Dredovi

Juche reche jedna moja drugarica da kad god chuje da neko ima kosu do dupeta, pomisli na to da mora da sklanja kosu kad ide u WC :D

Brooke je imala toliku kosu...ljutila se kad god joj to kazemo...:lol:
Inache devojka koja je koreograf u mojoj grupi ima kosu jedno 10ak cm ispod dupeta...:shock: kako tek ona...:lol:

@tema

Lik sa bratovog faxa je duuugo,duuugo nosio dredove...sooper jr izgledalo...ali posle duzeg perioda su izgubili oblik i postali ruzni [a i njega je mrzelo da vodi rachuna o njima] pa se oshashao i ostavio samo jedan dred sa strane...ni to nije loshe izgledalo...
Sooper stvar je to shto je chesto farbao dredove....pa je imao nekoliko crvenih,nekoliko plavih i ostali smedji...:lol:
Da li smrde....nemam pojma...nisam mu prilazila blize od pola metra...:lol:

Hteo bih da napravim dreadove pa me nesto zanima
1.Moja kosa je dugacka ovoliko (Izvinte na malo cupavosti,sada sam ustao :) )
http://www.uploadgeek.com/uploads456/0/IMG_2250 (Small).jpg
-Koliko bih jos trebao da pustim kosu da bi mi dreadovi bili ove te duzine?
Jer necu da pravim dreadove na ovako malo kose jer necu da budu mali :)
2.Gde mi preporucujete da uradim dredove u NSu?I koliko bi to kostalo?
Seticu se jos nekih stvari posle..

Mozda glupa tema ali...uglavnom zanima me kako prave dredove i sta vi mislite o tom ei tako...ma samo pisite :)

dredovi mi super izgledaju na momcima, a na devojkama onako... moja drugarica ih ima nekoliko i suuper joj stoje! videla sam jednu devojku koja je imala bele dredove, plavu kosu i jos ih izblajhala... cool je izgledala, ali najvise mi se svidelo to sto je pocinjalo od njenog vrata... :mrgreen:

Back