migora
Aktivan član
- Poruka
- 1.040
Nadam se da bi bili lepi stenci!To sto njoj fali on oma viska!!!Ona je prava dama,nezna a on je zloca ostar je cak i previse.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona je fina dama,bas onako zenstvena a on je jedan malo grublji momak.i ja sam mislio da bi njih dvoje dali nesto.
Ма знала сам ја да ће Мигора да ти "разбуди" Дону! И драго ми је да чујем да напредујете! Искрено, приметила сам онда код Ђолета да јој треба једно добро размрдавање, знам да си рекао да је била уморна, али примети се то. А тај снимак .... ух, што бих волела да га видим, па да се мало смејем!Сори, Лосми, верујем да теби није тада било до смејања, не замери ми.
Samo se vi smejte tudjoj nesreci![]()
A Dona kad ode kod Djoleta nekako mi izgleda preplaseno valjda se jos nije navikla na poligon rekako sam to i Migori.
![]()
Evo moje polu ucenice!!!(crna). Imali smo danas posetu iz BG!!! E to cenim,kad neko obeca pa ispuni obecanje,dosao Losmi sa njegovom kujom.Ja necu nista da kazem kako kuja radi,nek kaze gazda.Mogu samo reci kad sam bio u BG i kad sam video kako radi onda sam Losmiju objasnio kako da nastavi,moje metode.Danas sam jos malo objasnio,LJUDI MOJI OVO NIJE NORMALNO!!!!! Decko i kuja su se stopili u jedno.Ako nastavi tako a mislim da hoce,bice veoma interesantno ih posmatrati.Losmi me slusa nedise,e to vec ima smisla sa takvim radom se postizu rezultati.Nesmem vise da pisem ispasce da se ja sad hvalim.Drzao je rukav DZOKIJU bilo je svasta!!! tresao ga je al neda se Losmi ima decko PETLJU.Ovom prilikom zelim da mu kazem javnoLOSMI BICES PRAVI.
![]()
Au danas sam mogao da n.j.b.m,cistio sam boksove i popustao sve da trce,a vrata nisam zatvorio od prednjeg dvorista,kad posle nekog vremena cujem ja ''kao da je neko'' usao u dvoriste,al neverujem znam da ovi odma lete tamo.Nije niko dosao gledam ja i posle samo par minuta cujem ja odjednom urlik pasa i svo 4-oro se zaukalo u prednje dvoriste,ja se derem ''nazad,fuj,ne ''kad cujem kapija se zatresla i vice neko,u momentu sam bio tamo,a ovi ludaci skacu da preskoce kapiju,svu su je izgrebali joooj poludio sam.Kad ja a ono dosao frajer da cita sat za struju,a sat je odma cim udjes u kapiju pa je mislio da je slobodno uci.A deran sav se izgubio,kaze druze to kad sam video kako trce mislio sam ''gotovo je''.E moj druze ima zvono i ima tabla.siroma sav se pogubio.Onda sam pozatvarao ove ludake i vodio sam ga da ih vidi.mali Vuki je zubima grizao vrata da gauhvati sav je bio u peni polidio ker.Danas je bila ludnica kod mene.Ma koje komande kad krene mafija joooj nedaj boze da su ga dovatili..A to je krenuo matori Dzoki taj kad krene mozes ti da komandujes samo on ne cuje,on zna da ide u napad.![]()