Koča
Elita
- Poruka
- 15.249
Чича са децом 
Увек уз свој народ

Увек уз свој народ
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bilo nekad.....
bolje mu išlo slikanje nego ratovanje ..
sad nepomenik je ko zna gde u delti dunava...........

Да да све је то југокомунистичка пропаганда.Терористи цео рат у пећини...никад са народом!![]()
Да да све је то југокомунистичка пропаганда.
Тито није имао фанатичне борце све је то била лаж и превара.
Никад с народом и никада ослобођења Кочо.
Они сусамо знали да кад су били власт употребљавају народ ( кога су звали - масе) за своје слетове и параде.

:Гарда Војске Србије сем у Москви на парадама парадира и код нас, и пева:
И онда ови треба да су по мишљењу неких ближи партизанима него четницима, ближи некој партијског војсци него Југословенској тадашњој.

ко каже да нису били фанатаци? као и сви прави секташи...
имаш оно, да рука није задрхтала ни када је требало пуцати на рођеног оца ако не приђе њиховој секти...убијали су и рођену браћу и синове....фанатици итекако...
значи заиста не постоји ни једна једина слика Јосипа Броза у току рата са народом? разлог, није излазио из пећине или није смео међу народ?
Није ми јасно Кочо ти то боље знаш како у Дрвару који је у Југославији био најсрпскији град нико није хтео, немачким командосима "Зеленим ђаволима" , да изда где се Тито налази?
Многи су то платили главом.
Да пева у комунистичкој престоници Пекингу.Гарда Војске Србије сем у Москви на парадама парадира и код нас, и пева:
И онда ови треба да су по мишљењу неких ближи партизанима него четницима, ближи некој партијског војсци него Југословенској тадашњој.
главом су платили несретни партизани који су гинули ко муве да се спаси самопрокламовани маршал који се како кажу његови саборци "укакио", хтео да се преда Немцима, на једвите јаде су га извукли из пећине...не знам о каквом народу причаш...није тај терориста смео међу народ...
прочитај овде какав је то циркус био
https://forum.krstarica.com/showthread.php/728519-Titovo-bekstvo-iz-zemlje-1944-godine
Сваки немачки командос је имао у џепу фотографију Тита, како су сретали цивили тј. Србе јер је Дрвар етнички 100% српски град су тражили да им се каже где је Тито.
Многи су убијени, а сведоци кажу да су у Дрвару и деца знала да је Тито у пећини али нико немачким командосима није хтео да каже где се Тито налази.
Иначе Операција Коњички скок је била неуспешна операција Немаца где су од 900 командоса имали губитке преко 75%.
О њој се учи на војној академији аустријске војске.
Мене ово занима ако Тито није имао подршку у народу како да га нико по цену живота не изда?
Да је Тито имао фанатичне борце утврдили смо, о томе је Канадској тајној полицији реферисао пребег из Специјалне полиције града Београда.
По њему комунисти су у Београду имали бољу организацију и дисциплинованију од саме Специјалне полиције.
Сва досијеа комунистичких лидера који су саслушавани у Управи града су предата канадској тајној полицији и ЦИА.

Да пева у комунистичкој престоници Пекингу.
Војкса Србије је једина војска Европе која је учествовала на Паради Победе 2015. у Пекингу због великог доприноса победе над фашизмом у Другом светском рату.

