su glasali za DS i Tadića bili su inteligentni,obrazovani i koristili su svakodnevno internet ali ulasklom u zrelo životno doba zatupevali su do neprepoznatljivosti.

Glasači Aleksandra Vučića jednim delim jesu nekadašnji glasači DS i Borisa Tadića.U vreme kad su glasali za DS i Tadića bili su inteligentni,obrazovani i koristili su svakodnevno internet ali ulasklom u zrelo životno doba zatupevali su do neprepoznatljivosti.

Nažalost znam i ja neke takve, mislim obično se misli da ljudi sa godinama postaju pametniji i mudriji ali nažalost sa našim penzionerima to uglavnom nije slučaj, ali opet mislim da dobrim delom oni obrazovaniji penzioneri (pogotovo mlađi penzioneri tipa 65-70 godina) i iz većih i urbanijih sredina ne glasaju za SNS.
Takođe tu ima i dosta ljudi koji onako po nekoj inerciji uvek glasaju za vlast (ko god bio na vlasti), jer neretko ljudi se plaše promena, plaše se budućnost (jer im je nepoznata i neizvesna, ono strah od nepoznatog) i na svake promene gledaju kao na nešto uznemiravajuće i traumatično (pogotovo stariji ljudi), ono znaju da žive u kavezu, ljudi zarobljeni u prošlosti ali taj kavez i ta prošlost koliko god loši bili ipak je nešto na šta su navikli i što im je poznato za razliku od budućnosti.

A postoje i ljudi koji ono nemaju neke posebne kvalitete, ne ističu se ni po čemu posebno ili žive neke promašene i isprazne živote i onda glasajući za vlast to doživljavaju i kao neki svoj lični uspeh i kompenzaciju za nešto, slično kao i navijači koji se vezuju za određene klubove sa kojima se identifikuju pa onda uspehe i rezultate tog kluba doživljavaju kao neki svoj lični uspeh i nekakvu kompenzaciju za nešto što im fali u životu.

Medijsko trovanje naroda nekulturom i lažima je izdaja epohalnih razmera.
Od toga je jedina veća izdaja krađa državnog novca.

Bajden je BRE vaš.

Back