Dragon Ball

• Začetnik teme Začetnik teme Goku
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uzhas.
gledao kao klinac.
secam se nekog napaljenog dekice koji se lozhio na sve zhenskog roda.
i nekog malog celavog koji je uvek bio jadan.
i mali chupavi koji je bacao kame hame talas.
i neke bicharke koja je imala mashine u tabletama (EEEEE U TABLETAMA)
shit u svakom sluchaju.

uzhas.
gledao kao klinac.
secam se nekog napaljenog dekice koji se lozhio na sve zhenskog roda.
i nekog malog celavog koji je uvek bio jadan.
i mali chupavi koji je bacao kame hame talas.
i neke bicharke koja je imala mashine u tabletama (EEEEE U TABLETAMA)
shit u svakom sluchaju.

Veoma duhovito,kad ti se toliko nije svidjao sto si gledao onda?

Mozda odem malo u troll, ali sta sad... Elem, skinuo sam ceo soundtrack za DBZ, i najtoplije preporucujem (ne mislim na japansku verziju, vec na muziku koju je radio Bruce Faulconer). Naravno, to je islo preko torenta, brzinom ranjenog puza, ali isplati se. Muzika je fantasticna.

pa bio sam klinac :lol:

lol :hahaha::hahaha::hahaha: . Svako ima svoje misljenje,ajde da se ne raspravljamo,ti si rekao svoje ja nisam rekao,ali necu ni da kazem... i ajde sad.... NEGO....... EVO DA VAM POKAZEM NESTO ZA SVE FANOVE ZMAJEVE KUGLE,TICE SE FILMA,TAKO DA OBRATITE PAZNJU I UZIVAJTE :

Kameee Hameeee Cashhhhhhhhhh :hahaha:

Poslednja izmena:
kako bre sad to DB koji ce pratiti mangu,koja je onda razliku izmedju proslog DB-a i sada ovog koji ce da prave po Mangi,neprijatelji ce svakako da budu isti,sto je po meni bezveze ....

Bogami bice april stvarno zanimljiv(samo nemoj da bude na kraju APRILILILILI :D),prvo FMA 2 zatim DB,samo nisam najbolje skontao u vezi sa DB-om oce li ovo biti nesto na preradu DBZ-a ili ce poceti od pocetka DB-a ?

e jel bila neka epizoda se nekim ogromnim sajoncem....??kada se spajaju goku i vegeta da se bore protiv njega valjda...!!??

Ako mislis na Broly-a,To nije bila epizoda vec film(po meni najbolji) i koliko se secam nisu se spojili nijednom tokom filma,prvi put se secam da su iskoristili fuziju kada su se borili protiv Buu-a.

Na slici Legendarni Sajonac Broly :
broly.jpg

Back