Драгољуб Дража Михаиловић

Иначе, Димитрије Љотић и Милан Недић су радили све време да
обједине све националне снаге у борби против комуниста, и поред
не ретких сукоба између добровољаца и четника,сарадња ће кулминирати септембра 1944.
године, у јеку најжешћих борби у Србији.
Постоје докази да Михаиловић није са најискренијим намерама приступио
обједињавању националних снага.

Незахвални Дражиновци се одричу Недића и Љотића,али они су га финансирали.
Ово је аргуменат против рехабилитације Михиловића јер је сарађивао са сарадницима Национал-социјалистичких Немаца-Љотићем и Недићем

-Први венац положен на његов гроб био је од Драгољуба Михаиловића.

-Слика Шубаре коју је у знак братства послао Ген.Дража потпуковнику Љотићу

Иначе, Димитрије Љотић и Милан Недић су радили све време да
обједине све националне снаге у борби против комуниста, и поред
не ретких сукоба између добровољаца и четника,сарадња ће кулминирати септембра 1944.
године, у јеку најжешћих борби у Србији.
Постоје докази да Михаиловић није са најискренијим намерама приступио
обједињавању националних снага.

са више искрености Михаиловић је ушао у савез са Титом него са Недићевим снагама,то говори довољно о њему.

Следећи разлог било је Михаиловићево убеђење и велика алузија да ће се снаге
западних савезника искрцати на територију јужног Јадрана.
Овакав став подгревала је и америчка војна мисија на челу са
пуковником Мек Даулом. Михаиловић је сматрао да су Љотићевско-Недићевске
јединице дужне да се овим снагама ставе на располагање

Аха у знак братства. Са све метком и поруком ,,Под ову капу изроде или следи метак.''

јел ти то Динчић рекао ? :hahaha::hahaha::hahaha:
то су глупости дете,велике,попут оне да су Љотића убили Ђујићеви четници..:hahaha:

Него објасни ти мени,како то да је Михаиловић са више искрености,жеље и воље ушао у савез са Титом са којим се састајао два пута,молио га и кумио....него ли са Председником Србске Владе Ђенералом Недићем и његовим оружаним снагама ?!

јел ти то Динчић рекао ? :hahaha::hahaha::hahaha:
то су глупости дете,велике,попут оне да су Љотића убили Ђујићеви четници..:hahaha:

Него објасни ти мени,како то да је Михаиловић са више искрености,жеље и воље ушао у савез са Титом са којим се састајао два пута,молио га и кумио....него ли са Председником Србске Владе Ђенералом Недићем и његовим оружаним снагама ?!

Био је комуниста и масон ето зашто.

Па и нису Љотића убили Ђујићеви четници то нисам ни рекао. Нисам то никад ни тврдио јер је Момчило био добар са њим. Ја више верујем у верзију са метком.

Знаш ли синко ко је ту шубару однео Љотићу? пошто верујеш у ту верзију...

А кад је Мушицки спасио ген.Дражу?

Чињенице:

-Тражиновци нису сарађивали са Немцима
-Тражиновци су сарађивали са Љотићевцима и поготово недићевцима
-Рехабилитација Михаиловића не занима људе у Србији.

Нити знам нити ме занима. Дража му таманио војску ко вашке, овај га прозивао где стигне и сад одједном драги мој Мито и драги мој Дражо. ма дај молим те...

тачно,то је и радио цео рат,тукао се са љотићевцима.
а сад било је ту промењиве среће,онај алкос Крста Кљајић је често добијао по носу,па је изгубио руку а на крају и главу од праведне Добровољачке руке :)

Доста више са Крстом Кљајићем. Шта год кренете Крста па Крста. Пун ми је више и вас и Крсте!

чек Нешо ти си разуман момак :D
Вучковић гуззи учитељицу у околини Чачка и није са одредом,а Крста се налио брље те решио да изненади љотићевце у Љигу.Чекао је тренутак када је била вечерња служба те их је напао и добио по носу,изгубио руку....одред се разбежао.

А онда је решио да се свети убио је неколико десетина Добровољаца из заседе...из заседе је и изгубио главу(Добровољачке заседе)...и онда Равногорци праве од обичног алкохоличара јунака,а све по жељи превртљивог изрода Звонка Вучковића који на комунисте није опалио ни метка али је врло радо са Србима се тукао.

Ха ха да ли ти дечко ишта читаш осим Самарџића и његове хвалоспеве о Баћовићевим Херцеговцима?

Дражиновци су били раскомадана група кокошара,част изузетцима какав је ген.Дража који је био Др.Војних наука

Дража је упозоравао своју "војску" да они нису хајдуци већ војска!

Ха ха да ли ти дечко ишта читаш осим Самарџића и његове хвалоспеве о Баћовићевим Херцеговцима?

Дражиновци су били раскомадана група кокошара,част изузетцима какав је ген.Дража који је био Др.Војних наука

Дража је упозоравао своју "војску" да они нису хајдуци већ војска!
А шта се за вас љотане треба рећи, чврста дисциплина само крадете кокошке ко Бугари:evil:

Back