Drug bivseg decka

cupkica

Ističe se
Poruka
2.255
Mislim da je iz naziva teme sve jasno ali eto da malo preciziram..

Kako se ponasate prema drugovima bivseg decka? Da li dozvoljavate da vas onako ponesu neke lepe reci, neki postupci pa mozda i zasnujete novu vezu sa njim ili neku sex kombinaciju? Ili je to totalna tabu tema odnosno ono sto nikako ne treba uraditi.. Jeste li se nekad nasli u slicnoj situaciji i kako se sve to zavrsilo? :)

Kako se ponasate prema drugovima bivseg decka? Da li dozvoljavate da vas onako ponesu neke lepe reci, neki postupci pa mozda i zasnujete novu vezu sa njim ili neku sex kombinaciju? Ili je to totalna tabu tema odnosno ono sto nikako ne treba uraditi.. Jeste li se nekad nasli u slicnoj situaciji i kako se sve to zavrsilo? :)

Nisam i neću dok me ova pamet služi.

Dobro, jesam ovu temu postavila i iz licnih razloga, ali ponajvise zato sto me zanimaju druga iskustva.. :D

Samo se stavi u njegovu situaciju.... i taj drug ako je neki čovek, neće te ni pogledati... Ja lično ne bih mogla da raširim noge takvom čoveku... ne bi mi dalo ovo malo principa što imam...:D
Sad govorim o vezama koje su nešto značile.

DA zakljucmo, ni on ni ja nismo ljudi.. :D

- - - - - - - - - -

Zeznuta je to situacija.. Mnogo.. Nije da su oni bas neki drugovi, vise su kolege, al sta cu priroda je ucinila svoje, hemija i te stvari.. Nije nista bilo, al je moguce da ce se nesto desiti pa se zato premisljam..

DA zakljucmo, ni on ni ja nismo ljudi.. :D

- - - - - - - - - -

Zeznuta je to situacija.. Mnogo.. Nije da su oni bas neki drugovi, vise su kolege, al sta cu priroda je ucinila svoje, hemija i te stvari.. Nije nista bilo, al je moguce da ce se nesto desiti pa se zato premisljam..

Pa ako nisu drugovi... već kolege, to i nije tvoj problem...
Samo pazi da ti se ne desi da te nijedan ne konta ozbiljno... ako si već zagrejana dosta... ono po seoski, tvrdi pazar...
Nego...
Ima tako jedan drug mog dečka... nije mi dobro kad ga vidim... trza i on... ali šta ćeš....
A ovo mom nije ni do kolena... ali dečko zrači nekom seksualnom energijom..... pfff, dala bih mu da me pocepa k'o svinja masan džak... a ovako ne mogu ni da fantaziram o njemu... ćutim, pijem svoje pivo, pušim svoju cigaru i trpim....:(

priznaj sve ce ti oprostimo...dobices i jedan pepermint od mene:lol:
uzmi u zivotu sta ti srce trazi......drzi se tog kodeksa i bitjes srecna:p
Priznajem da mi po ceo dan ne izlazi iz glave i da cemo se videti ili sutra ili prekosutra a onda ne odgovaram za svoje postupke :roll:

- - - - - - - - - -

Mozda ako su blizanci, jednojajcani, inace je ok.

E vidis to nisam znala.. :D Brat mu je zauzet a i nije moj tip.. :D

Nije se desilo nikad. Ali odobravala bih to jedino kad bi proslo mnogo, mnogo, mnogo vremena, pod uslovom da oni nisu toliko bliski.
Ovo sve pod pretpostavkom da je ta bivsa veza uopste i bila veza i iole ozbiljna veza.

Poslednja izmena:
Nije ona zavadila ništa.... njena odgovornost u toj celoj priči je prema dečku sa kojim je bila u vezi i za sebe, jer je u stanju da bude sa smradom.

Tebi svaka cast, al mene zanima njen odgovor i nisam imao nameru da zvuci kao da oseti krivicu i da sam protiv toga, naprotiv ja uvek za i odobravam sve seksualne avanture koje su legalne. Mozda ih i ne zavadi, ali meni se svidja moj scenario i nadam se da cu biti obavesten kako je prosla akcija drug bivseg decka.

I ako ostvaris to sto si naumila, kako ces se osecati? Dva druga si zavadila, osecaj mora da je ekstremno dobar?

Ja nikoga nisam zavadila, kazem nista se nije desilo ali postoji velika mogucnost.. A sa bivsim sam u dobrim odnosima, i on je cak zezao i mene i njega i rekao da imamo blagoslov,.. Iskreno, moj zivot-moja stvar, tako da mog bivseg bas i ne treba da zanima sta ja radim i sa kim radim.. NEcu osecati nikakvu grizu savest...

Back