_Dia_
Početnik
- Poruka
- 20
ewo me ewo...bila na Trenchu...hihihihi...seJala nove drediTje...i tak'...different from others...:gdeeeee si diana?nema te na forumu...javi se kad se vratis !

moGla sam opasne pare da zgRnem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ewo me ewo...bila na Trenchu...hihihihi...seJala nove drediTje...i tak'...different from others...:gdeeeee si diana?nema te na forumu...javi se kad se vratis !
sat-sat i po i posle uspesh da skinesh? :shock: (moguce ako nastavljash konac na kosu,a ne na vec postojeci dred...tako mozda,ali to se bash i ne moze nazvati dredom)Fetish_lady:povremeno pravim sarene dredove uz pomoc vunice...Pravi se 1 oko sat-sat ipo(a da je bas cvrst i da se ne skine vunica za pardana)ja pravim po 1-2,ponekad 3-4,raznih boja pa ih skinem
imam josh jedan u koji su se konchici prirodno sami upetljali i taj je najbolji
da,dadifferent from others...:zezas se?koncici se sami od sebe upetljali?
uuuuuuuuu,bila i bilo je neveRovatno doBro!!!Pajper:Dia,bila si na trenchu? Kako bilo? Ja htela da idem,to mi blizu,na nekih 1h,ali eto na kraju nista![]()
*Bokica'93*:):Meni su dredovi EXTRA!!! Ali morate piznati NAJBOLJE STOJE CRNCIMA!!! Meni je brat pricao da se kosa tapira...Tako nesto...Samo je mali problem u nacinu odrzavanja!!!!Ali ovako su super cak sam htela da ih uradim!!! PoZz za sve!!!
A ko kaže da nije opsednuta...Cirkonka:malo preterujes sa crncima... nemoj da ih upotrebljavas u svakoj recenici pomislice ljudi da si opsednuta... ako vec i nisu... 8-)
Alexxandar:A ko kaže da nije opsednuta...![]()
napravi onda 1,cisto kao probu...Kathy_was_here:Jbg...imam mnogo veliku kosu...a ja bi sve ili nista...mozda i uradim za koju godinu...
Kako bwe... nije teen? Pa ima 14 godinica... teen je bwe...Cirkonka:a i to sto kazes... mada, jos je mala da bi bila opsednuta... nije cak ni teen...![]()
a ako je opsednuta crncima, samo napred imacemo kome da se smejemo... (salim se naravno, nije lepo smejati se tudjoj nesreci...!)![]()
Alexxandar:Kako bwe... nije teen? Pa ima 14 godinica... teen je bwe...
diiianaa:Zanimljiva tema. Vidim da nema bas slika nekog sa dredovima, pa evo ja cu ubaciti jednu...