- Poruka
- 13.385
Dobre stare devedesete kad je macina trava činjela svoje. I nikada mi nije bilo jasno zašto baš macina, u parenju mačaka, mačori završe u modricama.
To je čaj protiv steriliteta a tema je o drogama protiv "NE"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobre stare devedesete kad je macina trava činjela svoje. I nikada mi nije bilo jasno zašto baš macina, u parenju mačaka, mačori završe u modricama.
Hbg, ja to nisam znao a verovatno ne znaju ni žene osim ako nisu svinjarski tehničari poput Svetlane Ražnatović.
Neka tema posluži žemskama kao upozorenje ( nikad piće od nepoznatih ..a i poznatih ako nije u zatvorenoj flašici).
Pa probaj, gutni jednu i pričaj nam o utiscima .![]()
Jes` pa da silujem sam sebe i još zatrudnim![]()
A ti pazi na plodne dane, ili, još bolje, koristi kontracepciju ...
Ma ae bre, otkad nas kljukaju sa GMO i piletinom sa ko zna kojim hormonima, sve je moguće![]()
kupila ja pomadu renomiranog proizvođača za "brisanje" bora i zatezanje kože lica - i 2 meseca se lečila na kožnoj klinici ...
Stigle i droge za silovanje - "rufi" i GHB
Ne verujem ja mnogo u te španske mušice i tablete, pogotovo ne na duge staze.... evo ga provereni seksualni stimulans od kog gaće najčešće spadaju same, a nema prijave za silovanje:
![]()