Svecovek
Ističe se
- Poruka
- 2.345
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не, нисам га познавао. Ја сам у Еболи дошао из Касерте где сам био на лечењу са војводом Јевђевићем. Знам да су држали YMCA и кутурно просветни рад у логору. Истицали су се и имали су успеха у разним делатностима.
@Vuk
Хвала,још нешто када ће се коначно емитовати дуго најављивани документарац "Суђење столећа"?
Дража је тек пред крај рата видео ко вуче конце у драми савременог човечанства. Али већ је било касно.![]()
А како објашњаваш да је Љотић до краја живота веровао да ће Хитлер победити?
то апсолутно није тачно...
Предавање на Коларцу марта 1944 је разбило и ту Милојицину тврдњу.
ma znao je da nemci neće dobiti i stvarno je jasno iz tog govora.Наша Борба, чланак Нови рат разбија твоју тврдњу.
ma znao je da nemci neće dobiti i stvarno je jasno iz tog govora.
ako je nešto drugačije pisao, bilo je u službi podizanja morala, propaganda.
jeste bio fašista ali nije bio glup.
nije mogao da se pomiri sa onim što je znao da one koji su otvroeno podržavali germane čeka.Ја ни не кажем да је био глуп, далеко од тога. Међутим, док сви беже у супротне таборе и издају осовину љотићевци стају под команду СС генерала Глобочника и служе као ,,одбрана јужног фронта.'' Ја сам то схватио као наду у Хитлерову победу.
Ја ни не кажем да је био глуп, далеко од тога. Међутим, док сви беже у супротне таборе и издају осовину љотићевци стају под команду СС генерала Глобочника и служе као ,,одбрана јужног фронта.'' Ја сам то схватио као наду у Хитлерову победу.
Наша Борба, чланак Нови рат разбија твоју тврдњу.
Чекај,да ли си прочитао тај чланак,он ту позива Немце 1945. на герилски отпор,али не говори да ће Немци победити.Он је уствари очекивао обрт ситуације у коалицијама,мислио је да ће се направити нова анти-комунистичка коалиција:
-Америкнци,Енглези,Немци-против Совјета.
Ето сличности између Димитрија и Драгољуба и Михаиловић је очекивао нови рат у Босни,јел тако?
Не лупај, Дража се привремено повукао у Босну док не оду Совјети, а затим је одлучио да се врати у Србију и да се одржи тамо на терену док не почне сукоб Запада и Истока.
Љубазно сам те питао,а ти кажеш да лупам,поново те питам да ли си прочитао чланак "Нови Рат"?
Јесам и схватио сам то на други начин него што си ти схватио.
Где си прочитао тај чланак?Има ли га негде на интернету?