DRUGARSTVO

• Začetnik teme Začetnik teme JOPE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
best-friends-10023.jpg

Imam "najbolju" prijateljicu koja je ljubomorna na mene,a ja joj s druge strane dopustam da me gazi i ponizava...koja je cijena tog prijateljstva?niko je ne podnosi,a ja se druzim s njom vec 4 godine...:confused:

Ah...drugarstvo...
jedna od najlepshih stvari koje postoje...
danas sam se uverila u to...
nije bitan pol,rasa,godine...

Tek sada posle 7 godina...mi smo tako slozni...taaakooooo slozni...2.5 sata smo proveli prichajuci o nashim problemima...kako da ih reshimo...neki su se napili...neki rasplakali....ali smo se dogovorili vishe stvari...bilo nam je drago shto smo zajedno...bilo mi je drago shto sam petak provela sa mojim razredom...bilo mi e drago sto napokon prestali da se svadjamo,shto smo sada isti kao i pre...i shto bih za njih stavila ruku u vatru...i drago mi je shto smo ostali buntovnici sa razlogom,borci protiv nepravde...pravi drugari... :D

JA SAM IZGUBILA POJAM O PRIJATELJSTVU KAD SAM SHVATILA STA MOJA "NAJBOLJ" PRIJATELJICA MISLI O MENI,KOLIKO JE LJUBOMORNA NA MENE,I KAKO NE MOZE PODNIJETI DA SAM LJUDIMA DRAZA OD NJE!!!DRUZIM SE S NJOM 4 GODINE,A NIKO JE NE PODNOSI...

JA SAM IZGUBILA POJAM O PRIJATELJSTVU KAD SAM SHVATILA STA MOJA "NAJBOLJ" PRIJATELJICA MISLI O MENI,KOLIKO JE LJUBOMORNA NA MENE,I KAKO NE MOZE PODNIJETI DA SAM LJUDIMA DRAZA OD NJE!!!DRUZIM SE S NJOM 4 GODINE,A NIKO JE NE PODNOSI...

Malena, nisam neki espert, ali ti si tu devojku jednostavno prihvatila takvu kakva jeste, i to jeste pravo drugarstvo s tvoje strane. Ali ako već počinješ loše da se osećaš zbog toga, na lep način joj kaži "doviđenja". Ima još mnogo dobrih ljudi na ovoj kugli zemaljskoj. :)

Imam "najbolju" prijateljicu koja je ljubomorna na mene,a ja joj s druge strane dopustam da me gazi i ponizava...koja je cijena tog prijateljstva?niko je ne podnosi,a ja se druzim s njom vec 4 godine...:confused:

Malena, ma koje godiste da si, razmisli. Drugarstvo, prijateljstvo, nije da te neko ponizava, nadmudruje, cini manje vrednom zbog ljubomore ili neceg drugog.
Zna se sta je drugarstvo. Nema tu cene. A ponizenje- bljak. Ako si to ti na slici u profilu, nemas razloga da trpis. Reci joj u lice, mozda ce se situacija promeniti. Pozdrav.:-D

Pricha o sharovu

Gde da nadjem vidovnjaka
iz proshlosti da te zovne,
moj kucove moj Sharove,
verni druze iz osnovne.
Neshto slutim ,svi su znaci
ukrali te charobnjaci.

I detinjstva razigrana
svakog kutra, pamtim zivo,
ti si mene, bistra oka,
u dvorishtu sachekiv'o.
Zborio ti pogled rechit