Драгољуб Дража Михаиловић

alo mali, nije vraćena, REHABILITACIJA JE PONIŠTENA

- - - - - - - - - -

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...inuta-odluka-o-rehabilitaciji-Nikole-Kalabica

немој да се нервираш и узбуђујеш проко z:lol:

читати са разумевањем...ти 3,4 пута :hahaha:

У Ваљеву поново почело суђење о рехабилитацији Николе Калабића

Након што је пре неколико месеци Апелациони суд укинуо првостепено решење у рехабилитацији некадашњег команданта Горске гарде Југословенске војске у отаџбини, пред Вишим судом у Ваљеву почео је поновни поступак

http://www.politika.rs/scc/clanak/4...celo-sudenje-o-rehabilitaciji-Nikole-Kalabica

ал ћеш да кукаш у фебруару :hahaha:

Apelacioni sud u Beogradu oborio odluku Višeg suda u Valjevu o Nikoli Kalabiću. Naloženo da se utvrdi kako je nastradao i da li je počinio ratni zločin

- - - - - - - - - -

немој да се нервираш и узбуђујеш проко z:lol:

читати са разумевањем...ти 3,4 пута :hahaha:

У Ваљеву поново почело суђење о рехабилитацији Николе Калабића

Након што је пре неколико месеци Апелациони суд укинуо првостепено решење у рехабилитацији некадашњег команданта Горске гарде Југословенске војске у отаџбини, пред Вишим судом у Ваљеву почео је поновни поступак

http://www.politika.rs/scc/clanak/4...celo-sudenje-o-rehabilitaciji-Nikole-Kalabica

TAKO JE KOČO, BRAVO z:mrgreen:

AJD SAD POLAKO PROČITAJ SLEDEĆU REČENICU IZ ČLANKA KOJI SE PRENEO, EVO POVEĆAĆU JE DA LAKŠE VIDIŠ

- - - - - - - - - -

Апелациони суд укинуо првостепено решење у рехабилитацији некадашњег команданта Горске гарде

Apelacioni sud u Beogradu oborio odluku Višeg suda u Valjevu o Nikoli Kalabiću. Naloženo da se utvrdi kako je nastradao i da li je počinio ratni zločin

- - - - - - - - - -

TAKO JE KOČO, BRAVO z:mrgreen:

AJD SAD POLAKO PROČITAJ SLEDEĆU REČENICU IZ ČLANKA KOJI SE PRENEO, EVO POVEĆAĆU JE DA LAKŠE VIDIŠ

- - - - - - - - - -

Апелациони суд укинуо првостепено решење у рехабилитацији некадашњег команданта Горске гарде

јел си добро?

е више ми непријатна ова спрдачина са тобом на форуму...позивам и остале да буду мало блажи према проки

Poslednja izmena od moderatora:
JEL VIDIŠ KOČO?

AJD MALO PROTRLJALJ OČI, KASNO JE

- - - - - - - - - -

da te nema trebalo bi te izmisliti :D

- - - - - - - - - -

4. фебруара 2019. године, на новој расправи, биће саслушана Весна Калабић, Николина унука

:hahaha:

чек, јел знаш која смо година пошто си мислио да је месец мај? ај да почнемо од тога :hahaha:

još 23 sata i to će biti vest od lani z:mrgreen:

- - - - - - - - - -

a nepomenik četnički je 73 godine negdfe u mulju crnog mora, sakriven od sramote

- - - - - - - - - -

како си?

- - - - - - - - - -

4. фебруара 2019. године, на новој расправи, биће саслушана Весна Калабић, Николина унука

чек, јел знаш која смо година пошто си мислио да је месец мај? ај да почнемо од тога

alo bratac, rehabilitacija je ukinuta, zar ne?

znam da teže čitaš, ali ja tvoj drugar, ajde da ponovimo lekciju

rehabilitacija kalabića je ukinuta po odluci ustavnog suda republike srbije

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

koji red najbolje vidiš ?

znam da teže čitaš, ali ja tvoj drugar, ajde da ponovimo lekciju

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

koji red najbolje vidiš ?

без узбуђавање проко...рилекс z:lol:

dakle, treba ti još veći font z:mrgreen:

- - - - - - - - - -

dokle misliš da braniš neobranjivo, alooo ??

presuda je ukinuta, poništena, šlus

шлус кажеш? :hahaha:

- - - - - - - - - -

чек бре, још нисмо установили јел знаш која смо година и месец? :hahaha:

шлус кажеш? :hahaha:

- - - - - - - - - -

чек бре, још нисмо установили јел знаш која смо година и месец? :hahaha:

prvo, presuda je ukinuta

drugo, naravno da onda postupak počinje iz početka u skladu sa uputstvom iz presude ustavnog suda, a posebno da se uvaži presuda ustavnog suda iz 2012 po kojoj četnici nisu deo istog pratizanskog tabora ;)

- - - - - - - - - -

kao i da se utvrdi da nepomenikov komandant četničke garde nije čini zločine

- - - - - - - - - -

navedeno nije moje mišljenje nego je preneto iz presude ustavnog suda republike srbije, ko sumnja nek sam proveri na sajtu republike srbije, pravosudje

- - - - - - - - - -

dotle se manite neukog tumačenja

prvo, presuda je ukinuta

drugo, naravno da onda postupak počinje iz početka u skladu sa uputstvom iz presude ustavnog suda, a posebno da se uvaži presuda ustavnog suda iz 2012 po kojoj četnici nisu deo istog pratizanskog tabora ;)

- - - - - - - - - -

kao i da se utvrdi da nepomenikov komandant četničke garde nije čini zločine

- - - - - - - - - -

navedeno nije moje mišljenje nego je preneto iz presude ustavnog suda republike srbije, ko sumnja nek sam proveri na sajtu republike srbije, pravosudje

