Други круг: Николић против Тадића

Николић или Тадић

• Ukupno glasova
    472
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nastavite fibonacijev niz... Sledeci clan niza je vodja drzave Srbije koji je jednak zbiru politika prethodna 2 vladara...

...Taci.

То не иде! Са њим је већ боришко склопио пакт на скопском аеродрому, кад је ономад била магла! Само се нечасни људи срећу у магли и праве послове! ИЛИ ГУСКЕ!

Коштуница у том низу је логичан след с обзиром на његов патриотизам Па, још он баца какво-такво лепо светло на ДОС. Иза њега сте се крили као мишеви када сте долазили на власт, а онда га издали. разни батићи, чедике, свилени, ... и остале политичке нуле, постадоше важнији од човека који вас је увео у високу политику! То му је хвала! Зато вам сада уврће уши, као строги и принципијелни професор ђацима, лезилебовићима и муварама!

Iza njega se krili? Pa i ti da si bila negde u DOS-u tada, mogla si da urušiš Miloševićev režim. Eh, Paola... :roll:

Јесте Перице, а јесил ти мени бар мало порастао и постао паметнији? Љуби те тета Паола!
pa naravno. hvala teta paola
c007.gif

aj sad malo furijeovu analizu... djika, stambolic...

Шта ти знаш о Фуријеу и његовим редовима? Колико вас је на мом вечерашњем часу? Добра посећеност! Ласка ми ова симултанка! Успут и женски мајсторски кандидат у шаху сам, па ми ова симултанка постаје забава! Незнам коме да се веселим више: вашим мукама самном или порукама мојих радикала. Искидаше се од смеха! Кажу: ОРДЕН НЕ ГИНЕ, само када домаћин дође на власт! Мени ордење никада није било важно! Моје ордење су моја деца, мој интерниста (муж!) и моји ђаци! Паолино срце је пуно, као и Томино! Још само да разбијемо вас па да почнемо озбиљно да сређујемо брљотине досманлијске!

Коштуница у том низу је логичан след с обзиром на његов патриотизам Па, још он баца какво-такво лепо светло на ДОС. Иза њега сте се крили као мишеви када сте долазили на власт, а онда га издали. разни батићи, чедике, свилени, ... и остале политичке нуле, постадоше важнији од човека који вас је увео у високу политику! То му је хвала! Зато вам сада уврће уши, као строги и принципијелни професор ђацима, лезилебовићима и муварама!
U pravu si, u borbi protiv Miloševića miševi su se krili iza Koštunice, pa sada kada nema više Miloševića glume prvoborce, muka mi je slušati te patriJote kako govore o svojim "ratnim" zaslugama.

То не иде! Са њим је већ боришко склопио пакт на скопском аеродрому, кад је ономад била магла! Само се нечасни људи срећу у магли и праве послове! ИЛИ ГУСКЕ!

Pa sto guske? Mislim,nikad nisam cuvao guske,pa nisam imao pojma da se iste srecu u magli...

I ja ti dao ovaj matematicki primer da lakse razumes posledice politike koju ce da vodi tvoj idol,a ti tako :)

Inace,opet nisi lepo naucila gradivo u Centralnoj otadzbinskoj upravi,Tadic se tu sastao sa jednim od najboljih pitomaca u istoriji beogradske Vojne Akademije -Agimom Cekuom...;)

Ebiga, ne mož' da kažeš da je isto kad' neko pet puta izlazi na izbore i GUBI i kad neko POBEDI na svim izborima na kojima se do sada kandidovao...Onaj prvi je luzer, ovaj drugi nije.Vrlo jednostavno:cool:

pa znas kako je u premier ligi... kad neko izgubi pet puta bato... mora šesti put da pobedi pa tacno da je pacer. ne bi se ja zanosio mnogo tom matematikom. iako mislim da je dil gotov i da ce boki da zasvira u trubu iz guche sa sve vojom i veljom iznenadjenja su uvek moguca.

ali da ispadaju moroni bez obzira na pobedu..mislim na te ciji si simpatizer..ispadaju.

Pa sto guske? Mislim,nikad nisam cuvao guske,pa nisam imao pojma da se iste srecu u magli...

I ja ti dao ovaj matematicki primer da lakse razumes posledice politike koju ce da vodi tvoj idol,a ti tako :)

Inace,opet nisi lepo naucila gradivo u Centralnoj otadzbinskoj upravi,Tadic se tu sastao sa jednim od najboljih pitomaca u istoriji beogradske Vojne Akademije -Agimom Cekuom...;)

Тачно! Побркала сам их, али они су мени сви исти, само што је тачијево порекло српско јер је леп човек и нема упуштене десни, што је обележје Арнаута. Не мораш да чуваш гуске да би схватио како се гуске погубе (али и нађу!) у магли!

