Istina , ali treba imati u vidu da dobar deo penzionera ne koristi internet i da su im kanali sa nacionalnom frenkvencijom i dalje glavni i "najpouzdaniji" izvor informacija (kao reko Vučić u Dnevniku ili na pinku pa onda mora da je istina.......) a oni su njegovo glavno biračko telo, tako da to je već na neki način i generacijski jaz i sukob, mislim hipotetički kada bi na izborima glasali recimo samo mlade i relativno mlađe osobe koje ne gledaju kanale sa nacionalnom frenkvencijom (i te trovačnice) pa SNS bi bio tu negde oko cenzusa i mogli bi samo da sanjaju o dvocifrenom procentu glasova.
Uostalom sve te laži i sranja koje Vučić servira preko tih svojih propagandnih glasova (koje služe samo da truju narod i veličaju njegov lik i delo do nivoa imbecilnosti) su i namenjene za unutrašnju upotrebu i njegovim simpatizerima koji konzumiraju takav sadržaj a koje očigledno ni on sam ne smatra za nešto mnogo bistre niti informisane.
Sad naravno da je nekom mlađem ili nekom relativno obrazovanom, informisanom, kultivisanom i informatički pismenom čoveku to ono iritantno,debilno, nebulozno, krindž, ponižavajuće, itd ali on se ni ne obraća takvima (i jasno je i njemu da kod takvih nema prođu) već se obraća svojoj ciljnoj grupi, isto kao što ne znam Vesna Vukelić Vendi ne snima muziku za one što slušaju ne znam Run DMC, Public Enemy, Rage Against The Machine ili ne znam The Doors-e, Led Zepelin, Pink Floyd, Tinu Tarner, Aretu Frenklin ili šta ja znam već peva za one pijane, zamazane i zadrigle matorce pod šatorom i za svoju ciljnu grupu.