- Poruka
- 30.749
Изгледа да скојевац није био чуо за Броза.
Па какав је то партизан када није знао ко му је командант.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Изгледа да скојевац није био чуо за Броза.
Pogledajte prilog 692079
![]()
Tvoj sistem triput slazi istina ne vazisam branko to naravno nikad nije rekao i ti po ko zna koji put pises budalastinu
uostalom dogovori se sa sobom sta tvrdis jer si u jednoj od poruka napisao da je gordana postala skojevac sa 16 godina tj 1943 godine![]()

Dokazao si da si izmislio po kozna koji putdokazao sam da si po ko zna koji put slagaoi da se u brankovoj izjavi vidi da se on nikad nije odrekao oca
isto tako dokazao sam da si pisao budalastine da su drazina deca bili komunisti pre rata a upravo u brankovoj izjavi se vidi da je bio skojevac ,
a isto tako gordana nije mogla da bude komunista sa 14 godina koliko je imala kad je rat poceo![]()

ma ja samo citiram tvoje postove i svima sve je jasno ...svim osim tebiTvoj sistem triput slazi istina ne vazi![]()

ispalo je da si ti po ko zna koji put pisao budalastine i da si sam sebe demantovao kroz porukeSada ce ispasti da su Drazina deca Goga i Branko bili ustvari celo zivot cetnici, da nisu ni imali veze sa komunistima….

obrati paznju sta si citirao i sta onda pises kao odgovor, cisto da ti se ne smeju bas u svakoj poruciDokazao si da si izmislio po kozna koji put
Sta znaci SKOJ ? Ta organizacija nema veze sa komunistima ?![]()
i da se u brankovoj izjavi vidi da se on nikad nije odrekao oca 
"Ma ti si se opet posvadjao sam sa sobom, ne znas ni sta pises visema ja samo citiram tvoje postove i svima sve je jasno ...svim osim tebi
komunista sa 14 godina![]()

Ti si dokazao da su Branko i goca bili cetnici i da nisu imali veze sa komunistima, tvoje gluposti i nebulozeispalo je da si ti po ko zna koji put pisao budalastine i da si sam sebe demantovao kroz poruke![]()

evo ko se svadja sam sa sobomMa ti si se opet posvadjao sam sa sobom, ne znas ni sta pises vise![]()
gordana je inace rodjena 1927 , MATEMATISTOOOOOOGordana je sa 16. godina postala clan Skoja,

Genije sta znaci SKOJ ? Da nije savez cetnika omladine Jugoslavije ?evo ko se svadja sam sa sobom
Nikita Kulganov:
Drazina deca su bili komunisti jos pre rata
a onda si sam sebe demantovao kad si napisao ovo ...
gordana je inace rodjena 1927 , MATEMATISTOOOOOO![]()
ko je bio komunista pre rataGenije sta znaci SKOJ ? Da nije savez cetnika omladine Jugoslavije ?
Komunisti su bili jos pre rata
gordana sa 14 godina je bila komunista ili branko koji sam kaze da je bio skojevac 
Sta znaci SKOJ ? savez cetnicke omladine jugoslavijeko je bio komunista pre ratagordana sa 14 godina je bila komunista ili branko koji sam kaze da je bio skojevac
![]()

pa napisao si samSta znaci SKOJ ? savez cetnicke omladine jugoslavije![]()
Savez komunista omladine jugoslavije

Sta znaci SKOJ ?pa napisao si sam
i sta rece, gordana je pre rata sa 14 godina bila komunista![]()

nije valjda da ne razumes sta si sam napisaoSta znaci SKOJ ?![]()

tako se valjda zovu 14 -godisnji komunistiNikita Kulganov:
Savez komunista omladine jugoslavije

Da nisu cetnici mozda ?nije valjda da ne razumes sta si sam napisao
tako se valjda zovu 14 -godisnji komunisti![]()

ne ne devojcica sa 14 godina pre rata sigurno je komunacDa nisu cetnici mozda ?![]()

Шта раде онда код Драже?Sada ce ispasti da su Drazina deca Goga i Branko bili ustvari celo zivot cetnici, da nisu ni imali veze sa komunistima….
Sada ce ispasti da su Drazina deca Goga i Branko bili ustvari celo zivot cetnici, da nisu ni imali veze sa komunistima….
Oni su bili komunisti, jos pre rata. Branko kao staljinas je zavrsio na Golom Otoku, to su istorijske cinjenice.Неће Никита , опет покушаваш да изврћеш ствари, а притом оне немају везе са темом што је злоупотреба.
Све ти је објашњено и све си могао да прочиташ и у оном тексту који си сам поставио.
Покојни Бранко и Гордана Михаиловић су под комунизмом платили и своје грешке из младости и отрпели државно иживљавање због тога што су Чичина деца. Хвала је богуда су ипак дочекали живи да се и то заврши.
Pogledajte prilog 692390
ma ne bila je za cetnikene ne devojcica sa 14 godina pre rata sigurno je komunac![]()

jedina cinjenica ovde je da ti po ko zna koji put pokusavas da falsifikujes cak i ono sto sam citiras i linkujesOni su bili komunisti, jos pre rata. Branko kao staljinas je zavrsio na Golom Otoku, to su istorijske cinjenice.

Sta prestao si da dokazujes da Branko nije komunista ?jedina cinjenica ovde je da ti po ko zna koji put pokusavas da falsifikujes cak i ono sto sam citiras i linkujes
devojcica od 14 godina je komunista a ti sam napisao da je tek sa 16 primljena u skoj
Nikita Kulganov:
Gordana je sa 16. godina postala clan Skoja,