Dredovi

joj ko ce ponovo da pushta, a cale bi me ocerupao da ih napravim, on je konzervativan tip, mislim briga mene za njega, ali mi ne bi davo kintu to da uradim................
a i najbolje sam prolazio u drustvu kad sam bio ozbiljan i nisam pravio gluposti :D

I moji su (bili) konzervativni, rekli su mi da neće da me puste u kuću ako napravim "to", pa su kasnije počeli da me ucenjuju, nešto tipa: Kaži nam datum kad ćeš se ošišati pa možeš da ih praviš? ... na šta sam ja odgovarao nešto tipa na moj rođendan 2025. itd itd... :) i na kraju su popustili... čak su mi rekli da mi je lepše sa dredovima nego sa dugom kosom :)

Evo slike nekog lika sa dredovima iz Cambridge-a...

5b800c54-1.jpg

...dodushe, slika je ispala malo mutna...

Tebi su ogavni, a tvoje mišljenje se na računa :D

Meseceva_kci:
@AvramKO
Khm, moze li se znati ko posjeduje ove dredove na slici :arrow:
http://avramyu.av.funpic.org/galerija/displayimage.php?album=2&pos=61
:)?

Ili bar daj sliku od naprijed :razz: :wink:

Fiery sa našeg dreadyserbia.co.sr foruma (piše ti ispod slike). Ime mu je Ognjen, iz Čačka je i to je sve što znam o njemu, a i da znam još ne bi bilo lepo da otkrivam. Inače, on je radio dredove liku koji je meni radio dredove, a taj lik koji je meni radi dredove je njemu radio dredove (ako me razumeš) - oni su jedan drugome radili dredove, i važe za likove koji najbolje kod nas rade dredove.

AvramKO:
Tebi su ogavni, a tvoje mišljenje se na računa :D

Naravno da se racuna, sto se ne bi racunalo ? :) Naravno, ja ne generalizujem stvari ... respect za sve one koji to mogu da nose i svaka cast ... ja samo konstatujem da ja ne bih mogla i da bih pre isla celava nego sa dredovima. Ali ima ljudi kojima to lepo stoji i koji to znaju da odrzavaju ...

Hehehe... ne treba, svako pravi svoju frizuru kako hoće i ako hoće. Nažalost, ima ljudi koji ne peru dredove, jer im tako kažu neupućeni ljudi koji im prave dredove. Evo baš je juče došao lik na forum i rekao kako mu je lik koji mu je pravio dredove rekao da ne sme da ih pere mesec dana! Veću glupost nisam čuo (tačnije čuo sam, pročitajte "Neistine o dredovima" na našem sajtu pa ćete videti)! Dovoljno je nedelju dana da "odstoje" i već mogu da se peru. I treba ih redovno prati jer se kosa bolje ćeba kad je čista, odnosno najviše se ćeba baš pri pranju.

Znam par ortaka/ortakinja koji su dredove farbali u plavo... i ok je to... ali ja ne bih mogao tako... jednostavno meni ne stoji plava kosa, pa makar bila formirana kao dredovi :)

Back