STA MISLITE O TOME KADA SE DUGO DRUZITE SA JEDNIM OSOBOM A ONDA DODE TRECA I NASTOJI DA TU OSOBU BRIDOBIJE ZA SEBE A ONA JOJ TO DOPUSTA?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tibra:STA MISLITE O TOME KADA SE DUGO DRUZITE SA JEDNIM OSOBOM A ONDA DODE TRECA I NASTOJI DA TU OSOBU BRIDOBIJE ZA SEBE A ONA JOJ TO DOPUSTA?
Vikanje ili rikanje?? :?Sasha85:tibra:STA MISLITE O TOME KADA SE DUGO DRUZITE SA JEDNIM OSOBOM A ONDA DODE TRECA I NASTOJI DA TU OSOBU BRIDOBIJE ZA SEBE A ONA JOJ TO DOPUSTA?
Pisi malim slovima...
Pisanje velikim slovima,na forumu oznacava vikanje,a to je zabranjeno...
Moon Child:uh to bas ume da povredi...treba pazljivije birati najblize prijatelje....a ne ko ja,vezem se za svaku drugu osobu
![]()
ja sam se bas trudila da to ne radim...Electra:Moon Child:uh to bas ume da povredi...treba pazljivije birati najblize prijatelje....a ne ko ja,vezem se za svaku drugu osobu
![]()
I ja isto...![]()
pa naravno da ne bi...sofffy:heh,ja ne bih bila ljubomorna,ali bi mi bilo krivo!
a pravi prijatelj to ne bi uradio.:wink:
Jao bleachy tacno znam o cemu pricas!!!bleach:znam da sam odgovorila na temu, ali u imenu nosi 'drugarstvo' pa rekoh da pisem ovde o tome... nadam se da tema nije iskljucivo za to 'preotimanje' prijatelja... 8)
ja sam mislila da imam toliko prijatelja... mislim, ne bas mnogo, ali bila sam zadovoljna... cak iako ih je bilo malo, meni je bilo dovoljno... ali, u poslednje vreme, menjamo se svi ili sta god... totalno se udaljavam od njih... bez nekih konkretnih razloga, ali osecam kao da me guse... ne znam da li je to stvar u meni i tome sto se ja menjam i sta se sve desava u meni ili jednostavno oni nisu pravi... i to nije to... ne znam...
Totalno te razumem!!!!!!bleach:ja sve vise razmisljam da je problem u meni... kada ne mogu da 'nadjem' 'odgovarajucu osobu'... ne trazim ja ne znam sta... nesto najjednostavnije za pocetak... (8 da imam s kim da odem na veliki odmor...blah... ima ljudi, da ne lazem, ali ja se ne osecam lepo u tom drustvu... nije da su grozni prema meni (
)... sve je super, cak su strasno ljubazni... ((((: ali ja se ne osecam ispunjeno... otkud znam
Sonjiceeeeee... dodji u Petu kad je vec toliko volis (((:Pp (:
nije problem u tebi...nije...ti si jedna divna, prediva osoba..jedini je problem, mozda, shto su ljudi oko tebe tako obichni, dosadni i bzvz...bleach:ja sve vise razmisljam da je problem u meni... kada ne mogu da 'nadjem' 'odgovarajucu osobu'... ne trazim ja ne znam sta... nesto najjednostavnije za pocetak... (8 da imam s kim da odem na veliki odmor...blah... ima ljudi, da ne lazem, ali ja se ne osecam lepo u tom drustvu... nije da su grozni prema meni (
)... sve je super, cak su strasno ljubazni... ((((: ali ja se ne osecam ispunjeno... otkud znam
Sonjiceeeeee... dodji u Petu kad je vec toliko volis (((:Pp (:
tibra:STA MISLITE O TOME KADA SE DUGO DRUZITE SA JEDNIM OSOBOM A ONDA DODE TRECA I NASTOJI DA TU OSOBU BRIDOBIJE ZA SEBE A ONA JOJ TO DOPUSTA?
Uh,to je velika cena da se plati za neku tako glupu stvar,ja bih pre isekao vene kad bi neko ukinuo internet...Keeper:tibra:STA MISLITE O TOME KADA SE DUGO DRUZITE SA JEDNIM OSOBOM A ONDA DODE TRECA I NASTOJI DA TU OSOBU BRIDOBIJE ZA SEBE A ONA JOJ TO DOPUSTA?
isechem sebi vene i kazhem 'goodbay cruel world'?![]()
Keeper:yebesh internet...... 'svi treba da znaju shta drugarstvo znachi'.....Pp
Da ste u mojoj situaciji ondaK bih vas vid'o...miss:Keeper:yebesh internet...... 'svi treba da znaju shta drugarstvo znachi'.....Pp
to sam ja sad htela da napisem!!!!
nema veze,nastavicu:...zajedno smo lepsi,zajedno smo jaci!...8)