fensy girl
Početnik
- Poruka
- 4
HELP IMAM DRUGARICU LEZBEJKU I NE ZNAM KAKO DA SE PREMA NJOJ PONASAM,TO MI JE NAJBOLJA DRUGARICA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nesto sam pobrkao. :wink:JaH_G|rL:Corey....nisam ti brisala nista...samo da znas :wink:
Ma i ti ces uskoro postati lezbo kada ti krne zvaku zato cutifensy girl:HELP IMAM DRUGARICU LEZBEJKU I NE ZNAM KAKO DA SE PREMA NJOJ PONASAM,TO MI JE NAJBOLJA DRUGARICA
To sto se grli i ljubi sa drugim devojkama ne znaci da je prava lezbejka!Pa i neke moje drugarice se ljube kad im dodje ili kad se napiju,a svaka ima deckafalkonica:ona se normalno ponasa ali se grli i(ljubavise)na sred ulice sa njom i svi pricaju da su njih dve lezbejke a ja ne znam sta da kazem kad me to pitajuops:
![]()
potpisujem se umesto fensy girl
zasto se gubis pederunenushka:To sto se grli i ljubi sa drugim devojkama ne znaci da je prava lezbejka!Pa i neke moje drugarice se ljube kad im dodje ili kad se napiju,a svaka ima deckafalkonica:ona se normalno ponasa ali se grli i(ljubavise)na sred ulice sa njom i svi pricaju da su njih dve lezbejke a ja ne znam sta da kazem kad me to pitajuops:
![]()
potpisujem se umesto fensy girl
E,nabaci je meni i ja sam bisexualka.Nigde ne mogu da nadjem takvu devojku,ima ih strasno malo.A sto se tice tvog odnosa s'njom-ako ti puno smeta njeno ponasanje prekini da se druzis s'njom,a ako ti je prava drugarica i ako ti je stalo do nje po :wink: kusaj da je razumes i popricaj sa njom o tome!fensy girl:HELP IMAM DRUGARICU LEZBEJKU I NE ZNAM KAKO DA SE PREMA NJOJ PONASAM,TO MI JE NAJBOLJA DRUGARICA
falkonica:corey ti si *****:x
![]()
Po cemu si ti to zakljucila? :? Ne znam da li neko moze da bude gay sa 12 godina,ali ajde! :wink:fensy girl:HELP IMAM DRUGARICU LEZBEJKU I NE ZNAM KAKO DA SE PREMA NJOJ PONASAM,TO MI JE NAJBOLJA DRUGARICA
Hehe jel ti i drugarica 90? Aj me upoznas sa drugaricom!! HEHE...fensy girl:HELP IMAM DRUGARICU LEZBEJKU I NE ZNAM KAKO DA SE PREMA NJOJ PONASAM,TO MI JE NAJBOLJA DRUGARICA