Drama u poznatom beogradskom hotelu - Naoružan muškarac upao u sobu, unutra zatekao suprugu sa prijateljem, a onda je nastao haos

I sad ti prebacuješ na opravdavanje nasilja prevarenog muškarca, je l? Možda ti uđe u glavu, da svako ko je nasilan, kriv je. Tu nema šta da se raspravlja i opravdava više više.
A ti mesas babe i zabe.

Nije trebo pištolj nositi. Mogo ga je nalemati i bez toga.

Sto se nje tiče, sto se NIJE RAZVELA???

Već duže vreme ga pravi budalom i magarcem. A to ume biti veoma zajebano.

Razvedi se pa se vucaraj....

Dakle trajalo je.

To smo zaključili pa te molim mani nas daljnje patetike i reci nam sto se k.urvetina nije razvela???

E, jes...ona je pozelela iskustvo sa drugim muskarcem, a ne razvod.

Ne razvode se ljudi zbog prolaznih licnih uzivanja. Nije vredno razbijanja zivota sebi i drugima.

Prevara je cesto stvar koja se desi...najcesce sakrije i na kraju ostavi u proslosti.

U ovom slucaju najveci problem je u tome sto se nisu bolje skrivali.
Da su samo bili mudriji...

To nije opravdanje. Postoji pravni način rešavanja ovakvih situacija. Zamisli situaciju, dođem kući, on razbacao sve čarape i gaće po kući jer je tražio neke crne, a ja uzmem oklagiju pa ga tresnem, jesam li ja izuzeta od zakonskih sankcija u tom slučaju? :mrgreen:
Оклагија-то је тако стереотипно и назадно.

E, jes...ona je pozelela iskustvo sa drugim muskarcem, a ne razvod.

Ne razvode se ljudi zbog prolaznih licnih uzivanja. Nije vredno razbijanja zivota sebi i drugima.

Prevara je cesto stvar koja se desi...najcesce sakrije i na kraju ostavi u proslosti.

U ovom slucaju najveci problem je u tome sto se nisu bolje skrivali.
Da su samo bili mudriji...
Vidi ovako ako moja žena poželi iskustvo sa drugim muškarcem razvod se podrazumeva. Niti ću da joj branim bilo šta niti ću da se svidjam samo ću pismeno da joj dostavim da sam sve saznao i da se vidimo kod sudije za razvod braka. Ne može seks sa drugim muškarcem i brak samnom. Ja na to ne pristajem niti ću ikad pristati. Ponižavanja me ne interesuju kao ni izgovori. Ja ne švrljam okolo i isto očekujem i od nje. Šta očekujem od nje joj je saopšteno još tokom zabavljanja. Rekao sam joj da može da me pravi budalom slobodno ali ako saznam neka bude svesna da smo tada završili sa našim odnosom. Bila je mlada i slobodna kao i ja i imala je kao i ja dosta vremena da proba šta joj odgovara. Budalom nema pravo da me pravi i ja nisam dužan da joj takve stvari opraštam. Ja da je pratim i čuvam kao neki paćenik neću sigurno. Ako me ikad prevari sama će da se oda i čuće se jer te stvari nikad ne ostanu tajna. Jebači se hvale, narod priča šta je video, prevarant se poznaje dobro kad laže. I sam sam bio kao klinac sa par udatih žena i sve žene imaju maltene isti šablon ponašanja kad varaju. Nemam potrebe da je proveravam. Dovoljno je dobro poznajem da bi joj u pogledu video neke stvari. U svakom slučaju moja žena ne bi više bila posle prevare i imala bi moje puno odsustvo iz njenog života. Samo civilizovano.

Mislim da kada bih danas sutra doziveo sto i ovaj covek,ne bih ni reci rekao samo bih se okrenuo i otisao...u saobracaju puknem lako ali u ovakvoj situaciji sigurno se ne bih spustao na nivo osobe koja me prevarila...licno nisam nikada prevario ni jednu svoju devojku,pre bih pucao sebi u glavu...tako sam naucen

Ajte molim vas, pa 95 posto muskaraca ne reaguje dok mu zena ne da neki verbalni ili neverbalni znak.
A to ima veze s (ne)vernošću kako tačno?

Ili da ti pomognem, vernost je stvar odluke isto kao i prevara

Osim ako neko ne može da kontroliše svoje postupke i nagone, e u tom slučaju ima mnogo većih problema od nevernosti

Aj' pogledaj ovaj moj upis, koliko toliko ima veze s ovim slučajem.
Na stranu sad što je moj ćaća teška budaletina i babetina koja zabada nos u tuđa posla, ali taj brak je ipak opstao, dok je on dobio po nosu i treba i dobro da je dobio.
OK, slažem se da se danas brakorazvodne parnice povlače puno češće i za daleko manje stvari, ali ukoliko imaš zajedničku djecu, stvari postaju kompliciranije.
Uopće nije rijetkost da u takvim slučajevima partneri jedno drugom, nakon što se ohlade, opraštaju prekršaje, a cinker ostane posran.
Zato ja kada me ljudi pitaju za najsočniji trač, koji možda znam u najsitnije detalje, uvijek kažem: "Ne znam, a sve i da znam, ne bih rekao."
Ne da nije retkost nego se to dešava u 99% slučajeva

A to ima veze s (ne)vernošću kako tačno?

Ili da ti pomognem, vernost je stvar odluke isto kao i prevara

Osim ako neko ne može da kontroliše svoje postupke i nagone, e u tom slučaju ima mnogo većih problema od nevernosti
Upravo tako. Vernost je stvar odluke kao i prevara. Ko ne može da se kontroliše i vara okolo ne zaslužuje oproštaj i jedino zaslužuje raskid momentalni. Izgovori nisu bitni već samo dela. Neko je svesno odlučio da vara bračnog druga i svaka priča o izgovorima i prebacivanju krivice je samo manipulacija i dodatno ponižavanje prevarenog partnera.

Preljubništvo je nemoralni a ne protiv zakoniti čin, dok je nasilje protivzakonito. Eto, od jutros sam pravno raspoložena :D
Feministkinje kažu da to zavisi iskljucio od toga ko koga bije: tj ako žena bije muža, ili samosvesna feministkinja neku tamo patrijarhalnu, onda kažu da je sve OK. :lol:

Poslednja izmena:
i posle kazu..nadji azijatkinju, dobre su zene :zima:
sekle su i naše žene .tako da bi trebao da povedeš računa..i ne petljaš se sa udatim ženama :lol:
Izvini što nisam napredna :D
U Hong Kongu imaju puno razumevanja za prevarene žene: tamo žene imaju zakonsko pravo da na licu mesta presude i mužu i saučesnici:

A woman is legally certified to kill her cheating husband, only if she uses her bare hands. The husband's lover however may be killed in any manner desired.

https://www.simpletense.com/wp-content/uploads/2019/05/UK-law-application-sample.pdf

@Sensei, @Jugoslav Čvarak

Inače takve stvari s pištoljem znaju jako gadno poći po zlu.
Što kaže Tuco - kada misliš pucati, pucaj, ne blebeći.

:mrgreen:

U ovakve akcije se nosi bezbolna palica, ili teleskopska, nije vrijedno noža ili vatrenog oružja.

OBRT U SLUČAJU ŠVALERACIJE U BEOGRADSKOM HOTELU: Muž pretukao ženinog kolegu zbog "lajka" na Instagramu! OTKRIVAMO SVE DETALJE!​

https://www.kurir.rs/crna-hronika/9...-prebijanja-muskarca-ispred-hotela-u-beogradu

Pa ti lajkuj...

...

Back