Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Био сам у прилици да пробам траву, али иста никад није оставили неки утисак на мене, а ни они који су је конзумирали, али два другара су били прво на један џокавац на недељу дана(могу да престанем кад хоћу!!!), па на 5-6 недељно...
Елем дипломирали смо, овај један који је отишао у Канаду 90их, кад сам га срео пре око три године био је руина од човека.
Овај други исто, а у своје време играли смо шах за прву екипу Детелинаре из НС-а, данас има 50 кила на преко 190 цм, запуштен тотално, погубио зубе(не толико због траве директно, али индиректно да), а ниво разумевања шаха пао му је ниво детета од десетак година.
Празна љуштура.
То је резултат траве која је јел, безопасна и не изазива зависност, а само две деценије и нека година приде је у питању.
Мало ми је превише да неко постане руина с 4 банке.
Елем дипломирали смо, овај један који је отишао у Канаду 90их, кад сам га срео пре око три године био је руина од човека.
Овај други исто, а у своје време играли смо шах за прву екипу Детелинаре из НС-а, данас има 50 кила на преко 190 цм, запуштен тотално, погубио зубе(не толико због траве директно, али индиректно да), а ниво разумевања шаха пао му је ниво детета од десетак година.
Празна љуштура.
То је резултат траве која је јел, безопасна и не изазива зависност, а само две деценије и нека година приде је у питању.
Мало ми је превише да неко постане руина с 4 банке.
), јер нема додатака типа парацетамол, мишомор, вим итд.
a probala sam jos neke druge stvari koje mi se nisu dopale,i nikad se nisam navukla,znam da kazem stop,stojim s obe noge na zemlji,ma koliko opicena bila u zivotu sam uvek birala ono sto je dobro za mene (cigarete ostavila onog dana kad sam ostala trudna).e sad za takav odnos treba biti stabilan,a nikad ne znamo sta je onom drugom u glavi i koliko je svestan i sebe i sveta oko sebe
a je l se secas kako su nasi roditelji bili ozbiljni u ovim godinama

Da znas kako trava smrdi!!??Odmah se zeludac okrece!