Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
- 36.527
Jeл то директива БНД-а ил СИС-а?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa zar nisi ti bio onaj sto je tvrdio da kraljevina prestala da postoji 1941 !!!!1) da se pomogne partizanima u okupiranoj Kraljevini Jugoslaviji;

Nemas odogovor na pitanje, kako to se saveznici okrecu prema partizanima koji kao izbegavaju borbe sa Nemcima, a saradjuju sa ustasama ? Onda pocinje tvoja cuvena taktika, da menjas temupa zar nisi ti bio onaj sto je tvrdio da kraljevina prestala da postoji 1941 !!!!
kako sad ovo ??? jesi li ti ovo bas dobro proverio, da nije ipak ovo gore neki cetnicki falsifikat![]()

prvoNemas odogovor na pitanje, kako to se saveznici okrecu prema partizanima koji kao izbegavaju borbe sa Nemcima, a saradjuju sa ustasama ? Onda pocinje tvoja cuvena taktika, da menjas temu
T

Prvo spamujes svaku temu i pricas price koje nemaju veze sa vezama.prvo
ovde vidimo da si ipak lupao gluposti kad si govorio da ne postoji kraljevina, opet si sam sebe demantovao
drugo
gde se u tekstu koji si citirao pominju na bilo koji nacin i makar jednom jedinom recju cetnici a jos vise saradnja cetnika sa ustasama i nemcima ?
opet ti sa tvojim falsifikatima tj neukim pokusajima![]()
pa kako nema veze , ti prvo pises da kraljevina ne postoji sad si postavio dokaz da si onomad lagao, pa ko ce ti vise verovati kad najmanje dva tri puta dnevno sam sebe opovrgavasPrvo spamujes svaku temu i pricas price koje nemaju veze sa vezama.
Da li ti mozes da odogovoris na pitanje :
kako to se saveznici okrecu prema partizanima koji kao izbegavaju borbe sa Nemcima, a saradjuju sa ustasama ?
Da vidim da li smes da odogovris![]()

pa kako nema veze , ti prvo pises da kraljevina ne postoji sad si postavio dokaz da si onomad lagao, pa ko ce ti vise verovati kad najmanje dva tri puta dnevno sam sebe opovrgavas
prvo bi morao da pokazes neki dokaz za to da "cetnici izbegavaju borbe sa nemcima i saradjuju sa ustasama", sto je naravno nemoguce jer istorijske cinjenice govore upravo obrnuto
a osim toga to se ni jednom jedinom recju ne pominje u tekstu koji si citirao.
tamo samo stoji da su doneli odluku da pomognu tzv partizanima , sve ostalo sto ti nakon toga pises su samo tvoje puste mastarije![]()
pa kako da odgovorim na nesto sto se nije desilo ,Da li ti mozes da odogovoris na pitanje :
kako to se saveznici okrecu prema partizanima koji kao izbegavaju borbe sa Nemcima, a saradjuju sa ustasama ?
Da vidim da li smes da odogovris

Da li ti uopste citas , sta sam ja napisao -pa kako da odgovorim na nesto sto se nije desilo ,
ko ce jos da poveruje da su cetnici izbegavali borbu sa nemcima i da saradjuju sa ustasama![]()

upsss vidi stvarno, sad si napisao da su tzv partizani izbegavali borbu sa nemcima i saradjuju sa ustasamaDa li ti uopste citas , sta sam ja napisao -
Gde ti vidis u pitanju cetnike ?![]()

Hvala Bogu da si ukapiraoupsss vidi stvarno, sad si napisao da su tzv partizani izbegavali borbu sa nemcima i saradjuju sa ustasama
pa na to pitanje je tesko odgovoriti iz ove perspektive, ali ona cuvena recenica koju je izrekao cercil po zavrsetku rata mozda bi mogla delom da to pojasni .
kad mu je meklejn izdiktirao neke karakteristike nove vlasti koje su naravno bile strogo negativne ovaj ga je pitao nesto u stilu
"pa sta te briga, hoces ti da zivis u toj jugoslaviji?"
to je to.
svi su i rusi i englezi iskoristili srbe da ginu za njih kad je trebalo i dok im je to odgovaralo, posle toga bilo ih je bas briga sta se desava u zemlji.
pa tesko je bilo poverovati da ces ti da napises da su tzv partizani izbegavali nemce a saradjivali sa ujkama,Hvala Bogu da si ukapirao![]()

Taman sam se ponadao da si ukapirao, ali sada moram opet da kopiram ono sto sam stavio na pocetak.pa tesko je bilo poverovati da ces ti da napises da su tzv partizani izbegavali nemce a saradjivali sa ujkama,
plasim se da ces zbog toga dobiti ozbiljne kritike od strane drugova pod kodnim imenima "proka", "blajbi" i "dobro dosli",
te da postoji ozbiljna verovatnoca da ce se traziti tvoje iskljucenje iz "komunisticke krstaricke partije" dok se taj nemili dogadjaj ne rasvetli do kraja tj dok se slucaj narusavanja partijske discipline ne resi definitivno i po pravilima kominterne![]()

ok, sta bi konkretno ti prihvatio kao objasnjenje tog poteza ?Taman sam se ponadao da si ukapirao, ali sada moram opet da kopiram ono sto sam stavio na pocetak.
-
Na ovom forumu bilo je puno tema kako se Draža kao borio od samog početka rata, a partizani kao od početka rata izbegavaju borbu sa Nemcima i saradjuju sa ustašama. Onda Teheranska konferncija i saveznici se odlučuju da pomažu partizane, koji se kao ne bore protiv fašističkog okupatora i domaćih izdajnika ?-
pa ima na netu jedna emisija u kojoj oficir jna koji je baveci se svojim poslom i pisuci knjige normalno ulazio u arhive vojne, muzejske civilne i slicnoО Дражи се слободније прича у Пољској и Чешкој, него у Србији
Na moje pitanje ti odgovaras pitanjima...ok, sta bi konkretno ti prihvatio kao objasnjenje tog poteza ?
da li bi ti recimo bilo adekvatnije knjiga ili uzivo prica na tu temu ?
pa to je za tvoje dobro,Na moje pitanje ti odgovaras pitanjima...