- - - - - - - - - -

dotle se manite neukog tumačenja

АХАХАХАХАХХА

hahahhaa sam citira tekst i onda kaze da nije tako ahahahhahahahahahah
U Višem sudu u Valjevu počelo je ponovno suđenje o zahtevu za rehabilitaciju četničkog komandanta Nikole Kalabića iz vremena Drugog svetskog rata,nakon što je Apelacioni sud u maju 2018. ukinuo prethodno rešenje o rehabilitaciji i vratio na ponovni postupak. Sledeće ročište je zakazano za 4. februar 2019.
ti imas stvarno ozbiljan problem, pa covece gledaj sta si sam postavio z:mrgreen:

hahahhaa sam citira tekst i onda kaze da nije tako ahahahhahahahahahah

ti imas stvarno ozbiljan problem, pa covece gledaj sta si sam postavio z:mrgreen:

a zaboravio si prethodni pasus, jer ti se ne dopada što u njemu piše da je rehabilitacija poništena ???? z:mrgreen:

- - - - - - - - - -

evo da ti ponovim prethodnu rečenicu ;)

- - - - - - - - - -

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...inuta-odluka-o-rehabilitaciji-Nikole-Kalabica

naslov u novinama:

Ukinuta odluka o rehabilitaciji Nikole Kalabića

- - - - - - - - - -

dakle, ajde još malo se zavaravajte, ali svi znamo ko je sledeći na spisku apelacionog suda srbije ;)

pa ti sad mozes da krecis koliko hoces.
istina je da je doneta odluka o rehabilitaciji a da je kasnije odlukom vise instance vraceno na pocetni nivo uz zahtev da se UTVRDI DA LI POSTOJI KRIVICA koja ranije nije dokazana.
znaci, samo treba da dokazete da je kriv ili ce rehabilitacija biti ZNAS VEC STA jer nema dokaza ,
i da jos jedan uslov je da se pokaze sta se desilo sa kalabicem, da li mu je zvanicno sudjeno ili nije , da li je stradao u akciji ili je ubijen bez suda...
samo te dve sitnice treba da ispunite z:mrgreen:
drugo, naravno da onda postupak počinje iz početka u skladu sa uputstvom iz presude ustavnog suda
a gde si nasao to uputstvo ustavnog suda kad u tekstu koji si sam citirao pise da je u pitanju apelacioni sud?
opet izmisljas :zblesav:
navedeno nije moje mišljenje nego je preneto iz presude ustavnog suda republike srbije, ko sumnja nek sam proveri na sajtu republike srbije
po drugi put isto pitanje, gde si na sajtu ustavnog suda to video ?
ali svi znamo ko je sledeći na spisku apelacionog suda srbije ;)
KO ?
opet neka proverena informacija iz stripa "mirko i slavko" ili opet "ima na sajtu republike srbije" ili ti sa tvojim vidovnjackim sposobnostima to zakljucujes z:mrgreen:

pa ti sad mozes da krecis koliko hoces.
istina je da je doneta odluka o rehabilitaciji a da je kasnije odlukom vise instance vraceno na pocetni nivo uz zahtev da se UTVRDI DA LI POSTOJI KRIVICA koja ranije nije dokazana.
znaci, samo treba da dokazete da je kriv ili ce rehabilitacija biti ZNAS VEC STA jer nema dokaza ,
i da jos jedan uslov je da se pokaze sta se desilo sa kalabicem, da li mu je zvanicno sudjeno ili nije , da li je stradao u akciji ili je ubijen bez suda...
samo te dve sitnice treba da ispunite z:mrgreen:

a gde si nasao to uputstvo ustavnog suda kad u tekstu koji si sam citirao pise da je u pitanju apelacioni sud?
opet izmisljas :zblesav:

po drugi put isto pitanje, gde si na sajtu ustavnog suda to video ?

KO ?
opet neka proverena informacija iz stripa "mirko i slavko" ili opet "ima na sajtu republike srbije" ili ti sa tvojim vidovnjackim sposobnostima to zakljucujes z:mrgreen:

Проку зеза што рехабилитован не може бити нико ко је сарадник окупатора или злочинац z:mrgreen: кад смо већ код Драже на кога алудира z:lol:

опет ће да кмечи у фебруару z:lol:

ђенерал Михаиловић као први герилац окупиране Европе у америчкој штампи...и шта кажете, "четничка пропаганда"? z:mrgreen:

Screenshot-6.jpg

Тужно је, а још више поражавајуће што ми данас уместо да се радујемо овом филму, да размишљамо како ће проћи на фестивалима докуменрног филма у Србији и свету, смо присиљени да га коистимо у препиркама са наследницима титоваца .

hahahah

a u novu godinu ulazimo sa člankom o dražinom sudjenju kakos e svadjao u pokušajima da spase svoju glavu

najtiražnije novine u srbiji pišu o draži na sudu za izdaju i ratne zločine ;)

- - - - - - - - - -

DRAŽA NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI Pogledajte snimak suđenja lideru ČETNIČKOG pokreta i njegovu SVAĐU U SUDNICI

• Blic
  • 30.12.2018. 21:50

- - - - - - - - - -

Kroz saradnju sa Filmskim novostima "Blic" ima mogućnost da sa vama podeli fenomenalne arhivske snimke sa suđenja generalu Draži Mihailoviću. U videu su prikazane situacije u kojima se vidi Draža Mihailović u polemici sa osuđenicima, sudija Minić, optuženi, oštećeni i veoma zanimljiva arhivska građa.

Back