cronnin
Veoma poznat
- Poruka
- 13.795
Можда је знао да је то провокација? А можда није знао и хтео је да их контактира, али није успео.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можда је знао да је то провокација? А можда није знао и хтео је да их контактира, али није успео.
ma daj, pričamo priču, a ni na parastosu ne možete da okupite više od 8 ljudi
da ne pričamo o skupu na ravnoj gori gde se svke godine okuplja sve manje ljudi
navijačke fore na stadionima nisu merilo
ili više volite da se okupljate na stadionima nego u crkvi?
- - - - - - - - - -
nego ajde da se vratimo na temu:
jel znaš to zašto draža nije kontaktirao engleze koje su se sa tri artiljerisjka diviziona i jednim bataljonom obezbedjenja još 1943 god iskrcali u dubrovačkom zaledju?
kako da to niko od početnika ne pominje???
a ovamo šatro ste jedva čekali da se saveznici iskrcaju na jadranskoj obali??????
ne, na to nisam dobio odgovor, ili mi je nar promakao
ako si pisao o tome kako draža nije znao da su se na jadranu iskrcali saveznici, voleo bih da vidim, može link?
provokacija?
pa ti samo dokazuješ da je draža bio loš vojskovodja, očajno informisan, politički nepiosmen..
svi su znali da su se saveznici iskrcali, njegovi visoki oficiri, a samo draža, ti i još par ovde to nije znalo?

А где си ти нашао да тај податак да Дража није знао и да сам ја то написао ? До њега си дошао на основу " дубље марксистичке анализе" или видовости ?
Па шта мислиш одакле оне силне депеше које су слате о савезничком селективном помагању покрета отпора и очигледном не слању помоћи званичној восци ЈВуО и очигледно сасвим другачијег става према комунистичком покрету отпора?
25000 saveznickih vojnika u jugoslaviji 43-44? jesu li to oni sto su leteli na 585 nevidljivih partizanskih avionato silno kukanje ne znači da je znao da su se saveznici još 1943 iskrcali na jadranu a do sredini 1944 imali su bezmalo 25.000 vojnika u jugoslaviji a da draža ih nije kontaktirao
zasigurno nije znao za ta prva 3 artiljerijska diviziona sa bataljonom vojnika za zaštitu istog

da si jednom procitao to sto je draza u lipovu rekao ti sad ne bi po peti put pisao takve nebulozne komantare,da nije pijan svašta u lipovu govorio
ali kako si ti Ujka onda i ne cudi tvoja "zal za mladost" i neostvarena zelja da srbi zaborave drazu.ja da sam početnik, ja bih bio protiv rehabilitacije , da ga srbi zaborave što pre

to silno kukanje ne znači da je znao da su se saveznici još 1943 iskrcali na jadranu a do sredini 1944 imali su bezmalo 25.000 vojnika u jugoslaviji a da draža ih nije kontaktirao
zasigurno nije znao za ta prva 3 artiljerijska diviziona sa bataljonom vojnika za zaštitu istog
ili ajde nadji samo jednu depešu gde ne kuka nego o tome govori?
- - - - - - - - - -
btw, da je manje pio, pa da nije pijan svašta u lipovu govorio, ne bi posle slao "silne depeše" u kojima kuka na sav glas i objašnjava neobjašnjivo
samo politički diletnant, bez obzira da li je u pravu ili nije, može sebi da dozvoli da izusti take gluposti u sred rata
- - - - - - - - - -
ja da sam početnik, ja bih bio protiv rehabilitacije samo zbog svega gore navedenog, da ga srbi zaborave što pre, da ih ni sad mrtav ne bruka
gubitnik u ratu, politički diletant, a na kraju se pokajao i napisao molbu za pomilovanjem sudu koji u startu nije smeo ni da prizna
bruka od čoveka
to silno kukanje ne znači da je znao da su se saveznici još 1943 iskrcali na jadranu a do sredini 1944 imali su bezmalo 25.000 vojnika u jugoslaviji a da draža ih nije kontaktirao
ili ajde nadji samo jednu depešu gde ne kuka nego o tome govori?
- - - - - - - - - -
btw, da je manje pio, pa da nije pijan svašta u lipovu govorio, ne bi posle slao "silne depeše" u kojima kuka na sav glas i objašnjava neobjašnjivo
samo politički diletnant, bez obzira da li je u pravu ili nije, može sebi da dozvoli da izusti take gluposti u sred rata
- - - - - - - - - -
ja da sam početnik, ja bih bio protiv rehabilitacije samo zbog svega gore navedenog, da ga srbi zaborave što pre, da ih ni sad mrtav ne bruka
gubitnik u ratu, politički diletant, a na kraju se pokajao i napisao molbu za pomilovanjem sudu koji u startu nije smeo ni da prizna
bruka od čoveka

или можда нешто није тачно?bome, taj srpski nepomenik se sad prevrće u grobu, tj mulju crnog mora, što je kalabiću poništena rehabilitacija pa se boji da ne bude i on sledeći![]()

мора се признати да нико није комичнији од тебе
neće dugo biti a i ta presuda će otići niz dunav ko i četnički nepomenik
можда имаш нека сазнања 
neće dugo biti a i ta presuda će otići niz dunav ko i četnički nepomenik
- - - - - - - - - -
kalabićeva je već poništena, javni servis republike srbije i republike srpske puštaju partizanske filmove svaki dan, sve se kreče u dobrom pravcu![]()
толико добро да би човек рекао да нема никакве потребе да 24 сата на форуму шириш давно превазиђену пропаганду 

naravno da imam, ali ti imaš problem sa čitanjem, bolje da sačekam , da sam pročitaš, samo opušteno i pročitaj dvaput![]()

nece covek da ukapira koliko god da mu puta ponovis....
VRACENO NA PONOVNO RAZMATRANJE JER NIJE USTANOVLJENA NI KRIVICA NI SUDBINA NIKOLE KALABICA....
od ovoga nema ni prostije ni krace...
ako ni sada nisi ukapirao![]()