Drug ima problem sa drugaricom

e ali ja ne znam kakva bi to meni morala biti drugarica, da ako je dobra i to sve da mi se skine da se ne potucamo, jedino ako ima 89 ili 3,5 godine ... kakvo bre muskozensko prijateljstvo u kome tuccanje nije dozvoljeno i koje bi narusilo to isto ... oke znam ja da one gledaju drugim ocima i da njima bih, zato ja ni ne mogu imati drugaricu :P

U istoj sam situaciji, cak smo i prespavali zajedno kad je bila zurka kod mene :p Kako da znam da mi je dala zeleno svetlo?

Dohvati je. Ako se necka, femka ili ona prica samo smo drugari, kazi joj: Ja sam Muskarac i ti si legla u krevet sa mnom, nisam tvoj gej drugar. Ako joj se ne dopada ta ideja, do vidjenja. Jednostavno.

- - - - - - - - - -

Nema da ti popuje, nema da ti prica price, ooo kako si ti bezobrazan, ja sam mislila da imamo nesto vise medju nama. Sta ti to toliko imas sa tvojom drugaricom da razglabas ako te ne zadovoljava sexualno. Ili barem dovodi svoje hot drugarice i nabacuje ti ih. Ako to ne radi, nije ti drugarica, vec te koristi da slusas njeno unutrasnje smece dok trazi nekog glavonju panja da je tuca.

Pa da, ali postoji problem. Prvi je da ima decka, a drugi je da ne smem nista da zabrljam jer smo u grupi na faxu i najmanje 4 god moram da je gledam... A i ova slika me deprimira
-friend-zone-fixed_20120514143123.jpg

Pa da, ali postoji problem. Prvi je da ima decka, a drugi je da ne smem nista da zabrljam jer smo u grupi na faxu i najmanje 4 god moram da je gledam... A i ova slika me deprimira Pogledajte prilog 284181

Prvo, sta tebe briga da li ona ima decka. Drugo sta tebe briga ako se ne desi izmedju vas nista to sto ste na istom faxu. Ako ne bude nista, predji na njenu drugaricu.

Ona se nece torbati, a jako su si dobri. Sta on treba da uradi, jel da prekine prijateljstvo ili da joj otera decka i nekako da je navuce na sebe?

pa, ako,ako nema nicega kod nje,ne vredi navlacenje..zao mi je, tuzno je ali ne vredi, ne moze,ne moze pa ne moze,ne mozes protiv sebe
ta odljubice se on,samo pusti da prodje vreme, i ona moze da se skloni,moze d aga izbegava

Back