Dredovi

ANAlitichar:
E moze li mi neko reci kakva kosa je najbolja za dredove?I koliko kosta stavljanje dredova?

Nema pravila... mada, shto je kosa suvlja, bolje/brze ce se cebati... isto vazi i za kovrdzavu kosu... Ali, u svakom sluchaju, apsolutno je svejedno kakvu kosu imash.

Mislim da je cijena u prosjeku oko 40 - 50 eura...

[/][+1]koliko ja znam bobiju su nasli preko sto razlicitih vrsta buba u kosi.ali to neznaci da treba da te odgovori od toga da ih odradis.ja skupljam hrabrost za to.jer ipak posle cu morati da se sisam na celavo.a to za devojku nije tako jednostavno.

marleynka:
koliko ja znam bobiju su nasli preko sto razlicitih vrsta buba u kosi.ali to neznaci da treba da te odgovori od toga da ih odradis.ja skupljam hrabrost za to.jer ipak posle cu morati da se sisam na celavo.a to za devojku nije tako jednostavno.

Ne morash se shishati na celavo. Svako ko ima dredove ima pri korijenu neshto malo neudredane kose. Dovoljno je samo da ih ne sredjujesh par mjeseci (da pustish da izraste "neudredana" kosa) i onda odsjechesh dredove.
Ljudi obichno zaborave da dred ne raste direktno iz glave ;)

Takodje, chula sam da se mogu fino rasplesti, ako stavish dosta regeneratora i ostavish ih tako 5-6 sati, mada ne znam koliko je to sigurno i tachno...

difrent from others...:
najbolje je ako hoces da pravis dredove jeste da ne budes celav!kad ti majstor kaze...
hihihihi ti me choveche uvek razveselish...
ANAlitichar:
E moze li mi neko reci kakva kosa je najbolja za dredove?I koliko kosta stavljanje dredova?
najbolje...hmz...pa lokne...uvijena kosa,uglavnom suva kosa...
a cena...zavisi od duzine,gustine...ali neka sredina 50 evra,mada mnogi su pocheli da praktikuju vece cene...

Pajper:
ewo tebe...ewo mene :P:P:P ljubitelji prirodeeeee...:)))
vvv.jpg

-no more image-
eto...ti u zutom...ja u crvenom...
:) ;) crvena boJa uvek uz mene...
zuta i crvena nagoveshtavaJu RadosT... :-) :-) :-)

Back