Dredovi

Dredovi su totalno ok...Imala sam pre godinu dana 2 komada ....nisu mi mrsili ostatak kose...dodushe nisu ni mogli poshto sam imala samo dva...a vrlo rado bi radila celu kosu,medjutim par meseci unazad se shisham na kratko...tako da bezveze...Shto se tiche odrzavanja dredova,moj bivshi dechko ih je imao i nije imao nikakvih problema.......Naravno da ce smrdeti ako ih ne odrzavate...logichno....

Moj rodjak ima dredove i u frizerskom salonu je sedeo 11 sati dok mu ih nisu napravili!! Medjutim, sada izgleda bash dobro, mada ce biti bash glupo kad se bude oshishao na 0 da bi ih skinuo, poshto nema shanse drugachije.

Zasto ce da se sisa?
I ko ti je kazao da nema sanse drugacije..?
Naravno da moze da se izbegne sisanje na 0.. Mozes dred iseci 5,6,7,8... cm pri korenu i pazljivo rascesljati taj deo.. posto isti nije toliko doogo vremenski bio ulocksan.. Ali ti treba cvrst cesalj i dosta streljenja..
Moj ortak je foorao dreadlockse 3,5 m i isste je raspleo, pa je odradio nove.. posto mu se nije svidjao izgled tih starih, zajeb'o ga jedan lik. x)
Pozdrav.

Pa objasnio sam..
Kratish dredove nekoliko cm pri korenu.. (ako zelish da ti ostane 10 cm kose, onda ostavish oko 4 cm dreda, a resto kratish.. posto kada se tih 4 cm dreda rasplete, ostaje 10ak cm ravne kose.. ) Da bi raspleo to sto je ostalo od dreda, potrebno je da imas dobar cesalj (celicni po mogucstvu, nemoras da narucujesh one knotty cesljeve, zato sto su skupi.. odi do prve prodavnice kucnih ljubimaca i kupi cesalj za cesljanje kucica, nakacicu kasnije sliku istog, sada ne mogu radim nesto.. x) Dred moras rasplitati polako i nezno.. milimetar po milimetar ako treba, da se dlake ne bi pokidale..Kada raspletes kosu.. ona ce da biti cela izguzvana.. ( k'o sazvakana x), ali ce se posle 1. pranja srediti.. JOsh nesto, krajevi ce biti neravni.. ako neko od bliznih zna da sisa, neka ih poravna.. ako ne, odite kod frizera.. x)
Ja sam zelen, skroz sam na brzinu kucao ovaj post.. izvinite ako ima gram. gresaka ( a kontam da ih ima poon tiganj.. )
Ako nesto ne razumete.. ili ako sam ja nesto izostavio.. vicite me.
Irie

Dredovi su cool!Na decku uvek lepo stoje a ako se devojka odluci na to mora da zna sledece(ako nece da nosi dredove ceo zivot):
Posle 2-3 meseca morace da ih osisaju(dredove).Znam jednu devojku koja je ostala celava posle njih jer je nemoguce rasplesti ih.

Back