Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
НАРАВНО,СВИ ПРАВОСЛАВНИ СРБИ,НАЦИОНАЛИСТИNacionalista:Брате јесам ли и ја позван?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
НАРАВНО,СВИ ПРАВОСЛАВНИ СРБИ,НАЦИОНАЛИСТИNacionalista:Брате јесам ли и ја позван?
Tipicne dezinformacije izazvane nedostatkom obrazovanja...Pobunjenik:Дража Михаиловић - српска легенда.
О њему су испеване песме, написане силне књиге, клинци данас носе мајце са његовим ликом, дакле он и данас живи у српским срцима. Комунисти су га убили, али га нису поразили.
Мислим да ће за неких педесет година Слободан Милошевић бити слављен на исти начин. Ма колико се ова два човека политички разликовала, обојица су страдали од истог непријатеља - НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА!
Комунисти су годинама чинили да Калабића прикажу србским националистима као "издајицу". Никола Калабић је био до смрти Четник. То немојте да заборавите.Мислим да ниси у праву и да си одрастао уз комунистичке филмове и серије
Pobunjenik:Дража Михаиловић - српска легенда.
Мислим да ће за неких педесет година Слободан Милошевић бити слављен на исти начин. Ма колико се ова два човека политички разликовала, обојица су страдали од истог непријатеља - НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА!
Truman:Cinjenica je da je Milosevic bio jako nerazuman i da nije umeo da pregovara sa zapadom u interesu ovog naroda. Nasuprot tome vodio je sasvim pogresno ekonomsku politiku, dozvoljavao iznosenje ogromne kolicine novca iz drzave, naterao je mnoge mlade ljude da odu iz zemlje...Zaista, da li ovakav covek ima karakteristike heroja.
Pa...u knjizhevnosti[sa kojom ne izgledash bash upoznat] pravi se jasna linija izmedju Marka Kraljevitja u pesmama i u stwarnom zhiwotu...dakle losh ti je primer...Pobunjenik:А да ли Марко Краљевић, који је погинуо као турски вазал, има карактеристике народног хероја? Наравно да нема, а ми га ипак кроз народне песме величамо као јунака. Шта хоћу да кажем? Овај народ често прави митове од одређених личности. И од Драже је направљен мит, иако је човек, већ сам рекао, имао много путера на глави. Верујем да ће и Слободан Милошевић, упркос стравичним грешкама које је правио, једнога дана постати српски мит - симбол борбе против Новог светског поретка.
fizikus:Nema mesta za komunjare
Nacionalista:Ђенерал Михаиловић је био српски херој један од највећих српских јунака у историји.
Међутим Чича је био невероватно наиван човек и веровао је Енглезима што је било погубно.
Truman:Objasni mi molim te - ako je Sloba na pocetku i sam bio covek Zapada ( kao bankar napravio aranzman sa zapadom ) i posle se osilio ( tj. izdao svoje gazde ) i time naneo veliku nesrecu ovom narodu i onda video da mu nema druga nego " udri po NWO, a sa druge strane imamo Drazu koga su izdali Englezr - reci mi, po cemu su ova dva coveka slicna?
AllmightyBruce:Ko smatra ovde da je Draza MIhailovic istinski junak i heroj Srpstva?
Evo ja sam jedan od najvecih fanova njega i njegovih dela!