bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Mislio je na javno pricanje o tome, sto izaziva osudu i zgrazanje.sada ako je nešto što je u 4 zida i što nikome ne škodi i consensual je - tu baš ne vidim zašto bi potpalo pod nenormalno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislio je na javno pricanje o tome, sto izaziva osudu i zgrazanje.sada ako je nešto što je u 4 zida i što nikome ne škodi i consensual je - tu baš ne vidim zašto bi potpalo pod nenormalno.
Npr razlikujem 2 termina (društveni) moral i lična etika.Naravno da ce da bude stigmatizovan, zato sto drustveni moral diktira tako. No, kao sto vidimo, to vise nije tako, jer je LGBT mainstream.
Ti si jedan od retkih koji zna sta je moral, a sta etika :>PNpr razlikujem 2 termina (društveni) moral i lična etika.
Opt mi je društveni moral neka limitirajuća subjektivna kategorija koju neko donese i širi na grupaciju. Može ali ne mora da bude pozitivno.
Lična etika jeste individualni sistem vrednosti izvan društvenog okvira - više je vidim kao neku autentičnost.
Slažem se da je to normalno, ali mi nije nenormalno da tako nešto važi i za iste polove. Nisu svi ljudi isti, varijacija je mali milion, a za većinu imam utisak da se u nekim mlađim periodima traže - fora je samo da se ne ode u neke krajnosti jer tu može biti potencijalnih problema.jel ovo sad momenat kada ja tebi kazem da je normalno da muskarce privlace zene a zene da privlace muskarci
a ti ces da mi objsnis kako je to stvar izbora ?
Sigurno ne zbog prvog seksualnog iskustva s deckom ili devojkom.Gde nema. Ok, sad verovatno si strejt pa ne znas. Odakle fetisi, sta mislis?
Otkud ti znas da ne pokazem i ne prokomentarisem sa mojom partnerkom?..pa to zaista nisam procitala ali kad bi tvoja partnerka procitala kako ti zapravo vidis odnos
izmedju zene i muskarca, sumnjam da bi joj bilo prijatno i da bi ti se otvorila i sledeci put na isti nacin
kao i svih prethodnih...
To je moje misljenje e sad..dal sam bezobrazna ili nisam, zabole me bas...
ne, nema nikakvog trazenja.Slažem se da je to normalno, ali mi nije nenormalno da tako nešto važi i za iste polove. Nisu svi ljudi isti, varijacija je mali milion, a za većinu imam utisak da se u nekim mlađim periodima traže - fora je samo da se ne ode u neke krajnosti jer tu može biti potencijalnih problema.
meni recimo od prvog dozivljaja orgazma od pre moje 6 godine i to sa devojcicom.Sigurno ne zbog prvog seksualnog iskustva s deckom ili devojkom.
Ok pricas o fetisima, tipa obozavanje predmeta ili dela tela... To je vec bog zna odakle i kada.
I kakav si fetis izgradio zbog toga?meni recimo od prvog dozivljaja orgazma od pre moje 6 godine i to sa devojcicom.
Isto vazi i za zenske recimo od 13 ili 15 godine.
Ispricao sam vec. No foot fetish mi je glavni. Zbog jebenog prvog iskustva.I kakav si fetis izgradio zbog toga?
Ne slažem se sa ovim, možda nije normalizovano kod nas (u smislu shvaćeno/prihvaćeno od najvećeg broja ljudi), ali ne vidim zašto bi bilo nenormalno (u kontekstu društveno neprihvatljivo/nepoželjno).to nije normalno
Maxa zvani izuzteak za svako pravilo.Ispricao sam vec. No foot fetish mi je glavni. Zbog jebenog prvog iskustva.
..da, svi mi ovde smo neinteligentni i bez integriteta i nikad svoji samo tudji..ma daj..A i znam u kom smeru ides. Da je sad moja partnerka kao neka olabavljena bez srama zenska, a u stvari je veoma inteligentna i svoja. I bas zato sto ima integritet vidi stvari van okvira ako neki muskarac dodje anonimno na forum i spomene analni seks da treba svi da ga popljujemo kako je jadan i svinja sto se hvali po forumu umesto da cuti na ljisu, mestu namenjenom razgovoru o seksu i da se nada da ce neka stroga i odmerena forumasica da postavi sliku i onda da joj salje srcadi i zbunjene komplimente.
neprihvatljivo nije ali nepozeljno jesteNe slažem se sa ovim, možda nije normalizovano kod nas (u smislu shvaćeno/prihvaćeno od najvećeg broja ljudi), ali ne vidim zašto bi bilo nenormalno (u kontekstu društveno neprihvatljivo/nepoželjno).
A opet se lepis na takve kao nekakav inspektor za fino pisanje ili?..da, svi mi ovde smo neinteligentni i bez integriteta i nikad svoji samo tudji..ma daj..
Kad sam ja popljuvala kad neko spomene nesto? Iskljucivo pljuckam po nacinu na koji neko karikira odnose
a taj nacin je najcesce uzasavajuc...ne mislim konkretno na tebe, ti si mala maca kakvih ima, cak si i sofisticirano kreativan..poekad...![]()
..a sto pa da se ne lepim..kad mi nesto smeta, izaziva me...A opet se lepis na takve kao nekakav inspektor za fino pisanje ili?
P ono.....a sto pa da se ne lepim..kad mi nesto smeta, izaziva me...![]()
..potpuno se slazem..neprihvatljivo nije ali nepozeljno jeste
i tu postoji velika razlika
gej osobe na drustvo nemaju nikakav uticaj zato sto su gej niti treba da ga imaju i to je prihvatljivo
ali svakako da je recimo krajnje nepozeljno da ti recimo dete bude sodomit