Dragi,trudna sam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li bi ste bili spremni za zenidbu i roditeljstvo?

svidja mi se kako razmisljas : )
moj drug iz klupe je postao tata u 19oj godini,ali se pre toga ozenio, ali bas sa namerom, jer je seljacki uzgajan da ce biti pravi domacin
i da je s njom ultimatumski za svagda<3
i sad ja to prepricavala mami o detetu a ona me naravno ne slusa pa kaze logicno da su se uzeli kad je napumpao ooooo boze:)

muska dobrota se cesto tumaci kao manjak muskog principa, pa su takvi muskarci na meti zena sa viskom testosterona, a zenska dobrota je obicno mamac za psihopate...tako je nazalost u nasem svetu poremecenih vrednosti...sve ce to narod pozlatiti....

muska dobrota se cesto tumaci kao manjak muskog principa, pa su takvi muskarci na meti zena sa viskom testosterona, a zenska dobrota je obicno mamac za psihopate...tako je nazalost u nasem svetu poremecenih vrednosti...sve ce to narod pozlatiti....

Za narod ne znam ali za muskarca onog pravog znam sta mu je ciniti dakle umesto pozlate treba uvesti strog rezim i fiziku jer to iz prakse daje najbolje rezultate kad su zene u pitanju.

1.meni je najgluplje ono trudna sam ajde da se zenimo..to nikad nece biti srecan brak ako se roditelji ne vole nego su to one idi mi dodji mi veze(ako se stvarno vole i spremni su ok)
2.smatram da bi muskarac trebao po zakonu da ima pravo da trazi od zene da izvrsi abortus(kad bi 100 posto moglo da se utvrdi da je dete njegovo i da to ne bi ugrozavalo njeno zdravlje)
3.ako nisi spreman na brak bolje da se ne zenite i da budete razdvojeni roditelji sa decom koju volite..i koja osecaju pravu ljubav,a ne laznu porodicnu idilu..
:bob:

1.meni je najgluplje ono trudna sam ajde da se zenimo..to nikad nece biti srecan brak ako se roditelji ne vole nego su to one idi mi dodji mi veze(ako se stvarno vole i spremni su ok)
2.smatram da bi muskarac trebao po zakonu da ima pravo da trazi od zene da izvrsi abortus(kad bi 100 posto moglo da se utvrdi da je dete njegovo i da to ne bi ugrozavalo njeno zdravlje)
3.ako nisi spreman na brak bolje da se ne zenite i da budete razdvojeni roditelji sa decom koju volite..i koja osecaju pravu ljubav,a ne laznu porodicnu idilu..

Mislim da je ovo glupost. Ako ne zeli dete sa njom ne mora ni da ima sex. Ako zeli sex, a ne i dete postoje razni proizvodi i mere da do toga ne dodje.
Abortus podrzavam iskljucivo ako je to opasno po zdravlje zene i u slucaju silovanja. Sve ostalo su bedni izgovori i bezanje od sopstvene odgovornosti.

Sto se tice odgovora na temu da ne skrecem suvise bio bih presrecan. Svadba za manje od mesec dana.

Čekaj, ti bi dozvolila da ti protiv tvoje volje urade kiretažu jer se đuvegija malo predomišlja? :eek:

Ako si toliko već darežljiva, zar nije jednostavnije da ga oslobodiš svake dalje odgovornosti očinstva.
Takvim zakonom kakav si ti predložila nastao bi masakr pobogu :confused:

Čekaj, ti bi dozvolila da ti protiv tvoje volje urade kiretažu jer se đuvegija malo predomišlja? :eek:

Ako si toliko već darežljiva, zar nije jednostavnije da ga oslobodiš svake dalje odgovornosti očinstva.
Takvim zakonom kakav si ti predložila nastao bi masakr pobogu :confused:
mislis da zene vec same dovoljno ne ubijaju i ne masakriraju ?

Mislim da velika vecina muskaraca uopste nije svesna sa kojim sljamurama ima posla.To se ne moze sagledati i pojmiti sve dok ne bacite pogled recimo u zdravstvene kartone polovnjaca i kad vidite od cega su sve lecene i sta su sve radile te olupine.Jos je crnja situacija kad shvatite da se velika vecina njih leci dopunski po privatnim ordinacijama pa se samim tim i ne zavodi to sto su uradile van drzavnih zdravstvenih ustanova.Genocid je blaga rec kad vidite sta su sve pocinile i koliko je dece umoreno i ubijeno od strane tih monstruma koje svaki dan jaucu o nekim zenskim pravima i diskriminaciji.

Back