Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.449
Na Golom otoku su bili komunisti do srzi koji bi ove pacovcice preklali na sam pomen gibanice. Uvek me fascinrira kako liju suze na njihovu sudbinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Notorna laž.Niko nije dirao Srbe koji nisu bili komunisti.
Ma niko nikada nije dirao one koji nisu bili komunisti u Srbiji. Eto, ni mene niko nije dirao nikada, a nisamn bio u Partiji.Notorna laž.
Prestani da sramno lažeš.Ma niko nikada nije dirao one koji nisu bili komunisti u Srbiji.
Ja nemam ni jedan razlog da lazem i PREKRAJAM ISTORIJU....A ti imas....A i znam licno kako je bilo jer sam tada ziveo.Prestani da sramno lažeš
Očigledno je da imaš razloga da lažeš.Ja nemam ni jedan razlog da lazem i PREKRAJAM ISTORIJU....A ti imas....A i znam licno kako je bilo jer sam tada ziveo.
Stojadinović u razgovoru sa Titovim obaveštajcem: Draža je bio pijanica i ludak
Draža je bio hroničan alkoholičar i lično vrlo nesposoban čovek za ma kakvu akciju "Draža se držao osobenjački, sve žene je eliminisao iz svog pokreta nazivajući ih kurvama. Kada je dolazio u selo odsedao je u nekim kolibicama, dok je Tito, naprotiv, umeo da pridobije žene, pa preko njih i muževe i da se drži vrlo čisto i u relativnom sjaju što je narodu imponovaloičan alkoholičar i lično vrlo nesposoban čovek za ma kakvu akciju.
https://arhiva.nedeljnik.rs/nedeljn...m-obavestajcem-draza-je-bio-pijanica-i-ludak/
Pa sigurno je zato nakon rata u Srbiji bilo vise komunista nego na celoj Yu teritoriji? Ti si izgleda zaboravio da su Srbi MASOVNO PRIGRLILI KOMUNIZAM???
upssss , i sta kazes "pridobijao bi i njihove muzeve" za ovo bi ti u ono vreme popio goli otok samo takoTito, naprotiv, umeo da pridobije žene, pa preko njih i muževe ...
pa zar niste pricali kako ste pobili sve cetnikeNe mislis valjda da su mogli nakon rata da puste cetnike
poenta je da si ti dva posta ranije napisao da je draza vece pred likvidaciju osisan a vidimo da na fotki ima bradu...kako god
poenta je da niko pa ni dotični ekonomista ne spori tu sliku, zar ne?
Istruli mi dunja u fioci dragi mi je kod Draza u vojsciupssss , i sta kazes "pridobijao bi i njihove muzeve" za ovo bi ti u ono vreme popio goli otok samo tako
a najpoznatiji medju "pridobijenim" bio je onaj jedan sto se prezivao "ka pičić"![]()
Stalno se pitam da li je to bolest kod istih?Ja razumem hrvate i muslimane da se služe svim sretstvima i lažima protiv srpskog naroda ali što im srpski titoisti u tome svim srcem pomažu,to jednostavno ne razumemМи се овде суочавамо са несвакидашњим феноменом.Потомци оних који су Србију и Србе у свим српским крајевима унесрећили и многе продице завили у црно из идеолошких разлога , данас овде изигравају неке увређене жртве.
То јесте невероватна дрскост и лицемерје и није чудо што изазива непримерени тон у разменама порука.
А није им се променом система и осамостављивања српске државе ништа догодило што би оправдало такво понашање.Никоме се није светило, њихове вође ( врло често са српском крвљу на рукама и души) нису проскрибоване, њихови наследници су и данас у власти државе Србијебез икаквих ограда и последица итд, а они хистерично кукумавче овде и прете и даље.неком новом осветом над жртвама и онима који те жртве памте и поштују.
Vrline kao što su hrabrost,čast,dostojanstvo,poštenje,ljubav prema otadžbini,porodica,treba da su srpskoj deci uzor i primer a ne sve ono suprotno što je pretstavljala hrvatska varalica i bitanga brozfenomen je što gubitnici iz ratnog sukoba misle da imaju ikakva prava.i da mogu da pišu istoriju
istoriju pišu pobednici a gubitnici pišu samo jalova opravdanja
jedino pravo im je da žale što su izgubili i ništa više
takodje je fenomen i to što i nakon 75 godina neki misle da rat nije završen..........
o daaaa, rat je odavno završen, nema više ni partizana ni četnika, srbija je otišla dalje, ne živi u prošlosti
fenomen je što gubitnici iz ratnog sukoba misle da imaju ikakva prava.i da mogu da pišu istoriju
istoriju pišu pobednici a gubitnici pišu samo jalova opravdanja
jedino pravo im je da žale što su izgubili i ništa više
takodje je fenomen i to što i nakon 75 godina neki misle da rat nije završen..........
o daaaa, rat je odavno završen, nema više ni partizana ni četnika, srbija je otišla dalje, ne živi u prošlosti