Други круг: Николић против Тадића

Николић или Тадић

• Ukupno glasova
    472
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Они су заправо само изданак "последњег стадијума комуњарства".

Онај најдекадентнији део.

E ja sam i bas mislio na to. Stvar je u tome sto od svih disidenata u komunistickim zemljama, SFRJ je imala 'najgore'(verovatno zbog toga sto je jugoslovenski komunizam bio najblazi,pa nisu bili u stanju da istinski uvide njegovu sustinsku odvratnost i pogubnost po drustvo). Oni nisu bili disidenti zbog toga sto su shvatali sustinsku pogubnost komunisticke ideologije (cast uzasno retkim izuzecima),oni su bili disidenti zbog toga sto njihova prica nije mogla da prodje u Savezu komunista jer su uvek bili u manjini... Bili su disidenti zbog toga sto nisu mogli da oblikuju komunizam kako su oni hteli. A hteli su da ga samo malo menjaju.

Ma ja nikako da provalim razlog ovog komunistickog i soc. realistickog vidjenja sveta kod srpskih nacionalista:)...Oni se ubise od pljuvanja po deci bivsih komunista a prosipaju najgluplju mogucu komunisticku demagogiju u okviru ekonomije:) Sve ostalo mi je jasno kod njih,ali ovaj prikriveni komunizam nikako ne mogu da razumem :)

pa naravno
sve bivši drugovi i drugarice, koji su "otkrili" pravoslavlje krajem osamdesetih, pa tako naprasno, NACIonalno "osvešćeni" glasaju za tomu, jer samo ih on može sačuvati od "pogubnog" uticaja zapadnih "mračnih sila":?

samo sa tomom u "svetlu" budoćnost :evil::evil: i karantin ogradjen bodljikavom žicom

ps. e, pa ko će tu žicu da "razvuče, oni ili mi, to ćemo uskoro videti

Marijanu Risticevicu su uzor Hrvatska i Slovenija, kao i Evropska Unija ;-)

Ово само говори о српској демократичности, да види и без комплекса похвали оно што је добро и код острашћених шовенских комшија! А ти ЧИТАШ ЋИРИЛИЦУ? Мора да си ти нека стара удбашка фукара која је радила и уживала у БГДу, а можда ти и деца овде на миру живе и уживају у српској толеранцији!

Drug Deki je tipican primer druge grupacije koja glasa za radikale.
Neka me izvine drugovi radikali,ali jaT.Nikolica dozivljavam kao crnu macku koju su ofarbali u belo.:roll:

Е, па сада упореди наступе, боје и вокабуларе Томине и Боришкове и све ће ти бити јасно, ако ти мозак није испран чедикином белом супстанцом. Тадић покушава да изговори лоше написан текст, лоше режиран и лоше саветован од оне глумачке камариле око њега. Тома говори из срца, без драматике и драмских пауза. Говори без подизања тона, без вике и дреке, без глуматања... Јасно народу шаље поруку:ГОВОРИМ ТИХО, ДА БИ МЕ СВИ ЈАСНО ЧУЛИ! Не слуша ехо својих речи, већ као прави домаћин и породични човек објашњава да ће бити исто тако добар домаћин и Србије! А фићфирић? Шта он има да супростави таквом моралном ауторитету? Чиме се он окружио, ко су му министри? Какав им је морал? Па они осим пљачке народа, ништа друго и не раде него несвесно наврћу воду на воденицу СРСа. И онда се, ви ДОСманлије убијате доказујући да нам је Европа путоказ и да је треба ОСВОЈИТИ. Освојила је она вас, ПРЕ 10 ГОДИНА, спојим спонзорисањем. А сада је дошао кредит на наплату! Или плати, или те нема! заробила је ваше жиро рачуне од ове опљачкане Србије!

ljudi glasaju za Tomu jer su, ili neobrazovani i slepi, pa mogu da poveruju bajkama, ili zive jako lose, pa misle da ce im bilo koja promena vlasti doneti dobro....cak i radikali.
radikali znaju sta treba reci jadnom narodu... Evropa ne priznaje radikale.

