DRUGARSTVO

• Začetnik teme Začetnik teme JOPE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Divno! Sve nas je više!
Smiley-IPB-265.gif

"Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao."
Dostojevski

15-1.gif

Ja o drugarstvu ne mogu da govorim nista, jer nikad nisam imala iskreno prijateljstvo...
Mogu samo da se nadam da ce jednog dana doci jedna jedina osoba koja ce mi biti pravi prijatelj, i kojoj cu ja biti pravi prijatelj...

Ja o drugarstvu ne mogu da govorim nista, jer nikad nisam imala iskreno prijateljstvo...
Mogu samo da se nadam da ce jednog dana doci jedna jedina osoba koja ce mi biti pravi prijatelj, i kojoj cu ja biti pravi prijatelj...

Retko ko danas ima iskrenog prijatelja:?...ja samo onako pitala posto videh da je tema o drugarstvu a ono samo neke slicice se stavljaju ovde:wink:

Da...
Pa, eto, ja se trudim da budem iskren prijatelj
A to izgleda niko ne voli
Kada istina izadje na videlo
Dok iz mojih usta uvek izlazi samo istina...
I tako, ostadoh ja bez prijatelja...
Doduse, nisu ni bili neki, ali ipak... :?

Da...
Pa, eto, ja se trudim da budem iskren prijatelj
A to izgleda niko ne voli
Kada istina izadje na videlo
Dok iz mojih usta uvek izlazi samo istina...
I tako, ostadoh ja bez prijatelja...
Doduse, nisu ni bili neki, ali ipak... :?

ma sve ja to znam i razumem...evo,npr.dok sam ja bila organizator i okupljala ljude po zurkama i kaficima da se druzimo sve je bilo bajno...a onda sam stala i razmislila:shock:
sto se neko drugi ne potrudi oko naseg vidjenja:confused:
i tako sam se ja sad(po njima)promenila jer ih vise ne cimam i ne pravim budalu od sebe:roll:

Drugova i poznanika imam dosta, povremeno se vidim sa njima. Bila sam u situaciji da sam sjajna dok organizujem žurke, vodam po restoranima, a onda se sve promeni. Tada shvatiš da je vreme da se odvoji žito od kukolja. I presrećan si ukoliko shvatiš da je bar jedno zrno žita ostalo.I to jedno zrno čuvam i zalivam... i iskrena da budem, više mi nije ni potrebno. :)

Drugova i poznanika imam dosta, povremeno se vidim sa njima. Bila sam u situaciji da sam sjajna dok organizujem žurke, vodam po restoranima, a onda se sve promeni. Tada shvatiš da je vreme da se odvoji žito od kukolja. I presrećan si ukoliko shvatiš da je bar jedno zrno žita ostalo.I to jedno zrno čuvam i zalivam... i iskrena da budem, više mi nije ni potrebno. :)

lepo receno zaista i istinito:razz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back