ZORO-
Iskusan
- Poruka
- 5.176
Sa pricanjem o tome ste na velikom putu da to i ponovite. 8) Batali tu glupu pricu i nadji nesto musko. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....mani se ti te priče....Meni samo nije jasno zasto dizati frku oko toga. Big deal![]()

....mani se ti te priče....
....to sa tim liberalnim stavovima po tom pitanju nije nimalo naivno....
...i može da dovede do nesagledivih konsenkvenci....![]()
...jer znam da moze da se omakne kontroli.
....mani se ti te priče....
....to sa tim liberalnim stavovima po tom pitanju nije nimalo naivno....
...i može da dovede do nesagledivih konsenkvenci....![]()
..naravno i ja se slažem da ona mora da odluči i da preseče...Pa nisu liberalni stavovi nego prosto ne vidim dilemu.
Ili hoces opet ili neces, to valjda ona zna i bez da nas pita. Isto tako ne mozemo mi da procenimo da li moze o tome da prica ili ne. Ja licno ne vidim problem da to sa doticnom osobom resi razgovorom, pritom uopste ne podrzavam da se tako nesto nastavi jer znam da moze da se omakne kontroli.
drugaricama...Pa ako postane to je najmanji problem. Najgore je ono izmedju, da ne zna sta hoce, kao nije bi a radi to i onda samo sebi trosi zivce.
A ti bi bas da ona postane lez... manje konkurencije za tebe?
da postane lez?
OH NE! Shta cemo mi onda?
wtf?

Ja nemam konkurenciju....
ta rech u mom rechniku ne postoji...

Ja nemam konkurenciju....
ta rech u mom rechniku ne postoji...
A zato toliko treniras taj kik box.... jednim udarcem ubijam ih 7. 
Siromašan ti taj rečnik batice![]()
Bar po slici iz profila, mada izgleda da voli zemske pa je diskutabilno. 
(mud fight u najavi) 
Jedno vece..pre mozda mesec dana...najbolja drugarica je spavala kod mene.Elem,spavale smo u istom krevetu..ona me je ceskala po stomaku,jer tako najlakse zapim.Ali,malo pomalo..dosla je do moje pi....Moram da priznam ,da mi je jako prijalo.onda smo se ljubile,i malo mazile,ja nju,ona mene...i tako zaspale...i prosle je mesec dana od toga,i nikada ti nismo spomenule.Meni je nekako glupi...Mora da napomenem da je ona to prva pocela.Da li da pricamo o tome ili da skroooz iskuliram? Sta mislite?
a da je zoves da ponovo prespava kod tebe
Jedno vece..pre mozda mesec dana...najbolja drugarica je spavala kod mene.Elem,spavale smo u istom krevetu..ona me je ceskala po stomaku,jer tako najlakse zapim.Ali,malo pomalo..dosla je do moje pi....Moram da priznam ,da mi je jako prijalo.onda smo se ljubile,i malo mazile,ja nju,ona mene...i tako zaspale...i prosle je mesec dana od toga,i nikada ti nismo spomenule.Meni je nekako glupi...Mora da napomenem da je ona to prva pocela.Da li da pricamo o tome ili da skroooz iskuliram? Sta mislite?

Siromašan ti taj rečnik batice![]()

Uuuu Zmaju!A zato toliko treniras taj kik box.... jednim udarcem ubijam ih 7.
![]()
Sekica je.Bar po slici iz profila, mada izgleda da voli zemske pa je diskutabilno.
I koja je sad tu bez konkurencije?![]()
(mud fight u najavi)
![]()

?

Ko je rekao da treniram kick box?
procena licnosti ti je slaba strana...

Kristalna kugla mi rekla.
Uglavnom se samo negativno iznenadjujem kad pocnem da procenjujem nekog. Jedno vece..pre mozda mesec dana...najbolja drugarica je spavala kod mene.Elem,spavale smo u istom krevetu..ona me je ceskala po stomaku,jer tako najlakse zapim.Ali,malo pomalo..dosla je do moje pi....Moram da priznam ,da mi je jako prijalo.onda smo se ljubile,i malo mazile,ja nju,ona mene...i tako zaspale...i prosle je mesec dana od toga,i nikada ti nismo spomenule.Meni je nekako glupi...Mora da napomenem da je ona to prva pocela.Da li da pricamo o tome ili da skroooz iskuliram? Sta mislite?

Uvek sam raumeo zenski homoseksualizam i bio za isti, ili jos bolje za biseksualizam, nego za muski. Kako da ne, kad ste mnogo lepse, sladje, socnije...