И тако 90% насеља и градова!?! У којој Србији ви живите? Имагинарној? Знате ли ви шта знате имагинарно? Онај Хашки сведок тужилаштва, др.физике?!?! није имао појма о томе, а др.Воја му одржа предавање из његове специјалности! А "гробар" Тома држи јавне часове по Србији, док фићфирићи и ви напаљеници ЛДПовце и остале ДОСманлије, чудом се чудите и питате се "да ли је то могуће?" Па зар смо се за то борили у "револуцији" 5. октобра? Зар смо зато палили Скупштину, зар народ не види колико смо га усрећили? Ви оптужујрте СРС за живљење у прошлости, удобно уљуљкани у свом аутизму. Певали сте народу успаванке 7-8 година, а за то време су радикали учили на грешкама, мењали се, побољшавали свој рејтинг и своје принципе. И то је народ препознао и наградио! ВИШЕ ВРЕДИ ЈЕДАН ИСКРЕНИ ПОКАЈНИК, КОЈИ ЈЕ УОЧИО СВОЈЕ ГРЕШКЕ И ЗАБЛУДЕ, НЕГО НАПАЉЕНИ УРЛАТОРИ, КОЈИ ГАЛАМОМ СКРИВАЈУ ПЉАЧКЕ, УДВОРИЧКО ПОНАШАЊЕ, СЛУГЕРАЊСТВО Ко је оно са ниподаштавањем говорио о Русији и Кини, када је долазио на власт? ДОС?

Izbori08 - vesti (sve vesti)

Dinkić:Ako pobedi Nikolić akcije neće vredeti
Petak, 25. januar 2008. 21:22

Ministar ekonomije i regionalnog razvoja i lider G17 Plus Mlađan Dinkić izjavio je da akcije od prodaje javnih preduzeća namenjene građanima neće ništa vredeti ako kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Tomislav Nikolić bude izabran za predsednika Srbije.

Dinkić je na tribini G17 i Demokratske stranke (DS) u Leskovcu kazao da građani u tom slučaju neće dobiti po 1.000 evra jer neće biti investicija i kupaca javnih preduzeća.

"Samo ako ne daj bože Nikolić pobedi ove akcije ništa neće vredeti, ako (Boris) Tadić pobedi ja vam garantujem, svako će dobiti po 1.000 evra", kazao je Dinkić i podsetio da poslanici SRS nisu glasali u Skupštini Srbije za Zakon o besplatnoj podeli akcija.

Ништа ново од "принципа" превараната, пљачкаша и хохштаплера! Тома, српски домаћин, довешће све у ред!

Samo ako ne daj bože Nikolić pobedi ove akcije ništa neće vredeti, ako (Boris) Tadić pobedi ja vam garantujem, svako će dobiti po 1.000 evra", kazao je Dinkić...:evil:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Ovo što radi Tadić sa svojima samo govori koliko se plaše poraza(verovatno znaju šta su radili i šta ih čeka ako izgube),normalan čovek može samo da se zgražava nad ovim.Moje dostojanstvo vredi daleko više od obećanih 1000e, i smatram da su time pokazali šta misle o građanima Srbije.Dajem glas za Nikolića jer nije pokušao da od mene napravi sponzorušu!

Ово само говори о српској демократичности, да види и без комплекса похвали оно што је добро и код острашћених шовенских комшија! А ти ЧИТАШ ЋИРИЛИЦУ? Мора да си ти нека стара удбашка фукара која је радила и уживала у БГДу, а можда ти и деца овде на миру живе и уживају у српској толеранцији!

"Samo"? Ne cistas vecinu stvari koju napisem, tako da nemas pravo da osudjujes... :roll:

Jel Hadži podržao nekog za drugi krug ?
icon10.gif

gardapw7.png

чему толика нервоза драги "форумаши"....ко год да победи победио је ДЕМОКРАТСКИ да добро сте прочитали, без обзира на то да ли слово Д стоји у имену странке победника ће изабрати народ (демос).....а ткз. "демократе" ако су стварно демократе треба да ућуте и гледају своја после, да не луде, не отварају теме типа шта ће бити када Тома победи, да ли ћемо бити амебе, зелени бичари или парамецијуми.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back