valaam
Domaćin
- Poruka
- 4.104
šerpa plavo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da nije okerinace teget je po cuvenom ruskom admiralu tegethovu ciji su vojnici imali uniformu posebne plave nijanse, pogodi koje![]()
a to je?Fali i džangar![]()
Neka tamna nijansa zelene boje.a to je?
ali svaku sam omasio
Puno puta sam cuo ove reci u svom zivotu, mada ne bas i u poslednje vreme. Pa ajde malo da pretresemo. Mislim da sam manje vise ubo cuvenu cetvorku.
Znate li sta znace? Odakle su dosle? Ko ih koristi?
inace teget je po cuvenom ruskom admiralu tegethovu ciji su vojnici imali uniformu posebne plave nijanse, pogodi koje![]()
Fali ali mislim da nije iz tog doba
Rezedo obavezno , bezz takodje...
Tirkiz moze, ali je nategnuto
A cuveno ljubicasto i lila....
Jel drap sivo?
Bordo je grad u Francuskoj.Бордо је француска боја вина.
Navy je to...ovo je 100% tacno.
Nije, različite su nijanse...Љубичасто јесте лила тако да то отпада.
Nije baš, magenta je magenta.Kada kažemo oker, mislm o na žutu.
Oker je familija zemljanih pigmenata, tačnije gline, i mada dominira žuta boja postoji i ljubičasti oker
Pogledajte prilog 1447719
A magenta je vrsta ljubičastog
Može da se kaže i da jeste (ova dark magneta) jer prelaz između boja nije diskretan nego kontinualan, što znači da ne postoji jasna razlika između njih niti tačan rgb odnos za određenu boju. To što je neko tamo je rekao da je 843179 šljiva - ne znači ništa posebno.Nije baš, magenta je magenta.
na zapadu planete (i u online shopping mall-u), ovde na malom 'istoku'... ehNavy je to...
svetlo smedje, a liht plavo, i dunkl zeleno za razliku od travicastog ili cak limun, narandzasto crvenoNije baš, magenta je magenta.
Srpski je usvojio mnoge nijanse iz drugih jezika jer nema svoje, mi kažemo svetla ili tamna ta i ta boja...
Mali Istokna zapadu planete (i u online shopping mall-u), ovde na malom 'istoku'... eh![]()
Šljiva je plavlja, bar na malom istoku...Može da se kaže i da jeste (ova dark magneta) jer prelaz između boja nije diskretan nego kontinualan, što znači da ne postoji jasna razlika između njih niti tačan rgb odnos za određenu boju. To što je neko tamo je rekao da je 843179 šljiva - ne znači ništa posebno.
i na kraju (naj) 'Istocnije' ostrvo (easter island - easter than east)Mali Istok
Bliski Istok
Dalji Istok
Daleki Istok
Japan
...
nego, imamo zapad i istok i nemamo nista izmedju ?Mali Istok
Bliski Istok
Dalji Istok
Daleki Istok
Japan
...