Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.723
Sad...diskutabilno je, ko je tu odrastao?e to vidis nieuredu
znaci da mi dodje keva i da ceka dok neka gospodjica resi da ustane
tog igranog filma za odrasle nes gledat
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad...diskutabilno je, ko je tu odrastao?e to vidis nieuredu
znaci da mi dodje keva i da ceka dok neka gospodjica resi da ustane
tog igranog filma za odrasle nes gledat
dam mater dozivi da ide okokuce i ubija vreme dok snaika spava !?Sad...diskutabilno je, ko je tu odrastao?
dam mater dozivi da ide okokuce i ubija vreme dok snaika spava !?
ebre !
moja maika iima kljuceve od svih mojih nekretnina i overene kopije svih bitnih dokumenata i takdalje
ljubiti je tamo gde nesmem da kazem gde. Pruziti joj ljubav.Moja drugarica ima problem sto joj mezimce želi da ide u drugu državu da tamo živi I radi
Sad nije to neka daljina samo je 300 kilometara udaljen ali za nju je to kao Australija
Prisustvovali sam razgovoru ona momku kaže "ti ces lepo ostati ovde negde blizu i gotovo opremiti cu ti stan i živi I radi ovde
Ona to stvarno tragično shvata i za nju je to mnogo teško s druge strane kaže da u jednu ruku shvata i da treba da ide ali ne previše daleko .
Kako joj pomoći?
ljubiti je tamo gde nesmem da kazem gde. Pruziti joj ljubav.
Jervzene su ti to... Traze nove stvari...
Molim?Opet vino a?
Nije korektno sa njegove strane,ali ni sa njene. Na stranu sto joj je sin, ali malo je bezveze da mu tek tako bane. A tek on,koji ceka da se devojka probudi (osim ako nije bilo nesto drugo u pitanju) umesto da je digne odmah,takodje je bezobrazluk...Ja kad odem sa koleginicom na put, pa svratimo da obiđemo njenog sina, noramo prvo da ga pozovemo. Ona mu kupila svašta nešto, on nas ispalio. Tipa, zašto se niste prvo najavile? Tu mu je devojka i sada spava. Morale smo se pola dana vrteti po gradu i čekati da se dotična probudi, pa da odemo.Teškooee!
Ja sam imala, "tu sreću", da se moji mnogo nisu sekirali oko toga.
Kakva si ne moze covek ni da se.izrazi a da.ga ne pecnes...Ruzno sa tvoje strane...mhm
deluje da nema muza iz price i da je samohrana majka.Ili je u losim odnosima sa muzem. I onda postoji ta otrovna povezanost izmedju deteta i majke, jer sta ce onda biti smisao zivota kad on ode.Moja drugarica ima problem sto joj mezimce želi da ide u drugu državu da tamo živi I radi
Sad nije to neka daljina samo je 300 kilometara udaljen ali za nju je to kao Australija
Prisustvovali sam razgovoru ona momku kaže "ti ces lepo ostati ovde negde blizu i gotovo opremiti cu ti stan i živi I radi ovde
Ona to stvarno tragično shvata i za nju je to mnogo teško s druge strane kaže da u jednu ruku shvata i da treba da ide ali ne previše daleko .
Kako joj pomoći?