момоа Stara legenda Poruka 78.814 15.02.2017. u 14:17 - Drago mi je da nisam zaljubljen #26 b!keR: I tvoja je zavrsila pa si odlucio da ides kod kuurvi u ns? A da radis na sebi? Mlad si.... Kliknite za proširenje... Zašto odlazak seksualnoj radnici iskljucuje rad na sebi?
b!keR: I tvoja je zavrsila pa si odlucio da ides kod kuurvi u ns? A da radis na sebi? Mlad si.... Kliknite za proširenje... Zašto odlazak seksualnoj radnici iskljucuje rad na sebi?
ScipioAfricanus Stara legenda Poruka 93.710 15.02.2017. u 14:32 - Drago mi je da nisam zaljubljen #27 momcilo95: Zašto odlazak seksualnoj radnici iskljucuje rad na sebi? Kliknite za proširenje... Mozes korisnije utrositi tih par crvenih.
momcilo95: Zašto odlazak seksualnoj radnici iskljucuje rad na sebi? Kliknite za proširenje... Mozes korisnije utrositi tih par crvenih.
Metla na vestici Zaslužan član VIP Poruka 121.363 15.02.2017. u 22:02 - Drago mi je da nisam zaljubljen #28 Limunadica: To je fakt obrazloziti je teze al je prilicno lako za konstatovati Nisam zaljubljen niti mi uopste fali da budem zaljubljen posledica okolnosti ili vlastiti izbor bice da nije ni jedno niti sam razmisljao Kliknite za proširenje... to nikad nije stvar izbora, no posledica okolnosti
Limunadica: To je fakt obrazloziti je teze al je prilicno lako za konstatovati Nisam zaljubljen niti mi uopste fali da budem zaljubljen posledica okolnosti ili vlastiti izbor bice da nije ni jedno niti sam razmisljao Kliknite za proširenje... to nikad nije stvar izbora, no posledica okolnosti
DeeLite Zaslužan član Poruka 141.914 15.02.2017. u 22:03 - Drago mi je da nisam zaljubljen #29 otkad nisam vido metlu na ljisu
Metla na vestici Zaslužan član VIP Poruka 121.363 15.02.2017. u 22:21 - Drago mi je da nisam zaljubljen #30 DeeLite: otkad nisam vido metlu na ljisu Kliknite za proširenje... svratim tu i tamo, hbg nema stare ekipe za zezanje, ovo smor
DeeLite: otkad nisam vido metlu na ljisu Kliknite za proširenje... svratim tu i tamo, hbg nema stare ekipe za zezanje, ovo smor