Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
ne mogu da ti dam repku ali
znash I sama koji smajli sledi
znash I sama koji smajli sledi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako bi reagovali da vam devojka kaze ovako nesto?
Da li bi ste bili spremni za zenidbu i roditeljstvo?
meni rekla posle 6 godina da je bila
uh
ne znam sta je gore, da kaze da je trudna kad to ne zelis ili da je bila trudna a da si ti zeleo to dete
Možda mu je dovela i dete,kao dokaz.ne znam ni zašto mu to kaže posle 6 godina, jedino ako to nije sračunato da povredi onoga kome se saopštava.
Da li bi ste bili spremni za zenidbu i roditeljstvo?
muska dobrota se cesto tumaci kao manjak muskog principa, pa su takvi muskarci na meti zena sa viskom testosterona, a zenska dobrota je obicno mamac za psihopate...tako je nazalost u nasem svetu poremecenih vrednosti...sve ce to narod pozlatiti....
muska dobrota se cesto tumaci kao manjak muskog principa, pa su takvi muskarci na meti zena sa viskom testosterona, a zenska dobrota je obicno mamac za psihopate...tako je nazalost u nasem svetu poremecenih vrednosti...sve ce to narod pozlatiti....
1.meni je najgluplje ono trudna sam ajde da se zenimo..to nikad nece biti srecan brak ako se roditelji ne vole nego su to one idi mi dodji mi veze(ako se stvarno vole i spremni su ok)
2.smatram da bi muskarac trebao po zakonu da ima pravo da trazi od zene da izvrsi abortus(kad bi 100 posto moglo da se utvrdi da je dete njegovo i da to ne bi ugrozavalo njeno zdravlje)
3.ako nisi spreman na brak bolje da se ne zenite i da budete razdvojeni roditelji sa decom koju volite..i koja osecaju pravu ljubav,a ne laznu porodicnu idilu..
![]()
1.meni je najgluplje ono trudna sam ajde da se zenimo..to nikad nece biti srecan brak ako se roditelji ne vole nego su to one idi mi dodji mi veze(ako se stvarno vole i spremni su ok)
2.smatram da bi muskarac trebao po zakonu da ima pravo da trazi od zene da izvrsi abortus(kad bi 100 posto moglo da se utvrdi da je dete njegovo i da to ne bi ugrozavalo njeno zdravlje)
3.ako nisi spreman na brak bolje da se ne zenite i da budete razdvojeni roditelji sa decom koju volite..i koja osecaju pravu ljubav,a ne laznu porodicnu idilu..
![]()
mislis da zene vec same dovoljno ne ubijaju i ne masakriraju ?Čekaj, ti bi dozvolila da ti protiv tvoje volje urade kiretažu jer se đuvegija malo predomišlja?
Ako si toliko već darežljiva, zar nije jednostavnije da ga oslobodiš svake dalje odgovornosti očinstva.
Takvim zakonom kakav si ti predložila nastao bi masakr pobogu![]()