Тачно! Побркала сам их, али они су мени сви исти, само што је тачијево порекло српско јер је леп човек и нема упуштене десни, што је обележје Арнаута. Не мораш да чуваш гуске да би схватио како се гуске погубе (али и нађу!) у магли!

Професорице молим ВАС просветлите ме шта сте хтели да кажете
са овим вашим текстом?

Opremanje decije sobe i luksuzne vile se nikako ne mogu svrstati u istu kategoriju, ima tu "male" razlike u ceni. Ulice su iskopane sirom Srbije, dodjite do Nisa...a ovi vaseg predsednickog kandidata ko avet sami vladaju deceniju skoro, a ne nekolicinu godina, ko sto napisa neko!
Spominjes Novaka i Anu, Jelenu... pa sto ne daju Djokovicima lokaciju za Akademiju? Daju al ucenjuju: podrzite Tadica na izborima i imacete je!!! U Novaku, Ani, Jeleni i ostalim Velikim ljudima smo svi isti, svi ih volimo a ne samo "bogom dani".
Necu o ratu, necu o izbeglicama, necu o licima sa hendikepom, jer se zbog svih pokidanih ruku, nogu, unistenih domova se vas presednik izvinio. Ja nikada u zivotu oruzje nisam video(osim na televiziji), a on se kao predsednik moje zemlje izvinio i u moje ime!!!
A dali se neko drugi nama izvinio, da li se neko izvinio Srbima??? Mesic je ustasama u Australiji rekao da je Hrvatska u drugom svetskom ratu dva puta pobedila. I kao NDH i kasnije??? Da li se neko izvinio za Jasenovac???
Tadic bolji covek...Nikolic ima skupu decju sobu...kakve budalastine!!!
Toma Nikolic ne zivi u vili jer verovatno ne zeli, ali zivi u jednoj lepoj novoj zgradi u bul.Avnoja (blok 25)gde je m2 2500 evra, a Aleksandar Vucic zivi u tzv "Crvenkapi", u YBC-u na Novom Beogradu gde je m2 3500 do 4000evra(nema stana ispod 100m2), zavisi kako je skockan stan.Bas su skromni!
Ruzni su ovi trotoari gde pesaci imaju svoj prostor?!Jell' su bolji bili oni ispucali, krivi sa rupama gde su stariji cim malo poledi lomili ruke i noge.Smetaju nekom raskopane ulice mozes misliti!?!
Ni jedna decenija posle 5.oktobra ne moze da se uporedi sa zlocinima koje su podstrekivali ratni profiteri i dooobro placeni huskaci gladni ratnog plena dok obican narod gine, i to im ni sam Bog Otac nece nikad oprostiti, a kamo li ja, moja porodica, moja mladost,zelja za lepsim zivotom,za skolovanjem,putovanjima i bezbrigom...By the way moji su svi iz Nisa, pa ne razmisljaju ni u ludilu samom da Tomislavu daju glas!

Sto se tice Novaka i ostalih nasih talenata, ne verujem da ce svoj dragoceni glas dati nekom ko ce im zatvoriti granice i vidike i ukinuti mogucnost ucestvovanja na EVROPSKIM i SVETSKIM takmicenjima.Nisu ludi!Pametna su to deca!

Predsednik se izvinio u Slobino, Seseljevo i ime svih onih krivaca koji su nam zivote zagorcavali svi onih godina,posto oni to nisu, a to sto se Mesic nama nije izvinio pokazuje da nije mnogo daleko od malo cas navedenih sps-ovaca i njihovih sledbenika.To njemu na dusu!Ako su oni sovinisti i nacisti, to ne znaci da i mi treba da podignemo nogu kao u onoj poslovici.Sa Jasenovcem u mislima u krevet legali dabogda!
Sta mene interesuje Mesic?I njegove glupe izjave, on je glupi, isfrustrirani hrvat za mene i to je sve...

Da li je neko bolji covek i karakter nekome znaci , a nekome su to budalastine.
Ja samo znam da su nas nase budalastine dovele do prelazenje preko cinjenice kakav je Slobodan M. bio covek, nikogovic, despot i los karakter koji je sudbinu svog naroda urucio licno u sake svoje zene zlotvorke!

Svako, na kraju krajeva, hrli svom dzelatu!Tuzno ali istinito!;-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back