Drugar mi ostavio ribu da je cuvam, i sta se desilo!?

Iskreno, svi smo prvo pomislili da si ti mislio bas ono sto je ona pomislila da si ti mislio :lol:

E pa nisam ja kriv za to sto ste vi mislili da sam ja mislio to sto je ona mislila... :D

- - - - - - - - - -

Nisi, i ja sam prvo pomislio da se desilo nešto što uključuje i mačku.

JAo ne smem tek da posmilism da bi bilo da su je se docepale moje mace... :eek:

Како да размишљаш, пастрмку је вероватно купио? Купи па му врати, ја бих две, једну враћам другу дајем приде јер сам био несавесан држалац рибе :)))
Да је нека дунавско-савска риба, то би морало да се иде и преговара са риболовцима, а они су сви сујетни на улов, са рибама којима је око "оволико".

Stavim je u zamrzivac... Covek nije imao mesta kod sebe. I dodjem danas sa posla i imam sta da vidim. Za rucak: pecena riba, i salata od pirinca i kukuruza....

Kako sada da mi objasnim sta se desilo sa njegovom pastrmkom? :sad2:
:lol:
Tako sam ja ostala bez piletine. Imam mali zamrzivac, pa je tetka cuvala kod sebe. Inace, uvek isecem i pakujem male paketice, po 2 krila, 2 bataka, 1 belo meso i tako... Teca nije znao da je to moje, vadio, spremao rucak i... Nema vise :)
Pa sta sada. Ako je mrgud, reci sta se desilo i kupi mu novu. Ako je normalan, nece se ljutiti.

Stavim je u zamrzivac... Covek nije imao mesta kod sebe. I dodjem danas sa posla i imam sta da vidim. Za rucak: pecena riba, i salata od pirinca i kukuruza....

Kako sada da mi objasnim sta se desilo sa njegovom pastrmkom? :sad2:

Prosula se ...nije bila dobro zatvorena flaša
Tako se mi izvukosmo za popijen Ouzo :rumenko:
Moj savet , baci se na pecanje ...nadoknadi čoveku materijalni gubitak

Има тако људи, повере на чување некоме, па треба да их подсећаш да узму своје, баш их брига.
Истекне рок трајања, ми се и преселили, издали гајбу, а остало неко "пријатељско" месо од пре 3 године у замрз, можда се окамени.

А што би се цимо, можда му не тражи рибу, можда је то био начин да му је поклони, а било га је стид да му каже лол

Ако и тражи, нек овај као, ја се окренуо за трен, а знаш да имам маЋку...

Poslednja izmena:

Back