Не читао сам анализу која с изучава на војној академији аустријске војске.Извини, али мени се чине да ти од свега знаш за филм Десант на Дрвар
Ако желиш прочитај тему, нарочито сведочења другова...и сви други извори су прецизно наведени...ако не, веруј у бајке и филмове, немам ништа против
кукавичлук Јосипа Броза, развејан мит о његовим борцима и његово бекство из земље су оно што је обележило ову операцију
Prepad Nemaca na Titov štab razvejao je mit da Tito ima 300.000 pristalica. Niko pametan ne može da poveruje da je 300.000 ljudi moglo biti razbijeno i uništeno sa samo nekoliko stotina neprijateljskih padobranaca… Kako je mogućno da tako male nemačke snage bačene iz vazduha okupiraju oslobođenu teritoriju, koja je iznosila dve trećine Jugoslavije i da Tito pobegne pod zaštitu savezničkih topova u Bari u Italiju. Titove snage stvarno su imale samo bande njegovih pristalica…96
https://forum.krstarica.com/showthread.php/728519-Titovo-bekstvo-iz-zemlje-1944-godine
И да...у међувремену слободно постави једну једину фотку Тита са народом у току рата...
Не читао сам анализу која с изучава на војној академији аустријске војске.
Друго Тито је створи Ужичку републику у Србији која је била величине Белгије док су немачки панцери били у Смоленску и на Ламаншу.
Људи који су страдали на Кадињачи, а било их је мног су веровали у ту ствар за коју се боре, разговарао сам са њиховим потомима безброј пута.
Нису жалили да дају живот и све су били Срби.
Па како ако није имао подршку широких народних маса?
Да ли одговор треба тражити у експлоатацији радника и сељака од стране капиталиста или?
Прва пролетерска брига је основана од Срба 4 батаљона из Србије и 2 из Црне Горе.
То је била најбројнија антифашистичка јединица од Ламанша до Москве.
И све Срби, обични људи из народа?
Немој да будеш безобразан и да ме етикетираш.вама комунистима баш тешко да изговорите нацизам, антинацизам
Ваша борба против "фашизма" се односила искључиво на борбу против "Великосрпске хегемоније", "Великосрба", итд, што је била главна и основна борба...зато се код вас нигде не спомиње антинацизам, борба против нацизмам итд...
Немој да будеш безобразан и да ме етикетираш.
Нити ја нити један члан моје породице никада није припадао КПЈ или СКЈ.
Руски академици историјских наука сматрају термин фашизам сасвим исправним термином којим се описује и Трећи рах и Краљевина Италија.
Па ипак фашистички покрет је био узор настанку нацизма у Немачкој.
То кажа академици историјских наука из земље која је дала 26 000 000 људских живота у борби против фашизма.
...а и 2 године рата су били у савезу Па јел постојала Ужичка република или није?ау друже, ниси ми раније деловао да си толико заведен...
какву бре подршку широких народних маса, о чему ти булазниш...какве су ово бајке?
Ало бре земљаче да ли има право ико да спочитава Русима да кажу шта је то фашизам?па добро, свакако си верни поклоник Јосипа Броза...па мора да знаш за неку фотку са народом из рата...јел то толико тешко наћи?
"антифашизам" је трула комунистичка пропаганда и прича за мало децу...батали ме бајки...

Сад ће Коча по старом добром обичају кад се спомене ГРУ и Дража, да искулира, као не зна о чему се ради, Пресретач пише бајке пред спавање.
Па странци знају да у Југославији, а и данас у Србијиније црно-бело и да се преплићу интереси великих сила и да без њих не може овде ништа да се одлучи.
И да је Дража био жртва игри Интелиџенс сервиса, ОСС-а, Абвера, ГРУ-а.
земљаче индоктринисан си...живиш у бајкама о Мирку и Славку и не прихваташ ништа друго па мислим да је свака дискусија сувишна...
али да неком данас потурaш да су Срби у току рата већински били за федвебела Јосипа Броза...дај не засмејавај...побише у сваком месту које су "ослободили" више Срба него Немци...терор и масовне ликвидације као нигде у Европи и ти причаш о некаквој подршци народа....одмах по "ослобођењу" Београда, "ослободиоци" уводе полицијски час који није постојао ни у време немачке окупације...толико о томе...а јасно и зашто
Šta se zapravo desilo krajem leta 1944. godine, kada su proleterske jedinice došle u Srbiju. Kakvo je raspoloženje u narodu, Tito nije imao nikakvih dilema:
- Čaršija i gradska inteligencija je protiv nas - referisao je Blagoje Nešković 1945. na jednoj martovskoj sednici Politbiroa CK KPJ.
I nastavio:
- Omladina gradska je takođe protiv nas.
Edvard Kardelj je dodao:
- Neprijatelj u Srbiji nema seljaka, ali ga nemamo ni mi.
Добро то пише човек за кога до сад нисам никад чуо.
Сад тебе питам мислим да си реалнији јел су ови људи силом доведени на Трг Републике у Београду?
Дешава се 27. марта 1945. године.
Хрвате да доведе није могао, јер тамао је владао Павелић, Шиптаре тамо је трајала балистичка побуна, Фолксдојчери су побегли за Фадерланд или су у Валхали.
Ко су ови људи на улицам Београда и колико их има?