Draskovic: Mi nismo taoci tajkuna i mafije

Какав је то човек,који је у стању да иде по иностранству и олајава своју земљу и народ?Непрестано је говорио да је Србија,за време Милошевића,вршила етничко чишћење на Космету.За то се иде на суд!А,он је био министар!Како може један министар тако да говори и лаје против државе?

Затим,прихватио је илегалну функцију после растурања СЦГ...Да има имало морала,не би то никада учинио.
Вук је као перо на ветрометини...

Pa dobro jel nismo cistili etnicko ciscenje na Kosovu?
Jel nismo?
On zna da Srbi nikada nisu bili agresori,vec uvek branioci i rekao je covek istinu i sta sad hocete,
mi smo tada bili oni koji su hteli Srbiju samo za Srbe a to je najveca sizofrenija od svih...Mi smo imali neku zamisljenu zemlju koja nikada ne bi mogla da postoji...Ako,neka je on to pricao ,alal mu vera ...
I kakav je on tada bio ministar?
Ne znam za taj podatak...
On je uvek bio izvrstan pisac i knjizevnik a uz to i dobar diplomata...a sada sto nije dobar politicar nema veze...ionako uspesan politicar je obicno covek sa minusom mozga koji zna kako da obrlati narod...On ocigledno ne zna kako se to radi i zato cu da ga glasam....On bar ne cita sa papira svoj govor i ne pozira pred fotografima...On takodje nikoga ne vredja i ne vredja ono sto je ta vlast uradila ili sto nije uradila...Uopste ne ide na te fore...I bar je cist...On se ne reklamira na TV-u stalno jer nema sponzora medj tajkunima,...zamisli 200 evra je sekunda politickog marketinga na jakoj televiziji...a odkuda G17+,DS-u,DSS-u,a posebno LDP tolike pare?
I lepo je on rekao u jednoj emisiji na TV Sabac da su to sve NARODNE PARE...Da li je u pravu?

odgovor0:
OVAJ STAV VUKA DRASKOVICA JE VRLO REZONSKI, BILO BI LEPO DA PRODISKUTIJEMO!

Na konvenciji u Nisu govoreci o korupciji i organizovanom kriminalu Draskovic je rekao: Niko ne moze da utice na ono sto mi javno govorimo i radimo jer mi nismo taoci tajkuna i mafije. Pogledajte koliko koja stranka trosi novca u predizbornoj kampanji i sve ce vam biti jasno.
Pa i nisu taoci vec su oni ti tajkuni i mafijasi u saradnji sa ovom demokratskom nam milom vladom koja nam uzima radna mesta i prodaje nase mukotrpno stecene fabrike i prodaju ih u bezscenje nekim bogatasima , a ustvari se i nezna ko je zadnji gazda na papiru na koga ce se viditi ta fabrika! Eto Leskovacka fabrika "ZDRAVLJE"je prodana kao nekom amerikancu , a iz puzdanih izvora smo saznali da se radi o siptaru sa kosova koji je kupio ovaj gigant , i po njenom kupovinom odmah isterao radnike, pojedinim otkupio akcije daleko nize nego sto vrede, a koliko je para ova nasa demokratska vlast stavila u svoj dzep za prodaju ovog uspesnog preduzeca predstavljajuci ga propalom firmom?? Nista dobro neradi ova nasa demokratska vlast, sve trreba promeniti iz korena od sudstva do predsednika, tako da nece vise biti izgovora ovaj bio na vlast, e nije nego i ovaj, vec cemo tacno znati ko je za sta zaduzen i gde nam odlaze nase pare od poreza i za koga??

Ratko_Mladic:
Pa i nisu taoci vec su oni ti tajkuni i mafijasi u saradnji sa ovom demokratskom nam milom vladom koja nam uzima radna mesta i prodaje nase mukotrpno stecene fabrike i prodaju ih u bezscenje nekim bogatasima , a ustvari se i nezna ko je zadnji gazda na papiru na koga ce se viditi ta fabrika! Eto Leskovacka fabrika "ZDRAVLJE"je prodana kao nekom amerikancu , a iz puzdanih izvora smo saznali da se radi o siptaru sa kosova koji je kupio ovaj gigant , i po njenom kupovinom odmah isterao radnike, pojedinim otkupio akcije daleko nize nego sto vrede, a koliko je para ova nasa demokratska vlast stavila u svoj dzep za prodaju ovog uspesnog preduzeca predstavljajuci ga propalom firmom?? Nista dobro neradi ova nasa demokratska vlast, sve trreba promeniti iz korena od sudstva do predsednika, tako da nece vise biti izgovora ovaj bio na vlast, e nije nego i ovaj, vec cemo tacno znati ko je za sta zaduzen i gde nam odlaze nase pare od poreza i za koga??
sa ovim se u najvecoj meri slazem! ono sto je sigurno da spo sa tajkunima nema veze jer jedini oni smeju da pokrecu ovu temu!

Back