Драгољуб Дража Михаиловић

Изгледа да скојевац није био чуо за Броза.
Screenshot_2020-05-03 004 pdf.png

Па какав је то партизан када није знао ко му је командант.
:mrgreen:

Изгледа да скојевац није био чуо за Броза.
Pogledajte prilog 692079
Па какав је то партизан када није знао ко му је командант.
:mrgreen:

Е ту ступа на снагу она чувена реч - конспирација !
Да је Тито скраћеница како је наведено је било раширено уверење код свих.

dokazao sam da si po ko zna koji put slagao:maramica: i da se u brankovoj izjavi vidi da se on nikad nije odrekao oca :mazi:
isto tako dokazao sam da si pisao budalastine da su drazina deca bili komunisti pre rata a upravo u brankovoj izjavi se vidi da je bio skojevac ,
a isto tako gordana nije mogla da bude komunista sa 14 godina koliko je imala kad je rat poceo :pop:
Dokazao si da si izmislio po kozna koji put :hahaha:
Sta znaci SKOJ ? Ta organizacija nema veze sa komunistima ? :rotf:

Dokazao si da si izmislio po kozna koji put :hahaha:
Sta znaci SKOJ ? Ta organizacija nema veze sa komunistima ? :rotf:
obrati paznju sta si citirao i sta onda pises kao odgovor, cisto da ti se ne smeju bas u svakoj poruci :cepanje:
"dokazao sam da si po ko zna koji put slagao:maramica: i da se u brankovoj izjavi vidi da se on nikad nije odrekao oca :mazi:
isto tako dokazao sam da si pisao budalastine da su drazina deca bili komunisti pre rata a upravo u brankovoj izjavi se vidi da je bio skojevac ,
a isto tako gordana nije mogla da bude komunista sa 14 godina koliko je imala kad je rat poceo :pop: "

Sada ce ispasti da su Drazina deca Goga i Branko bili ustvari celo zivot cetnici, da nisu ni imali veze sa komunistima….

Неће Никита , опет покушаваш да изврћеш ствари, а притом оне немају везе са темом што је злоупотреба.
Све ти је објашњено и све си могао да прочиташ и у оном тексту који си сам поставио.
Покојни Бранко и Гордана Михаиловић су под комунизмом платили и своје грешке из младости и отрпели државно иживљавање због тога што су Чичина деца. Хвала је богуда су ипак дочекали живи да се и то заврши.

Гордана.jpg

Poslednja izmena:
Неће Никита , опет покушаваш да изврћеш ствари, а притом оне немају везе са темом што је злоупотреба.
Све ти је објашњено и све си могао да прочиташ и у оном тексту који си сам поставио.
Покојни Бранко и Гордана Михаиловић су под комунизмом платили и своје грешке из младости и отрпели државно иживљавање због тога што су Чичина деца. Хвала је богуда су ипак дочекали живи да се и то заврши.

Pogledajte prilog 692390
Oni su bili komunisti, jos pre rata. Branko kao staljinas je zavrsio na Golom Otoku, to su istorijske cinjenice.

Oni su bili komunisti, jos pre rata. Branko kao staljinas je zavrsio na Golom Otoku, to su istorijske cinjenice.
jedina cinjenica ovde je da ti po ko zna koji put pokusavas da falsifikujes cak i ono sto sam citiras i linkujes :cepanje:
devojcica od 14 godina je komunista a ti sam napisao da je tek sa 16 primljena u skoj :hahaha:
Nikita Kulganov:
Gordana je sa 16. godina postala clan Skoja,

Back