Dredovi

Fetish_lady:
povremeno pravim sarene dredove uz pomoc vunice...Pravi se 1 oko sat-sat ipo(a da je bas cvrst i da se ne skine vunica za pardana)ja pravim po 1-2,ponekad 3-4,raznih boja pa ih skinem
sat-sat i po i posle uspesh da skinesh? :shock: (moguce ako nastavljash konac na kosu,a ne na vec postojeci dred...tako mozda,ali to se bash i ne moze nazvati dredom)
ja imam 2,napravila ih za 20 min i traju me vec godinu dana i nimalo se nisu rasturili... + imam josh jedan u koji su se konchici prirodno sami upetljali i taj je najbolji :)

Meni su dredovi EXTRA!!! Ali morate piznati NAJBOLJE STOJE CRNCIMA!!! Meni je brat pricao da se kosa tapira...Tako nesto...Samo je mali problem u nacinu odrzavanja!!!!Ali ovako su super cak sam htela da ih uradim!!! PoZz za sve!!!

*Bokica'93*:):
Meni su dredovi EXTRA!!! Ali morate piznati NAJBOLJE STOJE CRNCIMA!!! Meni je brat pricao da se kosa tapira...Tako nesto...Samo je mali problem u nacinu odrzavanja!!!!Ali ovako su super cak sam htela da ih uradim!!! PoZz za sve!!!

malo preterujes sa crncima... nemoj da ih upotrebljavas u svakoj recenici pomislice ljudi da si opsednuta... ako vec i nisu... 8-)

Zanimljiva tema. Vidim da nema bas slika nekog sa dredovima, pa evo ja cu ubaciti jednu...

Prilozi

• marizza.jpg
    marizza.jpg
    54,5 KB · Pregleda: 29

Back