Drugosrbijanstvo vs blokaderstvo

Dakle tema je za one koji smatraju da postoji veza između ta dva pokreta. Očigledno postoji, ali kakva je? Ako su blokaderi drugosrbijanci, znači li to da su se odrekli svih ideoloških odrednica koje su bile uobičajene decenijama unazad. Ako je tako, koje su ostale? Dakle, nisu više prozapadni, nisu školovani (usvojili teze Miroljuba Petrovića), nisu baš ni anacionalni (sve više vidimo zalopojke za gubitkom Kosova umesto da se poziva na njegovo priznavanje) a ne cene mnogo ni demokratiju i njene principe.

Verujete li da je moguće istovremeno biti drugosrbijanac i blokader, i koji se još paradoksi kriju u tome?
recimo da si ti naprimer prvosrbijanac, vernik, preskolovan i istinoljubac....kako objasnjavas paradoks turskih cadora po beogradu?

Mislim da količinski (broj ljudi) opada EU orijentacija jer se većinski osobe koje su "pro EU" iseljavaju iz Srbije progresivno, a EU doprinosti tome jer je do sada ćutala/tolerisala AV i radikalski režim kod nas. Sada ovo pro EU što sam pomenuo je nešto širi pojam, ne verujem lično da gaje neku ljubav prema EU i sl, već prema novcu i beneficijama koje EU može da pruži, tipa jedno vreme je EU vraćala šatro medicinare koji su otišli tamo da rade bez "korektne" stručne spreme, a i jer ne žele socijalne slučajeve sa Balkana.
Što se odlaska za Rusiju tiče, mali broj ljudi ode tamo iz razloga što je kulturološka barijera veća neko sa EU, a i adaptacija tamo je drugačija.
Moje neko mišljenje je da se u Srbiji generalno gaju neka odbojnost prema Rusima i to nebitno koja društvena struja je u pitanju, kontam da je to nešto što vučemo još iz doba Tita.
Nije iz doba tita nego iz doba raspada SSSR, jer zemlja koju boli tuki za svoje pojedince, kao sto rusiju boli tuki da li ce neko da izgine, neko da bude gladan, neko da dobije besmislena naredjenja, to nije zemlja za rad, to je zemlja koja se voli i za koju se gine...

Kad bi postavio uslov da se gine za Srbiju , 90% krajisnika , bosanaca i kosovara bi ti nestalo u vidu dima i lastinog repa dok kazes keks....
Ovako dok su samo Srbi kojima treba pomoci , i ne da se gine, onda su kao na privremenom radu u nemackoj , samo sa mnogo boljim uslovima da uspeju...

A tako i treba da bude odnos prema onima koji ce da rade...ne da ih celicis, nego da ih interesuje novac, rad i povezivanje i napredovanje..
To sto je kod nas u Srbiji korupcija koja pomaze povezivanje svih ovih grupa a betonira domicilnu naciju , Srbijance, to je druga prica..i ona potice jos od Slobe, podmetanje da treba biti human, a ovamo gladan...u isto vreme kad se bilo nacionalno humano i medijski i slobisticki , moja komsinica sa lekarskom penzijom je jela pola litra mleka, sirce i krastavac ili dva i to joj je bio ceo dan...sta mislite koliko dugo je zivela u takvom rezimu....par godina i cao misko...ne moze telo da na pomorandzi za praznike i medenjacima za mladence, a to je postovala makar umrla...da zivi dugo..

Za sve te vase pozeraje , a znam puno krajisnika koji kukaju , a kuca pa druga kuca, pa opet kukaju , samo ponekad eto , pa dobro smo sad prosli ...dok znam tu moju kominicu koja me je cuvala kako je kao i Branko Copic i masa tih starijih ljudi u Slobino vreme ugasila tiho i bez postovanja....ne mogu da budem politicki korektan...ne mozes da budes covek i politicki korektan u isto vreme...

Slavene uveliko je poznato da je drugosrbijanstvo reversna strana Judine kovanice gde je Vučić na aversu . Jasno je da su oni rezervna varijanta Vučiću kada se istroši.
Studenti su nešo neplanirano ,autentično i nevolonžirano zato i privlačno i to moraju ostati . Ukoliko dopuste drugosrbijanskom agensu da prevlada njihova svežina i sve ono što je postignuto pašće u vodu.
Zato se sa drugosrbijanskom jeresi mora oštro raskrsti saseći u korenu, odma povesti krstaški rat.

Slavene uveliko je poznato da je drugosrbijanstvo reversna strana Judine kovanice gde je Vučić na aversu . Jasno je da su oni rezervna varijanta Vučiću kada se istroši.
Studenti su nešo neplanirano ,autentično i nevolonžirano zato i privlačno i to moraju ostati . Ukoliko dopuste drugosrbijanskom agensu da prevlada njihova svežina i sve ono što je postignuto pašće u vodu.
Zato se sa drugosrbijanskom jeresi mora oštro raskrsti saseći u korenu, odma povesti krstaški rat.

Bukvalno to ne postoji kao mogućnost. :D

Ko iz petnih žila podržava blokade, da pogledamo..

1.Nataša Kandić
2.Ana Lalić Hegediš
3.Dinko Gruhonjić
4.Aida Ćorović
5.Mila Pajić
6.Cetinje
7.Sarajevo
8.Zagreb
9.Priština
10.Pokojna B92 (Verana Matića) novinarska ekipa koja sada vedri i oblači na N1 i NovaS
12.Pokojni forum B92 (sada Vox92) - najtvrđa drugosrbijanska struja
14.Severina
15.Strazburg i Brisel su ih otkačili, ali simpatije su vidljive.. :)

Ko podržava Vučića...
1.Republika Srpska
2.Srbi iz Crne Gore
3.Srbi sa Kosova
4.Moskva
5.Orban
6.Fico
7.Tramp
8.Bake i deke.. :)
Вучића подржавају Клинтон, Шредер, Тони Блер, Весли Кларк, Макрон и остала НАТО жгадија. Онда наравно имамо ту Немачку и њене литијумске компаније, Рио Тинто, USAID, Зеленски итд итд итд
Трамп га много подржава, зато му ставља магарећу столицу да седне, и уваљује му да потписује споразум где Израел признаје КиМ, и још добија амбасаду.
Protest studenata su pokrenuli Mila Pajić i njen dečko.
Ko je Mila Pajić?

Ovo je Mila Pajić..

Screenshot-20250421-190811-2.png
Ако су њих двоје успели да организују највећи протест против Вучића, а он јадник на силу мора да доводи Ћације на вашар, и да мами сиротињу пљескама, онда треба њих двоје да изгласамо за Председника и Министра и биће до јаја.

Јел сте сви добили исти скрипт да понављате?

Заборавио си Шолака, жуте и Ђиласа

:hahaha:

Back