DRAGIĆU MORAMO DA PLATIMO ČAK 176 MILIONA EVRA?!

pa da je pravde bio bi im blokiran odavno

duguju bre lopovcine svima zivima - pola privatnih preduzeca jer pred propascu zato sto drzava nece da plati tim preduzecima za poslove koje su obavili

prica ide ovako - imas privatno preduzece zaposljavas recimo 50 radnika i pogodis neki posao da uradis drzavi i ti to odradis , fakturises a PARA NEMA. Onda tebe kao gazdu/direktora firme pitaju radnici gde su pare , a ti im mases neplacenim racunom i sve u svemu em ti radnici jebu mater sto im ne dajes platu za ono sto su uradili, em te drzava zato sto nece da plati dug niti ko moze da joj ga utera tera u totalnu propast.

bruka sta se radi.

Sve je to istina i znam za mnoge situacije gde drzava duguje silne paare privatnicima i nikom nista. A s druge strane, kako se priblizi kraj godine, vrlo su azurni da zbog poreza blokiraju mnogim firmama racune. Tu za 5 dana najmanje polovini privatnika u Srbiji je blokiran racun.

Ne, nego NEDEMOKRATE.

AJDE AJDE šta se sad kao iznenađujemo kad će čova to da oplodi i vrati majčici Srbiji, što kroz porez što kroz smanjenje broja nezaposlenih .Možda i uplati u humanitarne fondove?
Pa, mili moji mi smo država koja plaća i dug DAFIMENT I JUGOSKANDIK štednje !!!!!.
Kamo distanciranje od toga ???
Kontinuitet partizanštine se nastavlja...
TAKO NAM I TREBA
DO KATARZE SE TEŠKO STIŽE--- PREDUSLOV JE DA SE POGLEDAŠ U OČI

Danas pre mene na šalteru dedica partizan diže pemziju 43000 dindži POLOVINA!!!!
EEEEJ 2009. godina je ljudi !
Batice, ti vampiri nama krv sisaju i sisali su i kako mi se čini sisaće njihovi sinčići i unučići koji su se školovali novcima nasisanim od pitomog prostog sveta nastavljajuć stopama revolucije.Današnji biznismeni političari i ostala elita.

Najviše zla Srbima čine upravo Srbi i nemaju nameru da prestanu NIKAD.

Zato crvendaći ne prosipajte priče o solidarnosti i zabrinutosti za dobrobit Srba i Srbije kad je jedina istina da ste za sve krivi VI , VAŠE TATE DEDE i vaše belosvetske gazde bilo da ste istih svesni ili ne.
Mnogo kletvi zaslužismo i seme će da nam se zatre prokleto.Vama zbog zlodela ,nama što smo usrani pustili da ih vršite.
I što vas ne stresemo već jednom sa grbače BANDO CRVENA već vas i dalje trpimo da sad još dižete glavu.
I kao da nikakvu krivicu ne snosite, prosipate mudros po internet forumima.
Glavni problem, što neko reče, je što smo svi mi pomalo saučesnici revolucije,bem ti nas.

Ne, nego NEDEMOKRATE.

AJDE AJDE šta se sad kao iznenađujemo kad će čova to da oplodi i vrati majčici Srbiji, što kroz porez što kroz smanjenje broja nezaposlenih .Možda i uplati u humanitarne fondove?
Pa, mili moji mi smo država koja plaća i dug DAFIMENT I JUGOSKANDIK štednje !!!!!.
Kamo distanciranje od toga ???
Kontinuitet partizanštine se nastavlja...
TAKO NAM I TREBA
DO KATARZE SE TEŠKO STIŽE--- PREDUSLOV JE DA SE POGLEDAŠ U OČI

Danas pre mene na šalteru dedica partizan diže pemziju 43000 dindži POLOVINA!!!!
EEEEJ 2009. godina je ljudi !
Batice, ti vampiri nama krv sisaju i sisali su i kako mi se čini sisaće njihovi sinčići i unučići koji su se školovali novcima nasisanim od pitomog prostog sveta nastavljajuć stopama revolucije.Današnji biznismeni političari i ostala elita.

Najviše zla Srbima čine upravo Srbi i nemaju nameru da prestanu NIKAD.

Zato crvendaći ne prosipajte priče o solidarnosti i zabrinutosti za dobrobit Srba i Srbije kad je jedina istina da ste za sve krivi VI , VAŠE TATE DEDE i vaše belosvetske gazde bilo da ste istih svesni ili ne.
Mnogo kletvi zaslužismo i seme će da nam se zatre prokleto.Vama zbog zlodela ,nama što smo usrani pustili da ih vršite.
I što vas ne stresemo već jednom sa grbače BANDO CRVENA već vas i dalje trpimo da sad još dižete glavu.
I kao da nikakvu krivicu ne snosite, prosipate mudros po internet forumima.
Glavni problem, što neko reče, je što smo svi mi pomalo saučesnici revolucije,bem ti nas.

Мали, не смрдуцкај .... :kafa:

??????????????

:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

Шта је писац хтео да каже ???

Да ће оних 168 милки Еврића од ЕУ (и још мало приде)
да се искористе да би се покрио дуг
који је направио Млађа и његов Геј-17 преко ЕХПЕРТА Прлета Давинића ???

Јеси ли то хтео да кажеш ???

Да би волео да им видиш леђа ???
А не смеш то јавно да напишеш ???

:gace::gace::gace:

:kpozdrav::kpozdrav::kpozdrav:

Sve je to istina i znam za mnoge situacije gde drzava duguje silne paare privatnicima i nikom nista. A s druge strane, kako se priblizi kraj godine, vrlo su azurni da zbog poreza blokiraju mnogim firmama racune. Tu za 5 dana najmanje polovini privatnika u Srbiji je blokiran racun.

akd ti dugujes pare njima prilepe ti kaznu od 100 hiljada do milion dinara dok si reko keks

a kad oni duguju tebi - "ce se nacekas" godinu do dve dok naplatis dug

BAGRA ZUTA LOPOVSKA :evil:

Back