Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
OMG . Rusi mu spasili napaćenu dušu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Битно је шта данас Руси мисле о ђенералу Михаиловићу и четницима
Možeš da places samo, bio je jasan kao dan.
uzmi u obzir da je to tzv zabavni program i to jos hepi TV![]()
imas neki konkretan podatak o tome ,,,koji ruski akademik, kad je to bilo...То је први изнео руски академик пред окупљеним академицима САНУ.
[emoji1787] pa vi ste totalno poludeli od rehabilitacije.
Poslušajte šta zvanična Ruska politika misli i govori u sred skupštine Srbije
Auuu kakvi kredibilni izvori ...
Vidi Medvedev je bio jasan kao dan , to je poruka Ruskog naroda.
Bolji bi vam bilo da pronadjete generala , da se zna gde je bio poslednji put.

da preselimo ??? odakle i gde...niko vise ne zna ni gde je stvarno pokopan a jos veci problem ce da bude kad se sadasnji muzej bude vratio vlasniku, gde ce sa onim silnim mermerom,Aj pitaj ga da li bi on zeleo kao vi da uniste mesto gde lezi Lenin ili Stalin kao sto bi vi Tita da preselite![]()

pa ja sam ti vec u vise navrata napisao kako ces bez ikakvog filozofiranja i nagadjanja u realnom a ne u virtualnom svetu sam sebi da dokazes koga srbi vole danas ili ajd recimo zadnjih 20-30 godina od kad su se barem delimicno oslobodili one stare bande sa cela drzave.
dodjes na bilo koje slavlje nekog srbina i slusaj pesme koje tamo pevaju,
pa ako ikad budes cuo "ide tito preko romanije" ili "druze tito mi ti se kunemo" javi koliko je procentualno bilo takvih pesama izvedeno tamo
ili eto ako ne smes medju srbe imam jos jedan predlog za tebe,
svrati na youtube i pregledaj srpske slave, svadbe, rodjendane ma sta god i nadji neki snimak gde se klice onom sto je u prvom svetskom ratu bio *********![]()
pa daj da i mi vidimo to , pusti na net neki video uradak sa svoje svadbe da vidimo kako gosti jednoglasno zapevase cuvenom savi kovacevicu,I svuda se samo pevalo o Savi Kovacevicu a ne o Drazi...

pa daj da i mi vidimo to , pusti na net neki video uradak sa svoje svadbe da vidimo kako gosti jednoglasno zapevase cuvenom savi kovacevicu,
ja nikako da nadjem nesto tako na youtubu![]()
Интересантно, а што ниси певали и после те 1988 године, где је запело?Како заборавише такве јунаке!!!Misli ti sta hoces, ali sve do 1988. na svadbama i slavama su se pevale partizanske pesme.
Da je neko zapevao o cetnicima ili Drazi - odmah bi ga izbacili sa slavlja!
Misli ti sta hoces, ali sve do 1988. na svadbama i slavama su se pevale partizanske pesme.
Da je neko zapevao o cetnicima ili Drazi - odmah bi ga izbacili sa slavlja!

Интересантно, а што ниси певали и после те 1988 године, где је запело?Како заборавише такве јунаке!!!

Интересантно, а што ниси певали и после те 1988 године, где је запело?Како заборавише такве јунаке!!!
Onda si Amerikanci postavili Milosevica na vlast i raspalili srpski posustali nacionalizam, da bi se mogao povesti rat

А Милошевић је био познати Равногорац и искрени антикомуниста па забранио певање песама о комунистима и одобрио певање четничких песама!??Onda si Amerikanci postavili Milosevica na vlast i raspalili srpski posustali nacionalizam, da bi se mogao povesti rat