proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
imate li još neku sliku sa topićima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ko je komandovao tenkovskim divizijama te 1944 godine?
- - - - - - - - - -
pa opet je to bio ustaša iz vražije divizije Marko Mesić,eeeeee titini komunisti presvučene ustaše,ko vas ne zna skupo bi vas platio
"Овог", како ти кажеш су издали савезници ( Британци )
,,Организована убиства неистомишљеника зарад сопственог опстанка на власти'' је заиста глупо изречено.
ako se ne varam, draža je rat i glavu izgubio, zar ne?
srećom ne može ni da se povampiri, a njegovo vreme nikada nije ni bilo , kakoni tada, tako ni sada
Srbi su najvise od svih naroda Balkana PRIGRLILI SOCIJALIZAM i ZIVELI SRECNO U NJEMU barem ogroman procenat, nesraznerno veliki naspram ovog u kapitalizmu kada se procenti srecnih i zadovoljnih na prste mogu prikazati.
To sto ti nazivas "vracanje srpskom bicu" je veliki SOVINIZAM, t. vretili su se neobuzdanom nacionalizmu i sovinizmu, pa su u sukobu sa dvim komsijama, ali i medju samim Srbima.
a ko je komandovao tenkovskim divizijama te 1944 godine?

Добро Дошли када сам рекао да је непристојномислио у смислу онога да је то као кад човека питаш колика му је плата и жену колико јој је година.
Грешиш Блајби, Срби нису никада били комунисти и никада се нису срцем клањали пред петокраком која је у исто време симбол сатаниста. Срби су увек имали краља и крст, комунизам им је био силом наметнут и трајао је онолико колико и сила док није изгубила моћ. Погледај данас, цркве су пуне, вратили смо се крсту, престолонаследник какав год да је наш је и у Србији је. А где сте ви ? Умрећете у тузи за временом које се никада више неће вратити.
pa opet je to bio ustaša iz vražije divizije Marko Mesić,eeeeee titini komunisti presvučene ustaše,ko vas ne zna skupo bi vas platio
Ni oni kojima se ustaša Marko Mesić pridružio 1944 nisu se bitno razlikovali od ustaša.Razlika je zapravo u tome što jedni nosili zvezdu petokraku a drugi slovo u i šahovnicu,ista gowna.

dakle, srbi su izdali dražu ??
da, četnici su bar bili časni, pa kad su prešli u partizane, skinuli su kokarde i stavili petokrake![]()
da, četnici su bar bili časni, pa kad su prešli u partizane, skinuli su kokarde i stavili petokrake![]()
A ko je Božidar ,muž od one baba Cane ?
Писмо мајора ЈВуО, Ива Фрегла његовој жени пред стрељање у Ваљеву, стрељан је заједно са мајором Александром Мишићем. Писмо сачувала његова ћерка Гордана
Ваљево - затвор,16.12.1941
Мила женице,
Немачки Ратни Суд ме је данас осудио због "четниковања" на смрт.
Ништа се не бојим - жао ми је само тебе и Гође. Невин умирем, савест ми је потпуно чиста. Умирем за част Отаџбине и народа.
Умирем као јунак и сам ћу командовати паљбу. Жао ми је само што нисам погинуо на бојном пољу.
Буди храбра и васпитавај добро Гођу.
Моје одело - цивилно, налази се код проте Поповића у Мионици.
Шаљем ти и нешто новаца.
Љубим тебе, Гођу и све моје
твој Срчек
Pogledajte prilog 422329
Kako to da su Nemci streljali svoje saradnike četnike zbog četnikovanja!??
Kontra pitanje: kako to da su Nemci streljali decu u Kragujevcu valjda nisu ta deca "četnikovala" Šta to govori?
za kragujevac su krivi ljotićevci...
Od svih balkanskih naroda Srbi su bili NAJVECI komunisti, staljinisti, titoisti....
Kralj i krst su vaskrsli Amerikanci, da bi ostvarili rusenje Jugoslavije.
Kao sto danas vaskrsavaju neke nacionalisticke pokrete na Bliskom Istoku...
Ali, to je sve PROLAZNOG KARAKTRA...
Opet ce cetnici ubrzo na smece istorije.
Narod se vrlo dobro seca kada je najbolje i najsrecnije ziveo.
Dzaba krecite.
Блајби... Срби су били присиљени на подметачину звану комунизам и трајало је док је трајао комунистички терор
Крста се нису одрекли никада ни под турцима ни под комунистима, краљеве и цареве смо имали док Америка није ни постојала, немој да си смешан са америчким убацивањем и увек смо се враћали себи након покоравања присилом.
Шта стоји на српском пасошу, шта на застави ? петокрака - симбол сатаниста или српска круна са крстом ?
Како се зове српска химна, како јој иду речи и када је настала ? Да није случајно иста химна као и химна Краљевине Србије ?
Знам да ти је остало само да плачеш што се време када је Србија била покорена комунистима више никада неће вратити, али прихвати чињеницу да се Срби враћају себи, баш као што их на то позивају речи српске химне "Боже Правде"