- Poruka
- 30.359
Јесте питао сам, јер се каже да је на обе Шмитхубер, како?Имаш ли објашњење уопште или ћеш да тролујеш и даље.Imas dve fotografije
1, Vojvodic sa zarobljenim Nemcima
2. Cetnika sa Nemcima
i ti sada pitas koji...
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесте питао сам, јер се каже да је на обе Шмитхубер, како?Имаш ли објашњење уопште или ћеш да тролујеш и даље.Imas dve fotografije
1, Vojvodic sa zarobljenim Nemcima
2. Cetnika sa Nemcima
i ti sada pitas koji...
![]()
Ko mi prica o trolovanjuЈесте питао сам, јер се каже да је на обе Шмитхубер, како?Имаш ли објашњење уопште или ћеш да тролујеш и даље.
Како.Ko mi prica o trolovanju
Isiti je nemacki oficir na fotografiji koji sardjuje sa cetnicima i kada je zarobljern od partizana.
nemac sa dvogledom je Smithubert
Ха ха, како када кажу први лево!nemac sa dvogledom je Smithubert
nemac sa dvogledom je Smithubert
Vidis da je sa desne strane.Ха ха, како када кажу први лево!
Видим да пише први са лева на слици.Vidis da je sa desne strane.
Kada uporedis te dve fotografije , vidis ko je isti na obe fotografije.Видим да пише први са лева на слици.
Не видим.Kada uporedis te dve fotografije , vidis ko je isti na obe fotografije.
Јеси видео како изгледа!August Šmidhuber (nem. August Schmidhuber; Augsburg, 8. maj 1901 — Beograd, 19. februar 1947) je bio SS-brigadefirer 7. SS divizija Princ Eugen od 20. januara 1945. do 8. maja 1945. i 21. SS divizije Skenderbeg od maja 1944. Poslije rata, od strane jugoslovenskih vlasti je osuđen na kaznu smrti vješanjem 1947. u Beogradu.
Vojvodic ga je zarobio, ja sam postavio tu slikuЈеси видео како изгледа!
Da nije bilo te ''drtine'' sada bi Nemcima cistio cizmeNisam znao da je ova šugava drtina do pre neki dan bila živa.
Da nije bilo te ''drtine'' sada bi Nemcima cistio cizme
NaravnoZnači da nije bilo Titinih partizana Hitler bi dobio rat?
Tacno tako tj gradjanski rat koji bi nastupio eventualnim porazom partizana bi bio epskih proporcijaNaravno
Срећа па овако није било грађанског рата.Tacno tako tj gradjanski rat koji bi nastupio eventualnim porazom partizana bi bio epskih proporcija
Ovo je pdf istorija, a ne pdf mastanje Sta bi bilo kad bi biloTacno tako tj gradjanski rat koji bi nastupio eventualnim porazom partizana bi bio epskih proporcija